دانشور در این رمان با نثر جذاب و دلپذیر خود، تم ها و استعاره های فرهنگی را به کار می گیرد. رمان سووشون، اثری منحصر به فرد است که چارچوب ها و محدودیت های زمانه ی خود را می شکند و نام خود را به عنوان یکی از ضروری ترین آثار برای درک تاریخ معاصر ایران مطرح می کند. در کنار آنها باید به شخصیتهای دیگری همچون «مکماهون»، «خانم مسیحادم»، «دکتر عبداللهخان» و «خسرو» پسر یوسف و زری نیز اشاره کرد.
هر گوینده به شیوهای شخصیتهای مختلف داستان را اجرا میکند. هر گوینده به شیوهای منحصربهفرد، شخصیتهای مختلف داستان را اجرا میکند. داستان سووشون با یک مهمانی آغاز میشود که نویسنده به کمک آن درک روشنی از فضای زمان و شهری که ماجرا در آن جریان دارد، به خوانندگان میدهد.
گاهی این تلاشها رنگ انفعال به خود میگیرد تا اینکه یک روز یوسف برای سرکشی به زمینهایش از خانه میرود. این پروژه که به همت نشر صوتی «آوانامه» با همکاری انتشارات خوارزمی انجام شده است، با هدف افزایش دسترسی به ادبیات فارسی و ترویج شنیداری کتابها، امکان تجربه جدیدی را برای علاقهمندان به کتابهای صوتی فراهم کرده است. مخاطبان میتوانند با استفاده از پلتفرمهای مختلف پخش کتاب صوتی، این اثر حالا به صورت صوتی بشنوند. سیمین دانشور به عنوان یک نویسنده زن ایرانی، با حساسیت و دقت ویژه ای به احساسات و افکار زنانه پرداخته است. شخصیت زری، قهرمان اصلی داستان، یک زن پیچیده و مستقل است که در طول داستان تحولی عمیق پیدا می کند. این توجه به دنیای درونی و احساسات زنانه، نگاه تازه ای به ادبیات ایران بخشید و با سنت های غالب زمان خود که نقش زن را کمرنگ می دیدند، متفاوت بود.
به حسن آقای عطار ، سفارش تباشیر هندی می داد که مثل برف سفید بود و زیر دندان آدم صدا می کرد و آدم حس می کرد سلامتی میجود ، ومی گفت که استخوان بندی بچه را قرص می کند . تهیهکننده اثر دامون آذری بوده و مدیریت تولید و سرپرستی گویندگان را زهیر حنیفه بر عهده داشته است. این کتاب صوتی با تدوین ویژه و فضاسازیهای صوتی گسترده توسط عارف علیزاده تنظیم شده است. آدم برای کارهایی که بوی خطر از آنها میآید باید آمادگی روحی و جسمی داشته باشد و آمادگی او درست برخلاف جهت هرگونه خطری بود. میدانست نه جراتش را دارد و نه طاقتش را، اگر اینهمه وابسته بچهها و شوهرش نبود باز حرفی.
آن وقت ها که مردم لب جوی آب می نشستند و گذر عمر را می دیدند و دلی دلی می کردند و از تمام نعمت های دنیا، یک گلعذار بسشان بود، گذشت. راستی، اسم نعره هایی که آدم از ته دل بر می آورد چه بود؟ کلمه ای بود که به این جور فریاد می خورد … باید لغتی باشد که معنای سوراخ کردن بدهد. یعنی آدم اگر نتواند در برابر سیل و صاعقه و سیلی زندگی آن جور فریاد را بزند، دلش سوراخ می شود.
سووشون که نخستین بار در سال ۱۳۴۸ در انتشارات خوارزمی منتشر شد، یکی از پرفروش ترین رمانهای ادبیات معاصر ایران به شمار میآید که بارها و بارها تجدید چاپ شده است. سایت کتاب مای دانلود PDF کتاب سووشون سیمین دانشور 306 صفحه پی دی اف را برای شما دوستان فراهم کرده است. کتاب “سووشون” یکی از مهم ترین و مشهورترین آثار سیمین دانشور ، نویسنده برجسته ایرانی است. این رمان در سال 1969 منتشر شد و به عنوان اولین رمان فارسی نوشته شده توسط یک زن شناخته میشود. “سووشون” در حقیقت جزو آثار کلاسیک ادبیات معاصر ایران به شمار می رود و تأثیر زیادی بر ادبیات فارسی گذاشته است. زرى و یوسف هم که کاراکترهاى پیش برندهى داستان هستند در این جمع حاضرند.
این کتاب که توسط کاربران ارسال شده است، نسخهای نایاب و قدیمی، چاپ سال 1348 خورشیدی است. بنابر اطلاعات داخل فایل کتاب، این اثر توسط «خانم شهلا رامهرمزی» PDF شده است. وبسایت شهرکتاب منبعی از کتاب های الکترونیکی است که تیم مدیریتی سایت تلاش کرده است تا محتوایی باارزش و با کیفیت در اختیار علاقمندان قرار دهد. در این مجموعه از نویسندگان و مترجمانی که مایل به همکاری با ما هستند استقبال می شود.
سیمین با علاقهی وافری که از کودکی به کتاب خواندن داشت و بهواسطهی کتابخانهی غنی پدرش، با ادبیات ایران و جهان آشنا شد. دورهی ابتداییاش را در مدرسهی انگلیسیزبان مهرآیین گذراند و زبان آنگلیسی را اینگونه آموخت. او اولین مقالهاش را در شانزدهسالگی با عنوان «زمستان بیشباهت به زندگی ما نیست» در نشریهای محلی منتشر کرد.
خوابهای آشفتهای به سراغش میآیند و یوسفش را همانند سیاوش شاهنامه در میان آتشی مشاهده میکند که به داستان کتاب بعدی اساطیری میبخشد. قصه روایت شده توسط دانشور یک درام با جزئیات خارق العاده است که میبایست از ابتدا تا پایان آن را خواند و سطر به سطرش را هضم نمود، کلمهای را جا نینداخت و به لحظات مختلف آن با ذهنی باز و علاقهمند نگریست. دو خان قشقایی، ملک رستم و ملک سهراب خانها که از سوی اشغالگران اغوا شدهاند، برای خرید آذوقه نزد یوسف میآیند تا با فروش آن به انگلیسیها اسلحه بخرند و با ارتش ایران بجنگند. بعضى آدمها عین یک گل نایاب هستند، دیگران به جلوهشان حسد مىبرند. تمام درخشش آفتاب و ترى هوا را مىبلعد و جا را براى آنها تنگ کرده، براى آنها آفتاب و اکسیژن باقى نگذاشته. سووشون مراسمی است که در برخی نقاط ایران در سوگ سیاوش برگزار میشود.
سووشون به زبانهای مختلف ترجمه شده و مورد تحسین منتقدان و خوانندگان در سراسر جهان قرار گرفته است. این رمان همچنین در قالب فیلم و سریال نیز به نمایش درآمده است. يوسف تنها كسي بود كه محصولات خود را به اجنبيها نميفروخت بلكه به مردمان خود ميداد و ميخواست اينجوري اعتراض خود را نشان دهد. ابوالقاسمخان از زري خواست كه فردا عصر به جشن بيايد و خسرو ه را هم دعوت كردهاند. ولي زري گفت «فرداشب، شب جمعه است، ميدانيد كه من نذر دارم».
ثبت ديدگاه