دستور پخت انواع پلو، خورش، کباب، مرغ و همچنین انواع ترشی، مربا، صبحانه و نوشیدنی و… در این کتاب جامع وجود دارد. با مشاهده‌ی تصاویر و دستور پخت‌ غذاهای مختلف می‌توانید ایده‌های جدید آشپزی و یا تکنیک‌های آشپزی را یاد بگیرید. در کتاب استرالیایی “غذای الهام گرفته شده از طبیعت” با استفاده از مواد اولیه ارگانیک به آموزش غذاهای متنوع می‌پردازد.

بعد از آتش سوزی برج گرنفل لندن، گروهی از بانوان نجات‌یافته از حادثه در مرکز اسلامی المناره در نزدیکی محل حادثه دور هم جمع شده و به پخت غذا مشغول شدند. این کتاب بسته به نوع چاپ در بازار بین الملل بین 34 تا 44 پوند معامله می‌شود. استفاده از ادویه‌جاتی مثل هل، زیره سیاه، دارچین، شوید و… شاید در نگاه اول کار خاصی نباشد اما طعم‌دار کردن غذا هنری است که تنها آشپزهای حرفه‌ای توان انجام آن را به بهترین شکل ممکن دارند. بنابراین خیلی مهم است که در هنگام انتخاب سایت‌ برای دریافت خدمات، از سایت‌های باکیفیتی مثل کافه‌کتاب استفاده کنید تا در وقت و هزینه، صرفه‌جویی نمایید. نویسندگان خود ناشر نیز می توانند کتاب های خود را در Bookyards بارگذاری کنند. مینایی یکی از زنان برگزیده همایش نشان منتخب در سال 1391 شناخته شد و در همان سال اختراع فناوری تهیه، کنترل و استانداردسازی سرآشپز طلایی را به ثبت رسانید.

خواندن این کتاب تجربه دلچسبی برای علاقه مندان به آشپزی، تاریخ و فرهنگ ایران خواهد بود. اگر از بین کتاب‌های گفته شده به عنوان مرجع استفاده می‌کنید، حتماً با ما در بخش نظرات در میان بگذارید. نویسنده‌ی این کتاب که خود منتقد صنعت غذا و نوشیدنی است و برای سال‌های زیادی به عنوان سرآشپز رستوران‌های مختلف فعالیت کرده است، مشاوره‌های مفید و مختصری درباره طبخ بهتر غذاها و سرو نوشیدنی‌ها به شما می‌دهد. اگر به دنبال توضیحات ساده به همراه تصاویر واقعی از غذاها می‌گردید، این کتاب گزینه‌ی مناسبی برای شماست. به نقل از پیتر گیلمور (Peter Gilmore) نویسنده‌ی این کتاب، از مرور دوباره و چندباره‌ی آن خسته نمی‌شوید و در هر زمانی می‌توانید از مطالب آن استفاده کنید. در این کتاب ساده‌ترین رسپی‌ها و در عین حال سریع‌ترین زمان آماده‌سازی غذاها را می‌توانید پیدا کنید.

در طول سال‌ها، هزاران ساعت صرف شده تا این گنجینه از طرز تهیه غذاهای بین‌المللی یک جا جمع شود. این دستورات غذا مواردی هستند که بارها در آشپزخانه تست شده‌اند تا خروجی نهایی کار آن چیزی باشد که قوای چشایی و بویایی آدمی را به اوج لذت ببرند. کتاب حاضر شامل غذاهای گوناگون عربی، ایتالیایی، ژاپنی، ترکی، هندی و سایر غذاهای معروف دنیا است. کتاب مستطاب آشپزی جلد اول نوشتهٔ نجف دریابندری، یک کتاب آشپزی جامع است که در آن روش‌های تهیهٔ غذاها و دسرهای مختلف به صورت جامع و دقیق توضیح داده شده است. این کتاب شامل بیش از ۱۰۰۰ دستور پخت و تهیه غذا و دسر است که در قالب فصل‌های مختلف به موضوعات مختلفی از جمله غذاهای ایرانی، فرنگی، خوراکی‌هایی با گوشت، مرغ، ماهی و صیادی و دسرها و شیرینی‌ها تقسیم بندی شده است.

