باید خود را در برابر این بیماری واکسینه کنید. مخرب ترین انواع این بیماری، بهانه های فقدان تندرستی، فقدان هوش، فقدان سن مناسب و فقدان شانس و اقبال است. احتمالاً با اصطلاح “شما همان چیزی هستید که می‌خورید” آشنایی دارید ، بدان معناست که برای اینکه بدن سالمی داشته باشید می بایست از رژیم غذایی سالمی پیروی کنید . همین تفکر در خصوص ذهنیت شما نیز عملی است ؛ طرز تفکر شما از چیزی نشأت می گیرد که مشاهده می کنید و می‌شنوید . محیط زندگی ، دوستان ، مطالبی که مطالعه می کنید ، تمام این‌ها همانند “غذای ذهن” هستند و بسیار روی ذهن شما تاثیرگذارند .

جنبه‌های مثبت رو پیدا کنید و ناامیدی رو دور کنید. اونا منتظر نمی‌مونن که شرایط ایده‌آل بشه تا کاری بکنن. اگه فقط بشینیم و منتظر بمونیم، ممکنه هیچ وقت جلو نریم. باید ترس‌ها رو کنار بذاریم و همون کارهایی رو که فکر می‌کنیم لازمه، همین حالا شروع کنیم.

برنامه‌ی موفقیت، باید گام‌هایی که لازم است بردارید را شرح دهد، چگونگی برداشتن گام‌ها و اینکه دقیقاً چه زمانی توقع دارید به نتایج برسید. کتاب جادوی فکر بزرگ اثر برجسته‌ی این نویسنده است که به ما نشان می‌دهد چرا کلید موفقیت این است که خودمان را باور داشته باشیم. دیوید شوارتز در کتاب جادوی فکر بزرگ می‌گوید هرکسی می‌تواند به هدفی که رویایش را در سر پرورانده و به آن شاخ و برگ داده است برسد. پزشکان برای اینکه علت مرگ کسی را بهتر بفهمند کالبدشکافی می کنند و «اداره هواپیمایی کشوری» محل سقوط هواپیما را بررسی می کند تا متوجه شود چه مشکلی پیش آمده است. زیرا بررسی علت یک مشکل یا فاجعه به ما یاد می دهد که چگونه از این مسائل در آینده پیشگیری کنیم و این دقیقاً همان منطقی است که در ورای بررسی شکست های شما وجود دارد.

به او توضیح دادم که اگر مقصدش را مشخص نکند، نمی‌توانم به او کمک کنم. این گفت‌وگو ما حدود دو ساعت طول کشید و تمام تمرکز ما روی تعیین اهداف زندگی بود. او درک کرد که باید قبل از هر چیز، مقصدش را مشخص کند. به جای اینکه فقط به شانس بد فکر کنیم، باید شرایط رو تحلیل کنیم و از هر تجربه‌ای استفاده کنیم. اگه با یه چالشی مواجه شدیم، باید از خودمون سوال کنیم که چه راه حلی وجود داره. وقتی به محله‌های فقیرتر می‌ریم، می‌بینیم که این افراد با دردهاشون به ما می‌گن چطور به اینجا رسیدن.

اگر می‌خواهید به تصور آینده‌تان برسید، باید بدانید چه می‌خواهید باشید. این طرز فکر تحلیلی، درست مثل کسب و کاری است که به خاطر غفلت از برنامه‌ریزی‌های آینده‌نگرانه به رکود می‌افتد. انسانی که اهداف بلندمدت ندارد، به یکی از مهره‌های بی‌هدف در بازی زندگی تبدیل می‌شود. باید همیشه به خودمون یادآوری کنیم که عمل کردن و اقدام کردن خیلی مهم‌تر از فکر کردن به ایده‌هاست. وقتی کاری رو شروع می‌کنیم، حتی اگه کوچک باشه، به ما اعتماد به نفس می‌ده و ما رو به سمت موفقیت می‌بره.