پس از مرگ پدرش، هملت روح پدرش را می‌بیند که از او می‌خواهد انتقام مرگش را از کلادیوس بگیرد. ویلیام شکسپیر (William Shakespeare) شاعر و نمایشنامه نویس انگلیسی دوره رنسانس بود. او که به عنوان بزرگ‌ترین نمایشنامه‌نویس جهان شناخته می‌شود، 38 نمایشنامه و بیش از 150 شعر سروده است. آثار او به همه زبآن‌های متداول جهان ترجمه شده و بیش از هر نمایشنامه نویس دیگری روی صحنه رفته است. هملت یک نمایشنامه پیچیده و چند لایه است که موضوعات مختلفی را در بر می‌گیرد.

از مهم‌ترین آثار شکسپیر می‌توان به تراژدی‌های «اتللو»، «مکبث»، «هملت»، «شاه لیر»، «رومئو و ژولیت» (تراژدی)، «رؤیای شب نیمهٔ تابستان»، «شب دوازدهم» (کمدی)، «ژولیوس سزار» (تاریخی) اشاره کرد. ویلیام شکسپیر در سال‌های پایانی عمرش در استرانفورد ساکن شد و به‌ندرت به لندن رفت؛ تا اینکه در سال ۱۶۱۶ درگذشت. قرن‌هاست که هم خود شخصیت هملت و هم نمایشنامه‌ی هملت شکسپیر، محل بحث و اختلاف میان منتقدان و مخاطبان اثر بوده‌ است.

برای دانلود فایل پی دی اف این کتاب به سایت مراجعه نموده و کتاب را به سبد خرید خود اضافه نمایید و همچنین برای اطلاعات بیشتر در مورد کتاب هایی که ارائه میدهیم به سایت مراجعه کنید. برای تهیه نسخه چاپی کتاب، به کتاب‌فروشی‌های سراسر کشور مراجعه کنید. بیایید گرترود، ما خردمندترین دوستان‌مان را فراخواهیم خواند و آن‌ها را هم از قصدی که در پیش داریم آگاه خواهیم کرد و هم از این حادثهٔ نابهنگامی که پیش آمده. به این ترتیب شاید تیر زهرآگین تهمت، که زمزمه‌اش چون گلولهٔ توپ در اقطار جهان راست به هدف خود می‌خورد، به نام و اعتبار ما نخورد و در هوای زخم‌ناپذیر فرورود.

ویلیام شکسپیر با مهارتی بی‌نظیر، شبکه‌ای از روابط درهم‌تنیده را خلق می‌کند که هر کدام لایه‌ای از معنا را به داستان می‌افزاید. رابطه‌ی هملت با مادرش، گرترود، یکی از این روابط پیچیده است که توجه بسیاری از روان‌کاوان، از جمله زیگموند فروید را به خود جلب کرده است. فروید در تحلیل خود از چنین روابطی، مفهوم «عقده‌ی ادیپ» را مطرح کرد که بعدها به یکی از مفاهیم کلیدی در روان‌کاوی تبدیل شد. مطالعه کتاب هملت شاهکار ویلیام شکسپیر را به همه دوست‌داران کتاب‌های ادبیات کلاسیک و علاقمندان به دانلود نمایشنامه‌های مشهور و همه بازدیدکنندگان محترم و ارجمند کافه کتاب، پیشنهاد می‌کنیم.

در بیش از چهار قرنی که از نخستین اجرای این نمایشنامه می گذرد، «هملت» هیچ‌وقت جذابیت خود را از دست نداده و اکنون به معروف‌ترین تراژدی «شکسپیر» با بیشترین تعداد اجرا تبدیل شده است. «هملت» به شکل همزمان، نام خود را به عنوان اثری چندوجهی مطرح کرده که پس از «کتاب مقدس»، بیشترین تعداد تفاسیر در زبان انگلیسی را به خود اختصاص داده است. اما این گفته های مبالغه‌آمیزِ «مایرهولد» شاید از احساس استیصالِ او سرچشمه می گرفت چرا که «ژوزف استالین»، دیکتاتور حکومت «شوروی»، اجرای این تراژدی از «ویلیام شکسپیر» را ممنوع اعلام کرده بود.

هملت در این اثنا درمی‌یابد که پدر معشوقه‌اش اوفلیا نیز در قتل پدرش دست داشته‌است. اوفلیا از نقشه‌های هملت آگاه می‌شود و پس از آگاهی از مرگ پدرش مجنون می‌گردد و خود را در رودخانه‌ای غرق می‌کند. سرانجام هملت انتقام پدر را از عمو می‌گیرد و در پایان نمایش هردو کشته می‌شوند. داستان این نمایشنامه از آنجا آغاز می‌شود که هملت شاهزاده دانمارک از سفر آلمان به قصر خود در هلسینبورگ دانمارک بازمی‌گردد تا در مراسم خاک سپاری پدرش شرکت کند.