نسخه «قانون ابن سینا» کتابخانه ملک هم از قدیمیترین نسخههای موجود از این کتاب است. از نکات قابل توجه این کتاب دسته بندی و تعاریف دقیق و منظم ابن سینا از علوم دارو و طب است. کتاب دوم به طور کلی بیشتر به علم داروشناسی و ویژگی ها و خاصیت آن ها پرداخته و از نکات مثبت آن، تهیه ی فهرستی از نام داروها برحسب حروف الفباست. قانون (القانون فی الطب) مهم ترین تألیف طبی ابن سینا و دایره المعارف عظیم در این علم است. و یکی از مهم ترین و بزرگ ترین کتاب های طبی اروپا در قرون وسطی بوده است.
قوانین مربوط به رعایت حقوق مالکیت معنوی این کتب توسط طبایع رعایت شده است. در صورتی که هر گونه نقض قوانین توسط نویسنده یا منتشرکننده این کتب مشاهده شد، لطفا ما را در جریان قرار دهید تا در اسرع وقت نسبت به اصلاح آن اقدام کنیم. در فصل اول کتاب استخوانها تقریبا به طور مفصل مورد گفتگو قرار میگیرند و تعداد آنها صرف نظر از استخوانهای کنجدی و لامی، ۲۴۸ عدد معرفی میشود. مقدمه نسبتا مفصل کتاب، شامل یک بحث دینی درباره حکمت خلقت نوع انسان از طرف خداوند و استدلال بر این که است که چه قسمت از اندامهای بدن اول بار در رحم تشکیل میشود.
این کتاب که به صورت دستنوشته ای در قرن دوم هجری توسط این فیلسوف ایرانی نوشته شد، تا به امروز به عنوان یکی از مرجعهای صنف پزشکی به شمار میرود. کتاب طب سنتی ابوعلی سینا یکی از اهم اثار محقق و پژوهشگر بزرگ ایرانی است که نام او به معنای دانشمندی و فیلسوفی بینظیر در تاریخ علم و فرهنگ ما به یادگار مانده است. در این کتاب، سینا درباره تاریخچه، نظریهها و روشهای طب سنتی برخی از کشورهای شرقی و غربی را بررسی کرده و به دستورهای اصلی آنها پرداخته است. کتاب “القانون فی الطب” نوشته استاد بزرگ طب سنتی ایران، ابوعلی سینا است.
بخشی از آن را در شهرری و بقیه را در همدان تا سال 414 قمری به پایان رساند. کتاب سبز بزرگترین مرجع رایگان دانلود کتاب الکترونیکی با بیش از ۱۰،۰۰۰ کتاب، کتاب صوتی و رمان است. با کتاب سبز در تمامی موضوعات مانند داستان و رمان، مجله، موفقیت و روانشناسی، تاریخی، کامپیوتر، علمی، دانشگاهی، کتاب صوتی و…کتاب برای دانلود قرار داده شده است. تمامی کتابهای موجود با در نظر گرفتن حقوق مولفان برای دانلود رایگان انتشار یافتهاند. تمامی مولفان میتوانند کتابها و مقالات با ارزش خود را برای انتشار رایگان به کتاب سبز ارسال کنند. ابن سینا در سفر به همدان مبتلا به درد قولنج شد که به دستیارش تهیه دارویی برای درمان بیماریش سپرده بود و دستیارش مقدار ترکیبات داروها را بیش از اندازه اضافه کرده بود و مصرف این دارو باعث مرگ شیخ گردید.
ابوعلی سینا پس از مدتی به گرگانج در ازبکستان امروزی رفت و با ابوریحان بیرونی ملاقات کرد. پورسینا با شناخت وبا به عنوان یک بیماری مسری و با درخواست ممنوعیت اجتماعات مردمی توانست بیماری را کنترل کند. در مشرق زمین فلسفه یونانی هیچگاه مفسری با عمق و دقت ابوعلی سینا نداشته است. ابوعلی سینا فلسفه ارسطو را با آرای مفسران اسکندرانی و فلسفه نو افلاطونی تلفیق کرد و با نبوغ ویژه خود آنها را با دید یکتاپرستی اسلام آموخت و به این طریق، در فلسفه مشایی مباحثی آورد که در اصل یونانی آن سابقه نداشت.
کتاب “القانون فی الطب”، برای پروندههای بهداشتی استفاده میشود و معمولاً به عنوان مرجعی برای پزشکان و دانشجویان پزشکی در سراسر جهان شناخته میشود. این کتاب، به دلیل محتوا و شیوه نگارش خود، یکی از مهمترین تأثیرگذاران در تاریخ طب سنتی است. در حال حاضر، این کتاب در قالب PDF در دسترس عموم است و مورد توجه علاقهمندان به طب سنتی قرار گرفته است. جامعه علمی و پزشکی همواره به دنبال دسترسی به منابع معتبر و قابل اطمینان در زمینه تشخیص و درمان بیماریها به جهت بهبود کیفیت ارائه خدمات پزشکی می باشند.
ثبت ديدگاه