تصاویر موجود در کتاب رویاهای کودکانه ای می باشد که توسط آنتوان دوسنت اگزوپری خلق شده است. این تصاویرشاید از نگاه بزرگترها قابل درک نباشد مانند تصویری که همه بزرگترها معتقد بودند کلاه است اما مار بوایی بود که یک فیل را بلعیده بود. او در کتابش به این نکته اشاره می کند که بزرگترها هیچ گاه از رویاهای خلق شده توسط کودکان سر در نمی آورند.

شازده کوچولو درباره‌ی مسائلی مانند عشق، دوستی، محبت و… صحبت می‌کند و ماجرای خود و چرایی آمدن به کره‌ی زمین را شرح می‌دهد. آنتوان دو سنت اگزوپری (Antoine de Saint-Exupéry) در کتاب حاضر، موضوعات بسیار مهمی را توضیح می‌دهد که دیگر بسیاری فراموش کرده‌اند. کتاب شازده کوچولو اثر مهمی به ‌شمار می‌آید، بر طبق یک آمار رسمی این کتاب به بیش از 300 زبان ترجمه و بیش از 200 میلیون نسخه به فروش رسیده است.

امید است در ادامه راه با همراهی افراد بیشتر، دانش و اطلاعات در حوزه های مختلف را در سطح کشور و جهان افزایش دهیم. شازده کوچولو بارها توسط نویسندگان و مترجمان بزرگ ایرانی همچون احمد شاملو و محمد قاضی نیست به فارسی ترجمه شده است. بزرگ‌ترها به من گفتند که نقاشی کشیدن مار بوآی باز یا بسته را کنار بگذارم و به جای آن بیشتر به جغرافیا، تاریخ، حساب و دستور زبان توجه کنم. از اینکه نقاشی اول و دومم آن‌ها را تحت تأثیر قرار نداد، دلسرد شدم.

راوی خلبانی مهربان است و ماجرای کتاب را با ایام کودکی خود آغاز می‌کند و توضیح می‌دهد که چرا نقاش خوبی نیست. این خلبان دوست داشتنی و مهربان در 6 سالگی کتابی درباره‌ی جنگل و حیوانات آن پیدا می‌کند و تحت تأثیر آن قرار می‌گیرد. برای دریافت کتاب شازده کوچولو و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

شازده کوچولو در سال ۲۰۰۷ به عنوان کتاب سال فرانسه برگزیده شده‌ است. این کتاب به بیش از ۳۰۰ زبان و گویش ترجمه شده و با فروش بیش از ۲۰۰ میلیون نسخه، یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های تاریخ محسوب می‌شود. کتاب شازده کوچولو «خوانده شده‌ترین» و «ترجمه شده‌ترین» کتاب فرانسوی‌زبان جهان است و به عنوان بهترین کتاب قرن ۲۰ در فرانسه انتخاب شده‌است. از این کتاب به‌طور متوسط سالی ۱ میلیون نسخه در جهان به فروش می‌رسد. این کتاب در سال ۲۰۰۷ نیز به عنوان کتاب سال فرانسه برگزیده شد.در این داستان سنت اگزوپری به شیوه‌ای سوررئالیستی به بیان فلسفه خود از دوست داشتن و عشق و هستی می‌پردازد. طی این داستان سنت اگزوپری از دیدگاه یک کودک، که از سیارکی به نام ب۶۱۲ آمده، پرسشگر سؤالات بسیاری از آدم‌ها و کارهایشان است.