از جمله کسانی که اوریانا فالاچی با آنان مصاحبه کرده است میتوان ازآیت الله خمینی، ذوالفقار علی بوتو رهبر پیشین پاکستان، یاسر عرفات رهبر سابق فلسطینیان، معمر قذافی رهبر لیبی، ایندیرا گاندی نخست وزیر پیشین هند، و هنری کسینجر، وزیر خارجه پیشین ایالات متحده، نام برد. نحوه برگزاری مصاحبهها و شیوه سوال و جوابها در اکثر آنها هر یک از مصاحبهها را به وسیلهای برای کشف جنبهای از شخصیت و دیدگاه مصاحبه شونده تبدیل میکند که معمولا برای سایرین شناخته شده نبوده است. به عنوان مثال، هنری کسینجر در مصاحبه با فالاچی اعتراف کرد که جنگ ویتنام را «جنگی بیفایده» میداند و افزود که خود را «یک کابوی میبیند که به تنهایی سوار بر اسب پیشاپیش کاروان دلیجانها حرکت میکند. مصاحبههای فالاچی نه تنها جوایز متعددی در زمینه روزنامهنگاری را نصیب وی کرد، بلکه گاه بحث و جدلهایی را نیز در پی آورد… که در این کتاب نتیجه ملاقات ها و مصاحبه های خود با رهبران سیاسی جهان در آن زمان را بیان کرده است.
هر چند که این عشق پایانی خوش نیافت و پاناگولیس در حادثهای مشکوک جان باخت. از آثار اوریانا فالاچی میتوان به «هفت گناه هالیوود»، «جنس ضعیف»، «پنه لوپه به جنگ میرود»، «نفرت انگیز»، «اگر خورشید بمیرد»، «زندگی، جنگ و دیگر هیچ»، «آن روز در ماه»، «نامه به کودکی که هرگز زاده نشد»، «مصاحبه با تاریخ»، «یک مرد»، «ان شاء الله» و «خشم و غرور» اشاره کرد. فالاچی در سالهای پایانی عمرش به سرطان قابل کنترل ریه مبتلا شد و از نوشتن دست کشید و روزهای پایانی را در بیمارستانی در فلورانس، زادگاهش سپری کرد. در نهایت نیز ۱۵ سپتامبر ۲۰۰۶ گفتگوگر سرسخت آرام گرفت و در کنار پدرش به خاک سپرده شد و در کنارش سنگی از مرمر سفید به یاد عشقش، پاناگولیس نصب کردند. شیوه مصاحبههای خانم فالاچی که از آن با عنوان روشی «تهاجمی» و «گزنده» یاد میشود، باعث شد تا گفتوگو با وی به نوعی چالش برای سیاستمداران تبدیل شود و به نوبه خود، باعث افزایش شهرت او شود.
کتابها در اپلیکیشن کتابراه با فرمتهای epub یا pdf و یا mp3 عرضه میشوند. وی در دوران جنگ جهانی دوم به عنوان یک چریک ضد فاشیسم فعالیت میکرد. کتابفروشی میم با 13 سال تجربه در خرید و فروش در زمینه کتاب های قدیمی و کمیاب بوده است. در تمامی این سال ها رضایت مشتری اصلی ترین هدف ما در کتاب میم بوده است. این اثر به علاقهمندان به خبرنگاری و علوم سیاسی پیشنهاد میشود. ذخیره نام، ایمیل و سایت توسط مرورگر برای ارسال دیدگاه در زمانی دیگر.
کتاب «گفتوگوهای اوریانا فالاچی» از آخرین گفتوها و در عین حال مهمترین گفتوگوهای او با شخصیتهای بزرگ تاریخ فراهم آمده است که برای نخستین بار است در جهان که این مصاحبهها بدینگونه بهصورت کتابی مستقل فراهم میآید که بهویژه برای ایرانیان از جایگاه ویژهای برخوردار است. این کتاب شامل مصاحبه با «امام خمینی»، «مهندس بازرگان»، «محدرضا پهلوی»، «سرهنگ قذافی»، «شارون»، «لخ والسا» و «راکووسکی» است. همچنین دو مقدمه جذاب از مقالات با امام خمینی و مهندس بازرگان در ابتدای کتاب به چاپ رسیده است. مصاحبههای این کتاب را غلامرضا امامی انتخاب و ترجمه کرده و در نشر افق منتشر شده است.
بدون تردید مهمترین گفتوگوهای فالاچی را میتوان گفتوگوهایش با محمدرضا پهلوی و امام خمینی دانست که پیش و پس از انقلاب را از زبان شاه و رهبر انقلاب اسلامی از دیدگاه آنها پیش روی خواننده قرار می-دهد. همچنین در این پرسشها میتوان به نوع اندیشه اروپا و سیاست اروپاییان در قبال ایران پی برد. چرا که ایران بهعنوان مهمترین کشور خاورمیانه و پیشتاز به سوی پیشرفت و استقلال و البته رقم زدن یکی از بزرگ-ترین انقلابهای جهان، همیشه مورد توجه تحلیلگران و مردم جهان بوده است. اوریانا فالاچی بهعنوان یک روزنامهنگار سرسخت اروپایی این شانس و البته جسارت را داشته است که به کشورهای بهویژه جهان سوم یا درگیر حکومتهای فاشیستی و خاورمیانه سفر کند و با اصرار و درایت یک روزنامهنگار هوشمند، شخصیتهای کلیدی را برای گفتوگو متقاعد کند. یعنی درست در برههای از زمان که تمام وقایع در غباری از ابهام فرو رفته بودند و آشوب چنان بر تاریخ حاکم شده بود که به دشواری میتوان حق را از ناحق تشخیص داد، او درست در مکان و زمان مناسب حضور داشته است تا بتواند به روشن شدن خط و ربطهای یک حکومت یا یک انقلاب یا شیوه متفاوت یک حکومت کمک کند.
