همانطور که می بینید نام کتاب، به خودی خود، افراد را به خواندن آن مشتاق می کند. متن کتاب نیز بسیار دوستانه نوشته شده و خاویر کرمنت بخش زیادی از داستان را به تعریف خاطرات خودش می پردازد و از دوران های بیشعوری خودش می گوید که تا چهل سالگی از این مریضی رنج می برده. جنبۀ طنز کتاب بیشعوری در واقع موضوعی است که باعث می‌شود خواندن آن برای هر کسی راحت باشد. مثلاً نویسنده در کتاب بیشعوری ابتدای هر فصل نقل‌قول‌هایی را ذکر کرده که اکثراً خنده‌دارند. ترجمۀ آقای محمود فرجامی هم بسیار روان است و توانسته به زیبایی جنبۀ طنز نوشته‌های نویسنده را به فارسی منتقل کند.

از کوره دررفتم و گفتم اگر در نیروی دریایی ثبت نام کند، هرچه دیده از چشم خودش دیده. او هم در مقابل چشمان من چیزی را حواله داد که هرچند غریب بود، نحوه استعمال آن برای یک مقعدشناس ناآشنا نبود! او به همسرم گفته بود که تصمیم گرفته تا آنجایی که امکان دارد از من دور بشود و به حرفش هم عمل کرد. باید قبول کنیم که هر کس یا گروهی که یک نسل از بچه‌ها را از آموزش و پرورش خوب محروم کند تا به اهداف خود برسد، بیشعور تمام عیار است. و آن‌ها تافته‌های جدابافته‌ای‌اند که حق انجام هر کاری را که اراده کنند، دارند. حقه سوار می‌کنند یا قانون و مقررات را طوری انگولک می‌کنند تا نتیجه‌اش به نفع‌شان شود.

تمام بیشعور‌ها نسبت به بیشعوری‌شان تعصب دارند و سعی می‌کنند با توجیه و دلیل تراشی برای وقاحت و مردم‌آزاری‌شان در بیشعوری خود ثابت قدم باشند. به همین خاطر جرات نمی‌کنند حتی یک لحظه از موضع خود عقب بنشینند مبادا آن اندک وجدانی که در وجودشان باقی مانده مجبورشان کند که با خودشان رودررو شوند. «بیشتر بیشعورها را می‌توان از روی رفتار تهاجمی و اخلاق قلدرمآبانه‌شان شناخت. این افراد با منفعت‌طلبی‌های خود در نهایت به خود و افراد جامعه ضرر می‌رسانند. هشت سال است با هدف افزایش و سادگی مطالعه، کتابها راه اندازی شده و در این سالها منبعی بزرگ از کتابهای پی دی اف به رایگان در اختیار کاربران عزیز قرار داده ایم.

در برخی موارد،تشخیص بی شعورهای معتدل از افراد عادی سخت است.اولین دلیلش این است آن ها بلدند چه طور ادای آدم های معمولی را دربیاورند که ما هم باورشان کنیم. رام ترین نوع بی شعورها،بی شعورهای آب زیرکاه هستند.این به این منظورنیست که بی خطرند بلکه این است که بی شعوری شان به چشم نمی آید.این بی شعورها مثل بادبهاری هستند.همین طور که آدم ازش لذت می برد یک دفعه متوجه می شود که سرما خورده. اطرافیان والتر کارها و روابط  نامشروع او را به شیطان نسبت می دادند اما واقعا این وضعیت به خاطر شیطان بود یا بی شعوری؟او یک بی شعور مذهبی بود. خواندن سه گانه ی بی شعوری (کتاب اول،دوم . سوم بی شعوری)راهی است برای عبور از از بی شعوری و رسیدن به جهانی عاری از بی شعوری،این ویروس کشنده و ویرانگرشخصیت آدمی است. باخواندن این کتاب متوجه می شویم که باهوش بودن وتحصیل کردن ربطی به بیشعور نبودن ندارد. مجموعه کتاب های بی شعوری شامل سه کتاب است،کتاب نخست بی شعوری بس است دیگر،یا کتابی برای همه کس وهیچ کس.

هیچکس دوست ندارد قبول کند که یکی از دوستانش ممکن است بیشعور باشد اما چنین چیزی هست، متأسفانه دنیای دوستی بی‌عیب و نقص نیست. بعضی وقت‌ها آن‌ها مدت‌ها بعد از آغاز دوستی‌شان با ما به بیشعوری مبتلا می‌شوند. بعضی از بیشعور‌ها این بیماری را از والدین بیشعورشان می‌گیرند عده‌ای را مافوق‌ها و همسران بیشعورشان آلوده می‌کنند. برخی قربانی آئین‌های بد هستند و برخی با گذراندن دوره‌های آموزشی خودباوری و بالابردن اعتماد به نفس به بیشعوری مبتلا می‌شوند. ردیابی موارد دیگر مشکل‌تر است اما معمولاً گوش دادن به موسیقی پانک راک، تماشای شو‌های تلویزیونی یا عضویت در شبکه‌های کابلی هم بی‌تأثیر نیست.

