اما هری با کمک دوستانش به هاگوارتز بازمیگردد و با مسائلی مواجه میشود که دابی هشدار داده بود. یک دفترچه خاطرات اسرارآمیز، نشانهای کلیدی از رویدادهایی است که باعث سنگشدن دانشآموزان در راهروهای مدرسه میشود. این کتاب سرنخهایی از رازهای بزرگتر در تاریخ هاگوارتز را روشن میکند. اگر کاملاً با دنیای جادوگری هری پاتر بیگانه هستید، برای پاسخ به این پرسش با چطور همراه باشید. برای کمک به شما در انتخاب نقطه شروع، ما این راهنمای سریع را برای مطالعه کتابهای هری پاتر به ترتیب زیر تهیه کردهایم. فیتس جرالد در کلامی متموج و درخشان نشان میدهد که گتسبی آن قدر رویایش را دنبال میکند تا به آن پایان غمانگیز میرسد.
داستانهای فیتزجرالد به بررسی شخصیتهای کمالگرایی میپردازد که در راه دستیابی به آرمان آمریکایی به دنبال آرزوها و سرنوشت خود هستند. شاید کتاب گتسبی بزرگ در دسته کتابهای «حال خوب کن» قرار نگیرد، ولی خواندن آن با چشمهای تحلیلگر، لذت وصفنشدنی به همراه خواهد داشت. نظر شما دراینباره چیست؟ اگر نظر یا دیدگاهی درباره کتاب گتسبی بزرگ دارید، لطفاً در قسمت کامنتها با ما به اشتراک بگذارید. فیتس جرالد (Fitzgerald Francis Scott) در سال 1896 متولد شد. زمانی که در آلاباما مستقر بود با زلدا سایر آشنا شد و کمی بعد در نیویورک با او ازدواج کرد. زوج جوان، زیبا و مشهوری بودند و به سرعت در آن منطقهای که فیتس جرالد ” قصههای عصر جاز” را نوشت، معروف شدند.
گتسبی بزرگ و ثروتمند است و به خاطر مهمانیهای باشکوهش معروف شدهاست. در میان مردم شایعاتی درباره شیوه پولدار شدن او وجود دارد ولی کسی نمیداند ثروت او از کجا آمدهاست. نیک ابتدا از این همه مهمانی پر زرق و برق همسایهاش دل خوشی ندارد اما کم کم خودش به یکی از مهمانان تبدیل میشود و میتواند به گتسبی نزدیک شود و پی به راز میهمانیهای هر شنبه او ببرد. گتسبی بزرگ عاشق است و این میهمانیها را به شوق این برگزار میکند که معشوق شبی پا به خانهاش بگذارد. نیک زن مورد علاقه گتسبی را میشناسد پس شروع به تحقیق و پرس و جو درباره گذشته این مرد میکند.
تجدید چاپهای مکرر این کتاب در سراسر دنیا و قرار گرفتن آن در لیست صد کتاب برتر جهان گواه این ادعاست. این اثر، خاطرهایست جاویدان؛ از هوس، هرزگی، تباهی و بیقیدی که همه و همه در ثروت نهفته است. اسکات فیتزجرالد» و یکی از برجستهترین داستان ها در ادبیات آمریکا، اولین بار در سال 1925 به انتشار رسید.
در این میان ادبیات این کشور نیز تحت تاثیر این حرکت قرار گرفت. این نوع زندگی و جو حاکم بر آمریکا را می توان در کتاب گتسبی بزرگ نیز مشاهده کنیم. شخصیت های خلق شده در داستان که سفری را آغار می کنند برای رسیدن به مقصد خود اما با توجه به شرایط جامعه و فساد موجود در آن، این سفر مقصدی جز تباهی به همراه ندارد.
در پایان داستان به پوچ بودن این رؤیا و سبک زندگی میرسیم. اینکه ارزشهای انسانی هرچند در نگاه دیگران بیارزش و پیشپاافتاده هستند، ولی تنها راه نجات از این سراب وهمی به اسم زندگی است. رشد عمیق شخصیت در کل کتاب در هر کدام از شخصیت ها، جذابیت عمده ای برای هر خواننده است که باید در نظر داشت. فیتزجرالد از برخی ابزار ادبی همانند تصویر استفاده می کند تا هر شخصیت زنده شود و شخصیتی منحصر به فرد ایجاد کند و با خواننده همراه باشد. وی از قسمت اول کتاب برای ساختن هر شخص استفاده می کند، تا وقایع بعدی کتاب معنادارتر شوند. ممکن است خوانندگان قسمت اول کتاب را کند و بیش از حد توصیفی بدانند، اما بعداً در کتاب از این پیشرفت به شدت استقبال می شود.
این تغییر تا حدی به دلیل افزایش قابل ملاحظه تعداد صفحات است که تقریباً دو برابر کتاب «زندانی آزکابان» شده. بخش عمدهای از این کتاب بر مسابقات سه جادوگر متمرکز است؛ رقابتی بین سه مدرسه اصلی جادوگری در اروپا. اگرچه هری از نظر سنی برای شرکت در مسابقه واجد شرایط نیست، اما نام او بهطرزی مرموز از «جام آتش» بیرون میآید. هری مجبور میشود در این رقابت خطرناک شرکت کند و زنده بماند. «جام آتش» شخصیتهایی نظیر «مَد-آی مودی»، «سدریک دیگوری» و «چو چَنگ» را وارد داستان میکند.
اسکات فیتزجرالد را میتوان یک اثر هنری مهم و عاشقانه به شمار آورد.رمانی که به نقل از خوانندگانش آن ها را تا مرز گریه پیش میبرد. یکی از برجسته ترین آثار کلاسیک ادبیات قرن بیست کتابی که توسط بسیاری از منتقدان و خوانندگان در طول نسل ها، بسیار تحسین شده است. در حالی که کتاب در آغاز رویکردی کند دارد، صحنه های پرشتاب به سمت وسط و انتهای کتاب، یک داستان عاشقانه را به یک تراژدی تبدیل می کند که همیشه خواننده را درگیر خود می کند. در بهار سال 1922، نیک کراوی -فارغالتحصیل دانشگاه ییل از غرب میانه و کهنهسرباز جنگ جهانی اول- به شهر نیویورک میرود تا برای ادامۀ زندگی و پیدا کردن موقعیت جدید شغلی در آنجا زندگی کند.
ثبت ديدگاه