بابا گوریو داستان تلاقی سرنوشت انسانهای گوناگون است که در قالب شخصیتهای مثبت و منفی عناصر سازنده داستان را تشکیل میدهند. روایت بالزاک در تشریح فضای ویژه این پانسیون و شخصیت پردازی افراد موثر داستان خواننده را به میان ماجراها میبرد. روایت بالزاک در تشریح فضای ویژه این پانسیون و شخصیت پردازی افراد مؤثر داستان خواننده را به میان ماجراها میبرد. کتاب بابا گوریو داستان تلاقی سرنوشت انسانهای گوناگون است که در قالب شخصیتهای مثبت و منفی عناصر سازنده داستان را تشکیل میدهند. بالزاک در این کتاب روایت ماجرایی را پیش میبرد که حول زندگی جوان شهرستانی سادهدلی (اوژن دو راستینیاک) است که به پاریس آمده و در پانسیون ووکه که محل اقامت افراد گوناگون و غریبی است اقامت میکند.
تمام محصولاتی که لینک دانلود آنها در کافه جزوه در دسترس می باشد، مشمول قانون حق نشر و کپی رایت نمی باشند. لطفا برای حمایت از نویسنده و انتشارات و همچنین مترجم کتاب را تهیه کنید. بالزاک را به یکی از تأثیرگذارترین رماننویسان دو قرن اخیر تبدیل کردهاست. ما در وبسایت معرفی کتاب کافهبوک اعتقاد داریم که باید کتاب خوب خواند و به همین خاطر در انتخاب آن به شما کمک میکنیم. در صورت درخواست كارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه لینک دانلود حذف خواهد شد . و فراتر را می بیند.بابا گورویو پیرمردی است که عاشق دو دخترش است و همه زندگی اش را برای آنها می خواهد .
او بهپاس آثار درخشانش، نشان لژیون دونور را دریافت کرده است. کتاب باباگوریو نیز در صدر آثار بالزاک و از صدرنشینان تاریخ ادبیات است. انجمن کتاب نروژ، این رمان را بهعنوان یکی از برترین کتابهای تاریخ ادبیات جهان برگزیده است. او در آستانهی قرن نوزدهم میلادی، در سال ۱۷۹۹ در شهر تور فرانسه دیده به جهان گشود.
داستان پرجزئیات و خواندنی کتاب میتواند دوستداران ادبیات و رمان را به خود جذب کرده و تجربهای بسیار دلچسب و تکرارنشدنی برایشان به ارمغان آورد. خواندن رمانهای کلاسیک مانند باباگوریو تجربهای غنی و بیتکرار است. مهدی سحابی با ترجمهی خود، تجربهی لذتبخش و جذاب خواندن این رمان را به خوانندهی فارسی نیز هدیه داده است.
کتاب بابا گوریو برای دوست داران ادبیات کلاسیک جهان و همچنین کسانی که دوست دارند رمانهای برجستهی دنیا را بخوانند، جذاب و خواندنی است. کتاب باباگوریو رمانی با ژانرهای متنوع است؛ اما سبک واقعگرایانهی اجتماعی بالزاک در نگارش این اثر، بیش از همه به چشم میآید. بالزاک در بابا گوریو در مورد عشق و محبت پدری نسبت به فرزندانش می گوید. در مورد اشرافی های پاریس می گوید که عاشق به نمایش گذاشتن شکوه و عظمت خود هستند اما از درون زندگی کسالت بار و فاسدی دارند.
ژان یواخیم گوریو، شخصیت اصلی داستان که همراهانش او را باباگوریو میخوانند. دختران او حتی حاضر به حضور در تدفین او نمیشوند و این صحنهی غریبانه تاثیری عمیق بر اوژن میگذارد؛ درحالیکه بههمراه چند تن دیگر از معدود تشییعکنندگان باباگوریو است. بابا گوريو چنين کتابی است، و اينکه گاهی گفته میشود «چکيدهی بالزاک است» گزافه نيست. بالزاک به گونهای چشمگیر توانسته است تا انواع شخصیتهای انسانی با مختصات خاص زندگی آنها را با جزئیاتی بسیار ریز و ظریف در قالب داستان به تصویر بکشد.
بابا گوریو داستان عشق پدری است که دخترانش را در حد پرستش دوست میدارد. آنها بعد از اینکه ازدواج میکنند و میراث فراوانی دریافت میکنند، پدر را ترک و به نوعی انکار میکنند. اما البته که بابا گوریو، این پدر ثابت قدم همچنان در عشقش ایستاده و در جای جای کتاب، میتوانیم قصهی این عشق را بخوانیم.
شنیدن نسخهی صوتی نیز میتواند وقتهای مردهی روزگار ما را که کم هم نیستند، احیا کند. شنیدن کتاب صوتی باباگوریو، بهخصوص پس از خواندن آن میتواند یکی از بهترین تجارب دوستداران ادبیات داستانی باشد. کتاب باباگوریو، نوشتهی انوره دو بالزاک یکی از بزرگترین رماننویسان رئالیست قرن نوزدهم میلادی است. داستان باباگوریو ابتدا در سال ۱۸۳۴ در مجلهی Revue de Paris چاپ شد. یک سال بعد از آن، باباگوریو در قالب یک رمان به انتشار درآمد. رمانی برپایهی شخصیتی بهنام گوریو که در ایام پایانی زندگی خود در پانسیون زندگی میکند.
در قحطی راست یا دروغی که در نتیجه آن قیمت غلات در پاریس به میزان هنگفتی رسید، پایه دارایی او گذاشته شد. مردم دم دکانهای نانوایی خود را میکشتند، حال آنکه برخی اشخاص رشته فرنگی یا بعضی خمیرها را بدون هیچ ازدحامی از عطاران میخریدند. در آنجا سنگفرش ها خشک بود و جویبارها نه آب داشت نه گل و لای. حالتی از عشق به زندگی در مقابل انزجار از اوضاع اجتماعی، که در انتقال این حس به خواننده کاملا موفق بوده است. ثروتِ سریع مساله ای است که امروزه پنجاه هزار جوان قصد دارند حلش کنند، جوان هایی که همه در وضعیت شما هستند. خودتان حساب کنید چه تقلایی باید بکنید و مبارزه چقدر وحشیانه است.
ثبت ديدگاه