در شروع درس خواندن معمولاً سوالاتی ذهنتان را به خودش مشغول میکند که ممکن است باعث نگرانیتان شده و حتی شما را از ادامهی مسیر منصرف کند. روانآموز در کنار شماست تا پاسخگوی هر سوالی باشد که در مسیر درس خواندن و کنکور برایتان پیش میآید. فقط کافیست شماره خودتان را در فرم پیشرو وارد کنید و منتظر تماس پشتیبابان حرفهای روانآموز باشید. تیم تحریریۀ روانآموز متشکل از واحدهای تألیف و نگارش، ویرایش و کیفیتسنجی و بهینهسازی محتوا و سایت است.
امروزه برای یک ازدواج موفق درک درست از شخصیت خودمان و طرف مقابل ضروری است و برای داشتن یک خانوادهی سالم نیاز داریم اصول تربیتی را بهتر فرا بگیریم. دانش روانشناسی، دانشی است که از نیمهی دوم قرن هفدهم ظهور کرده و شاخههای متنوعی دارد. افرادی مانند ژان پیاژه، زیگموند فروید، کارال راجرز و گوستاو یونگ عمرشان را صرف کردهاند تا مفاهیم این دانش را تکمیل کنند و از آن برای کمک به بشر در مسیر یک زندگی بهتر بهره ببرند. شما با استفاده از همین کتابها و توصیههایشان، مانند «عادتهای اتمی» اثر جیمز کلیر، میتوانید یک شروع خوب برای ورود به دنیای کتابهای روانشناسی را تجربه کنید. واتسون روانشناس آمریکایی، استدلال کرد که «رفتار نتیجهی فرآیندهای ذهنی و درونی نیست، بلکه واکنش ما به محیط است.» و به این ترتیب برای نخستینبار مبحث «رفتارگرایی» را ارائه کرد. اومانیستها، رفتارگرایی و نظریهی روانکاوی را غیرانسانی میدانستند و برای احساسات و ارادهی آزاد انسان، ارزش بسیاری قائل بودند.
واتسون احساس کرد که درون نگری دیدگاه ناسودمندی است و این نظر را پیش کشید که اگر قرار باشد روانشناسی به صورت یک علم درآید ، داده های آن باید قابل مشاهده و قابل اندازه گیری باشد . فقط خود شما می توانید درباره ی ادراک ها واحساس های خود به درون نگری بپردازید ، اما دیگران هستند که می توانند رفتار شما را مورد مشاهده قرار دهند . واتسون معتقد بود که تنها ازطریق مطالعه آنچه افراد انجام می دهند یعنی مطالعه ی رفتار افراد می توان یک علم عینی روانشناسی به وجود آورد . رفتار گرایی ، به عنوانی که نظریه گاه واتسون به خود اختصاص داد، مسیر روانشناسی را درطی نیمه اول قرن بیستم شکل گیری کرد خلف آن یعنی روانشناسی محرک – پاسخ . هنوز هم به ویژه درسایه ی پژوهش های ب- اف – اسکینر روانشناس دانشگاه هاروارد از نفوذ فراوانی برخوردار است .
همۀ اعضای تیم تحریریۀ روانآموز از فعالترین و آکادمیکترین چهرههای علمی روانشناسی و جزو رتبههای برتر و موفق کنکور ارشد و دکتری در سالیان گذشته هستند. و بااینکه خواندن تنها کافی نیست و اثرپذیری این مطالب علاوه بر زمانبر بودن نیاز به مداومت در خواندن مطالب گوناگون، یادداشت برداری و در نهایت عملیاتی کردن مطالب دارد، باز هم از مشتاقان کتاب های روانشناسی کاسته نمیشود. تغییر سرنوشت کاری بس دشوار است اما هنوز هستند کسانی که میل انجام چنین تغییر مثبتی در آنها بیدار باشد. در این مجموعه درباره فروید صحبت میکنیم فروید روانشناس مشهور وینی ( Wien ) که پایه گذار روانکاوی بود. پاسخ من این است که وقتی که به ذهنمان تصویر میدهیم توجه ما معطوف به آن تصویر می شودو سپس به چیزهایی که باعث می شود آن تصویر محقق شود توجه می کند البته بعد از آن بستگی به تلاش و اقدامات ما هم دارد, یعنی تاثیر تصویر در مغز هدایت کردن و کانالیزه کردن توجه است. من در این مجموعه به ده تا از پرسش هایی که بیشتر پدران و مادران از من پرسیده اند پاسخ داده ام عناوینی که در این مجموعه درباره آنها صحبت کرده ام به ترتیب زیر هستند،گوش کنید.
در این مجموعه با اندیشه های پل تیلیش و کتاب شجاعت بودن آشنا می شویم، پل تیلیش فیلسوف و روحانی معاصر آلمانی است. اندیشه او در فضایی شکل گرفت که در آن نام هایی چون هایدگر و یاسپرس برای همگان آشنا بود، تعلق او به عصر حاضر بیش از هر چیز به معنی آشنایی و نزدیکی او با اگزیستانسیالیسم است. بنابراین با گوش دادن به نسخه صوتی کتاب در کنار مطالعه نسخه کاغذی آن میتوانید اطلاعات یکسانی را در دو قسمت متفاوت در مغز خود ذخیره کنید.
این مجموعه با انتشار کتابهای کمکآموزشی، تولید بهینۀ کلاسهای آموزشی، عرضۀ کتب مرجع، طراحی و اجرای آزمونهای آزمایشی و همچنین تولیدمحتوا در بسترهای فضای مجازی، در تلاش است تا پاسخی به نیازهای دانشآموختگان و داوطلبین کنکور ارشد و دکتری روانشناسی باشد. درباره فروید حرف بسیار زده شده است، اما فروید و نظریات او کمتر مورد تعمق و تامل و مطالعه قرار گرفته است، در ابتدا زندگی نامه و آثار فروید و حال و هوای جامعه و زمانی که در آن زندگی می کرده است را معرفی می کنیم و در ادامه بخشی از مفاهیم روانکاوی که توسط او مطرح شد. پل تیلیش در کتاب شجاعت بودن درباره اضطراب عدم صحبت می کند، او به خوبی و به صورت دقیق توضیح میدهد که چگونه اضطراب عدم در همه جا نقش آفرینی می کند.
ثبت ديدگاه