جلال از نویسندگان روشنفکر و مترجمان ایرانی و همسر سیمین دانشور بود. زن زیادی در واقع جمع آوری داستان هایی درباره زنان از بین تمامی آثار جلال آل احمد می باشد. که محوریت موضوع در رابطه با نقش کم ارزش زن در سالهای ابتدایی قرن سیزدهم می باشد. برای دریافت کتاب صوتی زن زیادی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتابها و نظرات کاربران درباره کتابها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید. کتاب صوتی زن زیادی دربرداندهی 9 داستان کوتاه از جلال آل احمد است که دردهای اجتماعی زنان و نوع تفکرات آنها را در جامعهی مردسالار ایران به نمایش میگذارد. برای دریافت کتاب زن زیادی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتابها و نظرات کاربران درباره کتابها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.
شما می توانید به بخشی از این کتاب در نسخه نمونه گوش فرادهید. سوالات و نظرات خود را در مورد این مطلب، از طریق فرم نظرات در پایین همین صفحه مطرح کنید.
او در این اثر به انتقاد از سنتها و همینطور افکار و کارهای زنان سنتی میپردازد. برای دانلود قانونی کتاب زن زیادی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید. کتاب صوتی زن زیادی مجموعهداستانی از جلال آل احمد و با صدای شهره روحی است و کتاب نشر نیکا آن را منتشر کرده است. جلال آل احمد (Jalal Al-e-Ahmad) در سال 1302 در محلهای در تهران و در خانوادهای مذهبی متولد شد.
یکی از خصلتهای خوب داستانهای جلال آل احمد این است که به هر دورانی از جامعه میتوان آن را تخصیص داد و شخصیتهای داستانش را میتوان در خانواده و اطرافیان به چشم خود دید. زن زیادی بالاتر از زمان و مکان نوشته شده است، امروزه نیز رفتارها و عادتهای ناپسندی که نویسنده از آنها انتقاد میکند، در همه جای جامعه دیده میشود. کتاب زن زیادی که شاید مهمترین اثر در میان همۀ داستان های کوتاه جلال آل احمد محسوب شود، سرگذشتی است دقیق از مصائب و مشکلات زنی محروم و مطلقه که با توصیفاتی واقعی و مو به مو همراه است.
از جمله آثار او میتوان به «مدیر مدرسه»، «پنج داستان»، «دید و بازدید»، «سرگذشت کندوها»، «چهل طوطی»، «سه تار»، «نفرین زمین» و در زمینهی ترجمه میتوان به «بیگانه»، «قمارباز»، «مائدههای زمینی» و… «گزارشها» (۱۳۲۵)، «حزب توده سر دو راه» (۱۳۲۶)، «هفت مقاله» (۱۳۳۲)، «غرب زدگی» (۱۳۴۱)، «کارنامه سه ساله» (۱۳۴۱)، «ارزیابی شتابزده» (۱۳۴۳)، «یک چاه و دو چاله» (۱۳۵۶)، «در خدمت و خیانت روشنفکران» (۱۳۵۶)، «اسرائیل، عامل امپریالیسم» و… «سمنوپزان»، «خانم نزهتالدّوله»، «دفترچه بیمه»، «عکاس با معرفت»، «خدادادخان»، « دزد زده»، «جاپا»، «مسلول» و «زن زیادی». مقدمه کتاب شامل رساله پولوس رسول به کاتبان بوده و نشان دهنده مقدس بودن نویسندگی و قلم فرسایی است.
یک نفر دیگر که سرش را توی دستگاه روتوشکاری کرده بود و پارچهی سیاهی سرش و دستگاه را میپوشاند، از جایش تکان نخورد و خِرتخِرت مدادش روی شیشهی عکسها همینطور بلند بود. آن که از پشت میز برخاسته بود، مرد بیستوچند سالهی مودبی بود. کت تنش نبود و گرهی کراواتش سفت بیخ گلویش را گرفته بود و آستینهایش را بالا زده بود. روی مچش یک ساعت با صفحهای پر از عقربهها و نمودارهای کوچک و بزرگ داشت. او در سال ۱۳۲۶، دومین کتابش، «از رنجی که میبریم» را همزمان با کنارهگیری از حزب توده چاپ کرد؛ کتابی که بیانگر داستانهای شکست مبارزاتش در این حزب است.
من به شخصه از نحوهی توصیف کردنِ جلال خیلی خوشم آمد، خیلی راحت میشد محیط رو تجسم کرد. البته که هر کدوم از داستانها، مطالب و نکات مهمی خودشون رو هم دارند. جلال در ۱۸ شهریور ۱۳۴۸ در سن چهل و پنج سالگی در اسالم گیلان درگذشت. او در ۱۳۲۶ به رهبری خلیل ملکی و ده تن دیگر از حزب توده جدا شد. بسیار،بسیار عالی با گویش و فضا سازی و تمثیل خوبشان همه چیز را توصیف کرده بودند.از آن کتاب هایی ست که آدم به داستانش ورود می کند. ایجاد تشکلهای ادبی و صنفی، از جمله کانون نویسندگان ایران و انتشار مقالات گوناگون.
ثبت ديدگاه