ما داخل فروشگاه پراگما تمام کتاب های موجود در بازار کتاب ایران را به فروش می رسانیم. 110,000 تومان قیمت اصلی 110,000 تومان بود.55,000 تومانقیمت فعلی 55,000 تومان است. اگر به ادبیات داستانی علاقهمندید، به صفحه خرید رمان هم سری بزنید. «یک شب پاییزی – پنج سال پیش – وقتی برگهای پاییزی داشتند میریختند، آنها در خیابان قدم میزدند و بعد به جایی رسیدند که هیچ درختی نبود و پیادهرو از نور ماه سفید شده بود. شب سردی بود با هیجانی اسرارآمیز که فقط دو بار در سال هنگام تغییر آبوهوا رخ میدهد. نور چراغ خانهها در سکوت به تاریکی بیرون هجوم میآورد و در بین ستارگان غوغایی بود.
همچنین، تقابل میان گتسبی و شخصیتهایی چون تام و دیزی بیوکنن، شکاف طبقاتی و فساد اخلاقی آن دوران را بهوضوح به تصویر میکشد. فیتزجرالد از طریق این شخصیتها، نگاهی انتقادی به ارزشهای اجتماعی و فرهنگی زمانه خود دارد. گتسبی نمادی از فردی است که با تلاش و جاهطلبی به موفقیت رسیده، اما در نهایت در دام فریبها و فساد این رؤیا گرفتار میشود. زبان شاعرانه فیتزجرالد، توصیفاتی زیبا و دقیق از مهمانیها، خیابانها و احساسات شخصیتها ارائه میدهد که مخاطب را درگیر میکند.
او متوجه می شود که گتسبی ثروت خود را از راه های غیرقانونی به دست آورده است و زندگی او غرق در فساد و فریب است. در همین حال، تام به طور فزاینده ای نسبت به رابطه دیزی با گتسبی مشکوک می شود و شروع به تحقیق در مورد گذشته خود می کند. او متوجه فعالیتهای جنایتکارانه گتسبی میشود و با او مقابله میکند که منجر به رویارویی میشود که به تراژدی ختم میشود. در حالی که نیک به اتفاقات تابستان نگاه می کند، متوجه می شود که تعقیب رویای آمریکایی توسط گتسبی در نهایت به سقوط او منجر شده است. با وجود ثروت و موفقیت، او هرگز نتوانست به چیزی که واقعاً آرزویش را داشت دست یابد – عشق دیزی. «گتسبی بزرگ» یک اثر کلاسیک جاودانه است که همچنان در میان خوانندگان طنین انداز می شود.
کتاب “گتسبی بزرگ” یک کلاسیک جاودانه است که امروزه به طور گسترده خوانده و مطالعه می شود. نثر استادانه اسکات فیتس جرالد و تصویری زنده از عصر جاز، “گتسبی بزرگ” را به یک کلاسیک واقعی آمریکایی تبدیل کرده است و برای هر کسی که به ادبیات و فرهنگ دهه 1920 علاقه مند است، باید آن را بخواند. کتاب “گتسبی بزرگ” یک رمان کلاسیک نوشته اسکات فیتس جرالد است که در سال 1925 منتشر شده است. این رمان در دهه 1920 می گذرد و تصویری درخشان از عصر جاز، دوران شکوفایی، افراط و تغییرات فرهنگی در آمریکا است.
میدانست اگر این دختر را ببوسد و خیالات نگفتنیاش را برای همیشه به عقد نَفَس فانی او درآورد، افکارش دیگر هیچگاه مانند فکر خدا مغشوش نخواهد بود. پس منتظر ماند و برای چند لحظهی دیگر به نوای دیاپازونی که به ستارهای دیگر نواخته میشد، گوش سپرد. وقتی لبهایش را بر لبان دِیزی گذاشت، لبهای او برایش مثل گل شکفت و روح در جسم او کاملاً دمیده شد». تمام حقوق سایت متعلق به کتاب جم میباشد و هر نوع کپی برداری تنها با ذکر نام کتاب جم بهصورت لینکدار مجاز است. زمان ارسالشون مثل همونی بود که توی سایت گفته بودند و پشیتبانیشون عالی بود همچنین کیفیت بسته بندی ام حرف نداشت و کتاب بدون هیچ مشکلی به دستم رسید. اگر به دنبال اثری هستید که هم از لحاظ ادبی و هم از لحاظ مفهومی شما را درگیر کند، گتسبی بزرگ انتخابی بینظیر است.
گتسبی بزرگ که بهعنوان بهترین اثر او شناخته میشود، بازتابی از دغدغههای او درباره عشق، جاهطلبی و فساد است. فیتزجرالد در ۱۹۴۰ درگذشت، اما آثار او همچنان بهعنوان گنجینهای بیپایان از ادبیات مدرن شناخته میشود. بعد از انتشار گتسبی بزرگ در آوریل 1925، منتقدان نسبت به گتسبی بزرگ نقدهای مطلوبی ارائه کردند. با اینحال برخی منتقدان ادبی معتقد بودند که این کتاب قابل مقایسه با رمانهای قبلی فیتزجرالد نیست. در مقایسه با رمانهای قبلیاش، گتسبی بزرگ فروش چندان چشمگیری نداشت و کمتر از نسخه تا اکتبر فروخت و فیتزجرالد که روی فروش این کتاب حساب کرده بود، ناکام ماند.
اگر به داستانهای کلاسیک و عاشقانه دارید، گتسبی بزرگ یک گزینه عالی برای خواندن است. سایت گودریدز امتیاز 3.9 از 5 و سایت آمازون امتیاز 4.5 از 5 را به این کتاب دادهاند. من عادت کردهام که قضاوتهایم را توی دلم نگه دارم، و همین خصوصیت باعث شده که باطن عجیب و غریب خیلی از آدمها برایم رو بشود و در عین حال گرفتار آدمهای پرچانه کارکشتهای هم بشوم. تنوع کتابها فوقالعادهست و همیشه میتونم کتاب مورد نظرم رو پیدا کنم.
این نویسندهی مشهور عمر کوتاهی داشت و در سن 44سالگی در لسآنجلس در گذشت. نشریه نیویورک تایمز در آگهی فوت فیتزجرالد از او بهعنوان «رماننویس درخشان» و از کتاب گتسبی بزرگ بهعنوان بزرگترین اثرش یاد کرد. کتاب گتسبی بزرگ آمریکای بعد از جنگ جهانی اول را تصویر کرده است. سرزمینی که در آن عدهی زیادی با سوءاستفاده از اوضاع نابسامان جنگ جهانی اول و دور زدن قانون منع تولید و فروش مشروبات الکی به ثروتهای بادآوردهی عجیبی رسیدهاند.
ثبت ديدگاه