«فالاچی» با بسیاری از چهرههای مشهور سیاسی دنیا گفتوگو کرد، نخست گفتوگوهایش در روزنامهٔ ایتالیایی «کوریره دلاسرا» چاپ میشد و پس از آن به دیگر زبانها نشر مییافت. گفتنی است این مصاحبهها بدینگونه نخستین بار است که به صورت کتابی مستقل فراهم میآید و دربرگیرندهٔ مصاحبههای ماندنی و خواندنی اوست. برای خرید کتاب مصاحبه با تاریخ نوشتهٔ اوریانا فالاچی ترجمهٔ پیروز ملکی وارد سبد خرید شوید و سپس مراحل خرید را انجام دهید. این کتاب توسط پیروز ملکی و برای انتشارات امیرکبیر ترجمه شده و در سال 1356 منتشر شده است. وبسایت ایرانی دیتا این کتاب را با لینک مستقیم و به صورت رایگان برای دانلود شما آماده کرده است. برگردان این گفتگوها از متن ایتالیایی توسط”دکتر نصیر السادات سلامی”انجام گرفته و “غلامرضا امامی”با نگاه به متن اصلی به ویرایش این کتاب پرداخته و زندگی نامه ی کوتاه چهره ها را نیز بر آن افزوده است.”فالاچی”با به چالش کشیدن رهبران سیاسی برای خواننده تصویرهایی تازه می آفرینند.
کتابراه مرجع قانونی دانلود کتاب الکترونیکی و دانلود کتاب صوتی است که امکان دسترسی به هزاران کتاب، رمان، مجله و کتاب صوتی و همچنین خرید کتاب الکترونیک از طریق موبایل تبلت و رایانه برای شما فراهم میکند. شما با استفاده از کتابراه همیشه و همه جا به کتابها و کتابخانه خود دسترسی دارید و میتوانید به سادگی از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنید. در کتابراه برای همه سلیقهها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و… اپلیکیشن کتابخوان کتابراه برای اندروید، IOS و ویندوز در دسترس است.
کتاب مصاحبه با تاریخ (Intervista con la storia)، مجموعه گفتگوهای ماندنی و خواندنی اوریانا فالاچی با چهره های مشهور جهانی است که در سال 1976 میلادی در میلان ایتالیا چاپ و منتشر شد. اوریانا فالاچی نویسنده مشهور ایتالیایی است که در این کتاب نتیجه ملاقات ها و مصاحبه های خود با رهبران سیاسی جهان در آن زمان را بیان کرده است. اما خود فالاچی گاهی به یک راوی غیرقابل اطمینان تبدیل میشود. شاید خواندن دیگر کتابهای او و یا نگاهی سطحی به این گفتوگوها بر ما معلوم نکند که او بهراستی چه رویکردی نسبت به جهان داشته است.
در کتاب گفت و گوهای اوریانا فالاچی مخاطب هفت مصاحبهی جنجالی و روشنگری خواهید بود که اوریانا فالاچی، خبرنگار فقید ایتالیایی، با برخی از بزرگترین رهبران سیاسی جهان در طول قرن بیستم (از جمله محمدرضا شاه پهلوی و آیتالله خمینی) ترتیب داده بوده است. این اثر توسط غلامرضا امامی، از زبان ایتالیایی به فارسی ترجمه شده است. در ایران نام اوریانا فالاچی در اواخر دهه ۴۰ شمسی با ترجمه آثار وی علیه جنگ ویتنام و حکومتهای دیکتاتوری مطرح شد و طی سالها کتابهایش از پرخوانندهترین کتابها در ایران بود. فالاچی با بسیاری از چهرههای مشهور سیاسی دنیا گفتوگو کرد و نخستین گفتوگوهایش در روزنامه ایتالیایی «کوریره دلاسرا» چاپ میشد و پس از آن به دیگر زبانها نشر مییافت.
اوریانای ۱۰ ساله با دوچرخه برای پدرش و دیگر پیکارگران نان و آب میبرد. از ۱۳ سالگی نوشتن در روزنامه را آغاز و به قول خودش قدرت واژهها را کشف کرد. هنوز ۲۰ ساله نشده بود که بهخاطر قدرت بیان بالا و جسارت فوقالعاده بهسرعت از نویسنده ستون کوچکی در یک روزنامه محلی، به خبرنگاری بینالمللی که برای تعدادی از معتبرترین نشریات اروپا قلم میزد، تبدیل شد. اما شهرت او از سفرش به مکزیک و گزارش کشتار دانشجویان در ورزشگاه مکزیک آغاز شد. او را که نفسهای آخرش را میکشید، همراه بسیاری کشتهشدگان میخواستند در گوری دستهجمعی به خاک بسپارند، اما کشیشی نبضش را گرفت و دید به کندی میزند.
ثبت ديدگاه