علاقه‌مندان به آشنایی با اصول کلی روانشناسی تحلیلی، مخاطبین اصلی موری اشتاین در کتاب نقشه‌ی روح (کارل گوستاو یونگ)، بوده‌اند. برای دانلود قانونی کتاب نقشه‌ی روح (کارل گوستاو یونگ) و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید. کتاب نقشه روح (کارل گوستاو یونگ) نوشته ی موری اشتاین با ترجمه ی تورج رضا بنی صدر می باشد که توسط نشر لیوسا منتشر شده است.

کتاب نقشه‌ی روح (کارل گوستاو یونگ) بهترین اثر ترجمه‌شده از موری اشتاین به زبان فارسی است. رویارویی با ناخودآگاه عنوانی بود که کارل گوستاو یونگ، پس از پا نهادن در مسیر خودکاوشی گسترده‌اش، انتخاب کرد و مفاهیم آن را در کتابی پر حجم با تصاویری زیبا به نام “کتاب سرخ” جای داد. یونگ در 16 سال بین سال‌های 1914 و 1930 به تألیف این اثر پرداخت و نظریاتش را که شامل فردیت یابی، کهن الگوها و ناخودآگاه جمعی بود، با نظمی مناسب به رشته تحریر درآورد. کتاب نقشه ی روح نوشته موری استاین در مورد نظریه‌های پیچیده و ظریف روانشناختی کارل گوستاو یونگ اطلاعات مفیدی ارائه می‌دهد. استاین، تحلیلگری برجسته در حوزه یونگ است که نظریه یونگ در مورد روان را در قالبی قابل درک ارائه می‌دهد. در این بخش، نویسنده به معرفی زندگی و آثار یونگ و اصول اساسی روانشناسی تحلیلی می‌پردازد.

کتاب نقشه ی روح همچنین به تکنیک‌های کاربردی نظریه‌های یونگ در درمان و رشد شخصی می‌پردازد. استاین فرآیند درمانی درگیر شدن با ناخودآگاه را از طریق تحلیل رویا، تخیل فعال و بیان هنری مورد بحث قرار می‌دهد. کتاب نقشه ی روح با معرفی ساختار روان از نظر یونگ، شامل قلمرو خودآگاه و ناخودآگاه و تعاملات پویا بین اجزای مختلف روانی آغاز می‌شود. او در مورد اینکه چگونه سایه، متشکل از جنبه‌های سرکوب شده یا نادیده گرفته شده خود، نقش مهمی در رشد روانی ایفا می‌کند، بحث می‌کند. کتاب نقشه ی روح پژوهش کاملی از نظریه‌های روان‌شناختی کارل یونگ ارائه می‌کند.

وجه خاستگاهی رؤیاها فی نفسه کافی است تا آنها را با درونه های دیگر خود آگاهی متفاوت بدانیم و جدا کنیم و از این گذشته درونه ی خود رؤیاها نیز بر آن افزوده میشود که به نحو حیرت انگیزی با اندیشه ی آگاهانه ی ما مباینت دارد. این کتاب در هر کتاب فروشی پیدا نمیشه، آسان ترین راه تهیه برای علاقه مندان خرید از همین جاست. اسطوره های روان 2022 @   – تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت محفوظ بوده و استفاده از مطالب وب سایت تنها با ذکر منبع مجاز می باشد. یونگ و همچنین فروید از پیشگامان عرصه‌ای کشف نشده بودند و اندیشه‌هایشان در گذر زمان دستخوش دگرگونی و تحول شده‌است. در نتیجه نوشته‌های آنان اغلب حاوی مفاهیمی شکل نیافته، رهاشده و حتی متناقض است به نحوی که برای تشریح اندیشه‌های این دو باید تا حدودی دقت و مراقبت به خرج داد. او نمونه‌های موردی را ارائه می‌کند که قدرت دگرگون‌کننده رویارویی و ادغام سایه، درگیر شدن با انرژی‌های کهن‌الگو و پیگیری فرآیند فردی‌سازی را نشان می‌دهند.

او در جوانی مجذوب علم و فلسفه شد و دانشگاه بازل برای تحصیل در رشته ی پزشکی به او بورس داد. او بیش از دو سال در جلسات احضار روح شرکت می کرد چرا که این جلسات را موضوعی برای تحقیقات خود در نظر می گرفت. یونگ دوران کارآموزی را در روان پزشکی از دسامبر 1900 به عنوان دستیار بیمارستان بورگهولتزلی از درمانگاه های وابسته به دانشگاه زوریخ آغاز کرد. او در مدت نه سال در بورگهولتزلی در برنامه ی پیشگام تجربی روانشناسی تحت سرپرستی اوژن بلویلر رئیس بیمارستان فعالیت کرد. یونگ را در کنار زیگموند فروید از پایه گذاران دانش نوین روانکاوی قلمداد و از او به عنوان پدر روانشناسی نوین یاد می کنند.