زمانی که ماریا برای گذراندن تعطیلات به ریودوژانیرو  می‌رود، در ساحل کوپاکابانا با مردی سوییسی روبرو می‌شود که این مرد به او پیشنهاد کار در سوییس می‌دهد. و برای ماریا آن ده دقیقه از روز و پیاده روی در مسیری سنگلاخ و خاکی به بهترین لحظات زندگی اش تبدیل می شود. پائولو کوئلیو در سال‌ ۱۹۴۷ درخانواده‌ ای‌ معمولی در برزیل به‌ دنیا آمد. به فکر پناه بردن به صومعه می‌افتد و می‌خواهد همه زندگی خود را وقف عشقی کند که نه زخم می زند و نه داغ بر دل می گذارد، عشق به مسیح! ولی بعد از آشنایی بیشتر با اندام خود و بحث خود ارضایی و تناقض آن با آموزش های کلیسا، زندگی مذهبی را ترک می‌کند. بعد از مدتی، برای‌ روزنامه‌ ی‌ دیواری‌ مدرسه‌ ی‌ خواهرش‌ سونیا، مقاله‌ ای‌ نوشت‌ که‌ آن‌ مقاله‌ هم‌ جایزه‌ گرفت‌.

او نیز مانند همه آدمها پاک به دنیا آمد و در ابتدای نوجوانی مرد زندگی خود را در رویاهای خود به صورت مردی ثروتمند و خوش قیافه و باهوش و… تجسم می کرد. او تا زمانی که که این شاهزاده رویاها سوار بر اسب سفید ظهور کند کاری جز خیال پردازی نداشت. در 11 سالگی عاشق همکلاسی خود می شود اما در فرصتی که به دستش آمد سر صحبت را باز نکرد و زمانی که خود را آماده صحبت کردن نمود آن پسر از آن شهر به جایی دور می رود. و تازه پس از آن نیز به دلیل اینکه یک روز سر کار خود حاضر نمی شود (به دلیل گردش با دوستی عرب) از کار خود اخراج می شود. در کتاب یازده دقیقه، وجود روح زندگی و احساس نشاط و امید را حس خواهید کرد. او نیز مانند همه آدم‌ها پاک به دنیا آمد و در ابتدای نوجوانی مرد زندگی خود را در رویاهای خود به صورت مردی ثروتمند و خوش قیافه و باهوش و… تجسم می‌کرد.

اما فلسفه ی ساده، همه پسند و خاص خود را در کتاب هایش می گنجاند و شخصیت های ماندگاری می آفریند که لایه های زیرین آن ها شبیه به همه ی ماست. آنچه که در اکثر آثار کوئلیو مشاهده می‌شود و می‌‌توان از آن به عنوان فصل مشترک آثارش نام برد، وجود روح زندگی و ایجاد احساس نشاط و امید است. آنچه که در اکثر آثار کوئلیو مشاهده می‌شود و می‌توان از آن به عنوان فصل مشترک آثارش نام برد، وجود روح زندگی و ایجاد احساس نشاط و امید است. در 15 سالگی دوباره عاشق پسری می شود و این بار اشتباه قبلی را تکرار نمی کند و … اما به دلیل بی تجربگی! به فکر پناه بردن به صومعه می افتد و می خواهد همه زندگی خود را وقف عشقی کند که نه زخم می زند و نه داغ بر دل می گذارد, عشق به مسیح! بعد از آشنایی بیشتر با اندام خود و بحث خود ارضایی (که در کتاب حذف شده است) و … و تناقض آن با آموزش های کلیسا، زندگی مذهبی را ترک می کند.

در ادامه داستان کتاب یازده دقیقه این تجارب او را به این نتیجه رساند که مردان چیزی جز درد، ناراحتی، رنج و ناامیدی برایش به ارمغان نمی آورند. همچنین علی‌رغم اینکه همه جا و همه کس القا می کنند که بخش مهمی از زندگی یک زن را یک مرد تشکیل می دهد او هرگز نفهمید ارتباط با جنس مخالف چه لذتی دارد. این کتاب تصویری از زندگی یک زن روسپی مهاجر در ژنو است… زنی که بدنش را در ازای یازده دقیقه لذت می فروشد! ترکیب این ۴ عنصر در کنار هم سبب جذابیت کتاب یازده دقیقه شده و خواننده را به مطالعه ادامه کتاب ترغیب می کند. کوئیلو هنرمندانه این عناصر را در کنار هم قرار داده تا زندگی یک دختر را روایت کند و این قلم اوست که سبب جذابیت رمان می شود.

در مسابقه‌ ی‌ شعر مدرسه‌، نخستین جایزه‌ ی‌ ادبی‌ خود را به‌ دست‌ آورد.

و بدین ترتیب شخصیت اصلی کتاب یازده دقیقه یاد گرفت که انسان‌های محبوب و مورد علاقه سرانجام می‌روند. در 15 سالگی دوباره عاشق پسری می‌شود و این بار اشتباه قبلی را تکرار نمی کند و … اما به دلیل بی تجربگی! فصل‌های کتاب یازده دقیقه از زبان یک زن روسپی برزیلی به نام ماریا نوشته شده نخستین بار در یازده سالگی عاشق می شود. کتاب یازده دقیقه ، زندگی یک زن روسپی مهاجر در ژنو رو تصویر می کنه … زنی که یاد می گیره چطور بدنش رو در ازای یازده دقیقه لذت بفروشه … بعد از خوندن کتاب بیشتر عاشق کوئلیو خواهید شد.

وبسایت شهرکتاب منبعی از کتاب های الکترونیکی است که تیم مدیریتی سایت تلاش کرده است تا محتوایی باارزش و با کیفیت در اختیار علاقمندان قرار دهد. در این مجموعه از نویسندگان و مترجمانی که مایل به همکاری با ما هستند استقبال می شود. پس از دانلود هر کتابی، فایل (pdf یا صوتی) در گوشی یا کامپیوتر شما ذخیره می شود و همیشه می توانید به صورت آفلاین مطالعه کنید و لذت ببرید. فصل های این کتاب از زبان یک زن روسپی برزیلی نوشته شده که ناخواسته به سوئیس می رود و در سرزمین غریب کارش به روسپی گری می کشد. در طول مدتی که این زن در سوئیس زندگی می کند، اتفاقات تلخ و شیرین زندگی خود را به صورت روزانه در دفترچه ای یادداشت می کند و حوادث زندگی اش را بازگو می کند. علت موفقیت پائولو کوئلیو آن است که داستان های شخصی را به سؤالات جهانی پیوند می زند و جذابیت آثارش به دلیل ویژگی های شِبه فلسفی آن هاست.