او از مشهورترین و موفق‌ترین آشپزان حرفه‌ای ایران به شمار می‌آید که به تدریس، ترجمه و تحقیق در این زمینه نیز مشغول می‌باشد. مینایی کارآفرین و بنیان‌گذار آموزشگاهی به نام موسسه فرهنگی ساناز سانیا با مجوز رسمی از سازمان فنی‌حرفه‌ای است. او تاکنون بیش از 30 عنوان کتاب در زمینه آشپزی تالیف کرده و در برنامه‌های تلویزیونی زیادی در داخل و خارج کشور به آموزش دستورهای مختلف غذایی پرداخته است.

فرقی نمی‌کند شما از سیستم‌عامل ویندوز استفاده می‌کنید، یا آندروید و یا IOS. در هر حال هر نوع فایل پی‌دی‌افی در این سیستم‌عامل‌ها به راحتی باز می‌شود و سیستم‌عامل‌ها به صورت پیش‌فرض، افزارهایی برای باز کردن فایل‌های PDF دارند. در عصر حاضر، آشپزی دیگر یک ضرورت به حساب نمی‌آید و لذتی بی‌پایان محسوب می‌شود، حتی می‌توان گفت برای عده‌ی زیادی از مردم، خوردن یک سرگرمی‌ست. در صورتی که معنی کتاب های پی دی اف را نمی دانید، در زیر معنی آن را ارائه کرده ایم. کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند. به طور کلی، “مستطاب آشپزی” جلد اول، برای همهٔ افرادی که به آشپزی علاقه‌مند هستند، از جمله آشپزان حرفه‌ای، آشپزخانه‌های رستوران و هتل، خانم‌ها و خانواده‌های خانگی، مناسب است.

در طاقچه جدیدترین و بهترین کتاب ها، از کتاب‌های صوتی گرفته تا کتاب‌های پی دی اف و کتاب‌هایی با فرمت ایپاب منتشر می‌شود. کتاب‌‌های الکترونیکی و صوتی رایگان طاقچه به بیش از ۲۰ هزار عنوان می‌رسد. این کتاب‌ها را می‌توانید هم در سایت طاقچه و هم در اپلیکیشن طاقچه (مناسب برای دستگاه‌های اندروید، ios و ویندوز) دانلود کنید و بخوانید. برای دریافت کتاب آشپزی ملل به روایت ساناز سانیا و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید. ساناز مینایی آشپز معروف کشورمان که سال‌ها در تلویزیون برنامه‌ی آموزش آشپزی اجرا می‌کرد نویسنده‌ی کتاب آشپزی مذکور است و غذاهای استان‌های مختلف ایران را آموزش می‌دهد.

این کتاب همچنین شامل بسیاری از غذاهای حلال آسیای شرقی از سوماترا گرفته تا پکن است که بیش از سیصد دستور پخت را در پانصد صفحه جای داده است. علاوه بر اینکه این کتاب به عنوان دایرة‌ المعارف مواد اولیه غذاها شناخته می‌شود، به سبک‌های مختلف پخت و پز و غذاهای معروف مناطق مختلف نیز می‌پردازد. جدا از بحث کتاب‌های PDF که همواره مورد توجه و علاقه افراد علاقمند به مطالعه قرار دارند، بحث کتاب‌های صوتی و گویا نیز همیشه طرفداران خود را دارد. فرمت‌های دیگر اغلب اختصاصی توسط وبسایت‌ها و اپلیکیشن‌های خاص طراحی می‌شوند. جدا از این موارد نام‌برده، عرف معمول کتاب‌های الکترونیک، PDF و EPUB هستند.