نیکیتا خروشچف۴ وقتی با لنگه کفش روی میز سازمان ملل کوبید و اعلام کرد که غربِ وحشی و سرمایه‌داری را به خاک می‌سپرد، یکی از نمونه‌های عینی بی‌شعوری در مقیاس جهانی بود. بیشعوری نوعی اعتیاد است که می‌تواند از الکل و اعتیاد به مواد مخدر هم بدتر باشد. بزرگترین مشکل این دسته از افراد این است که بیشتر آنان ذره‌ای از بیشعوری آگاهی ندارند؛ البته این همان چیزی بود که درباره‌ی خود خاویر کرمنت (Xavier Crement) هم صدق می‌کرد. او با کشمکش‌هایی که با خودش داشت به این ویژگی درونی‌اش پی برد و صادقانه بیان می‌کند که قبلا بیشعور بوده اما به درمان خودش پرداخته است. کتاب بیشعوری در ایران با استقبال بی‌نظیری روبه‌رو شد و مترجمان و انتشارات دیگری نیز کتاب را با همین عنوان و همین طرح جلد به چاپ رسانده‌اند که متأسفانه به صورت غیرقانونی به بازار عرضه شده است. محمود فرجامی تنها مترجمی است که «حق انحصاری» ترجمه و فروش کتاب بیشعوری را از ناشر و نویسنده خریداری کرده و معتبرترین و خواناترین ترجمۀ آن را به بازار عرضه کرده است.

بنابراین اگر دنبال یک کتاب خودیاری با موضوع روان‌شناسی هستید که البته جدی نباشد و دوست دارید موقع خواندنش حوصله‌تان هم سر نرود مسلماً این کتاب برای شماست. بنابراین  تصمیم می‌گیرد وارد حوزۀ روان‌شناسی شود و کتاب‌هایی در زمینۀ بیشعوری با لحن طنز منتشر کند. شاید دکتر خاویر کرمنت باید بپذیرد که بخشی از شهرتش را مدیون آقای فرجامی است که کتاب بیشعوری را بسیار شیوا و خوانا ترجمه کرده است. خاویر کرمنت چهار اثر دیگر با نام‌های بیشعور‌های ابدی، توطئۀ بیشعوری‌ها و بیشعور‌های گردن‌کلفت! هرچند کتاب بیشعوری یک کتاب علمی معتبر محسوب نمی‌شود، اما نکات بسیار مهمی در آن مطرح شده است. کرمنت این نکات را به شکلی طنزآمیز و با جملاتی شوخی‌گونه بیان کرده است.

خاویر کرمنت معتقد است که بیشعوری حماقت نیست؛ بسیاری از بیشعورها از هوش بالایی برخوردارند و همین هوش و معلومات و گاه موقعیت اجتماعی، آنها را به انسان‌های بیشعور تبدیل می‌کند. خاویر کرمنت یک نویسنده و روانشناس آمریکایی است که خیلی‌ها او را در ایران با اثر مذکور که در حال معرفی‌اش هستیم می‌شناسند. اگرچه کار‌های دیگری از او در بازار کتاب ایران، ترجمه و به چاپ رسیده‌اند از جمله «بیشعور‌های ابدی»، «بیشعور‌های گردن کلفت» و «بیشعوری بس است دیگر». کتاب بیشعوری اثر خاویر کرمنت نویسنده‌ی اسپانیایی، یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های روانشناسی در جهان است. این کتاب با زبانی طنزآمیز و گزنده، به بررسی مفهوم بیشعوری و راه‌های مقابله با آن می‌پردازد. یک اثر جذاب و متفاوت است که به تحلیل رفتارها و شخصیت‌هایی که معمولاً به عنوان “بیشعور” شناخته می‌شوند می‌پردازد.

پیدیفا مرجع دانلود کتاب های  PDF در همه زمینه های از جمله روانشناسی ، موفقیت و توسعه فردی ، رمان ، تاریخی و… می باشد. – برای دیگران مشکل ایجاد می‌کنند.– نیازی به ریشه‌یابی مشکلات ندارند؛ چون همیشه کسی را پیدا می‌کنند که تقصیرها را به گردن او بیندازند.– کوتاه نمی‌آیند. همه خطاها را پشت نقابی از وقاحت و رذالت مخفی می‌کنند؛ چراکه هرچه جرمت بزرگ‌تر باشد باید پررویی‌ات هم بیشتر باشد.– همه قوانین را برای نقض شدن می‌دانند، اما این حق را فقط برای خودشان قائل هستند. اگر کسی دیگر این کار را انجام بدهد، وای به حالش.– اگر از قانونی خسته شوند، مطابق نیازشان یکی دیگر می‌سازند، اما به محض رسیدن به خواسته‌شان همان را هم زیر پا می‌گذارند.– تردیدی به خودشان راه نمی‌دهند که هر چه اراده کنند بلافاصله باید آماده شود. به طور معمول، هر کاری که به نوعی با قانون مرتبط باشد و همراه با نظارت و اجبار باشد، ممکن است زمینه‌ساز بی‌شعورسازی باشد.