قوی سیاه تنها به رویدادها و پیامدهای منفی اشاره نمی کند، بلکه رویدادهای مثبتی مثل فناوری، روند نوشتن کتاب هری پاتر و پیدایش غولی اطلاعاتی یعنی شرکت گوگل نیز اشاره می کند. او سپس نظرات خود را در مورد متخصصان و اینکه چگونه برخی از مشاغل میتوانند حرفهای داشته باشند در حالی که برخی دیگر نمیتوانند را با اشاره به تکامل مداوم برخی از رشتهها توضیح میدهد. به نظر او، دانش (و نه فقط صنایع دستی) در چنین زمینههایی مورد نیاز است و دستیابی به دانش، همانطور که در مسئله استقرایی نشان میدهد، بسیار دشوار است.
برای این کار راههای زیادی داریم به شرط اینکه روی نادانستهها و چیزهایی که نمیدانیم دقت کنیم. این کار فواید زیادی دارد از جمله میتوانیم هر چه بیشتر خود را در رهگذر قوهای سیاه خوشقدم(مثبتها) قرار دهیم. اگر به دنبال لیستی از کتابهای معروف دنیا میگردید، پیشنهاد میکنم به مطلب لیست ۱۰۰ کتابی که باید خواند ، سری بزنید. نکته جالب دیگر اینکه ما از این جملات ناب کتابهای معروف دنیا برای بیان احساسات خود و یا برای افزایش قدرت کلاممان استفاده میکنیم. سپس در دانشگاه پاریس (دوفین) به تحصیل در دوره دکتری پرداخت و در سال ۱۹۹۸ دکترای خود را دریافت کرد. طالب از دسامبر ۱۹۹۹ به عنوان همکار در برنامه مالی ریاضیات و استاد کمکی ریاضی در مؤسسه علوم ریاضی کورانت دانشگاه نیویورک منصوب شد و تا دسامبر ۲۰۰۵ در این سمت مشغول به فعالیت بود.
در ادامه برخی از این سوگیریها را معرفی خواهیم نمود که برای نزدیک شدن به موفقیت و حقیقت باید از آنها اجتناب کنید. کتابها در اپلیکیشن کتابراه با فرمتهای epub یا pdf و یا mp3 عرضه میشوند. اما عوامل ناشناخته بسیاری وجود دارند که میتوانند آینده را تغییر دهند. با فعال سازی عضویت ویژه، به خلاصه کامل این کتاب و 100 ها کتاب دیگر دسترسی داشته باشید. تصور کنید که روی اسب مورد علاقهی خود، به نام «راکت»، شرطبندی کردهاید.
نسیم نیکولاس طالب (Nassim Nicholas Taleb) در این اثر به شما ثابت میکند که برخی اوقات مشت نمونه خروار نیست. قوی سیاه کتابی است که در سال ۲۰۰۷ منتشر شد و بر تأثیر شدید رویدادهای نادر و غیرقابل پیشبینی و دور از ذهن و تمایل انسان برای یافتن توضیح سادهای برای این رویدادها به صورت گذشتهنگر تمرکز دارد. نسیم نیکولاس در این کتاب همین طور از تلههای منطقی صحبت میکند که باعث میشوند تصویر کلی موقعیتها را از دست بدهیم. او به این وقایع ظاهراً تصادفی “قوهای سیاه” میگوید، وقایعی که اغلب عواقبی جدی برای فرد و حتی جوامع به همراه دارند.
اما حقیقتی وجود دارد و آن این است که آمریکا برخلاف کشورهای موزهرو، به خلاقیت بها میدهد و در این زمینه تلاش میکند. در زمینه جهانی شدن آمریکا توانست با خلاقیت به صادر کردن مشاغل بپردازد. اما قطعات آن باید توسط کشورهای در حال توسعه تولید شود و کارهای معاملاتی و حساب و کتابش هم توسط کشورهای اروپایی صورت بگیرد. البته اقتصادی که در آن به ایدهها بها میدهد، نشان میدهد که به سایر ایدههای کوچکتر پاداشی داده نمیشود و بین سایر تولید کنندگان ایده نابرابری شکل میگیرد.
اساطیر به بینظمی فهم انسانی نظم میبخشند و به اشفتگی تجربیات انسانی ادراکشده سامان میبخشند. سال ۲۰۲۲، پروژه ترا، یکی از بزرگترین پروژههای ارز دیجیتال، با سقوطی سنگین مواجه شد. این اکوسیستم که شامل LUNA و استیبل کوین UST بود، به علت موج وحشت ایجاد شده در بازار، اعتبار مدل استیبل کوینهای الگوریتمی را به چالش کشید. سپس از از ژانویه ۲۰۰۵ تا ژانویه ۲۰۰۶ به عنوان استاد دانشکده علوم تصمیم در دانشگاه ماساچوست خدمت کرد. به همین جهت همیشه باید میزان خطای مرجع یا رویه کارشناسان را زیر سوال ببرید. یعنی اعتماد آنها را زیر سوال ببرید و البته نسبت به اعتماد خود به روشهای خود نیز شک داشته باشید.
ثبت ديدگاه