پس باید گفت با نتایج تحقیقات انجام شده، مبنی بر اینکه انجام کار، همان نقطه شروع برتری است که میتواند بیشترین حد انگیزه و کار را در ما به وجود آورد، همخوانی دارد. نکته مهم در این راهکار این است که کار خود بهترین نقطه شروع برای انجام کارهای بیشتر است. در حالیکه استفاده از فکر کردن به عنوان مسیری برای رسیدن به انگیزه بیشتر روشی غیر قابل اطمینان و راهی بی تأثیر برای شتاب گرفتن به سمت جلو است.
استفانگایز، بلاگر، نویسنده و کارافرین بین المللی است که کتاب خرده عادتهایش از پرفروشهای دنیای موفقیت بوده و مدت ها در لیست پرفروش های آمازون و نیویورک تایمز قرار داشته است. «چگونه کمالگرا نباشیم» را میتوان به صورت خلاصه کتابی در جهت واکاوی مفهوم کمالگرایی و مشکلات و معضلات آن دانست. کمالگرایی یکی از معضلات بزرگ انسان در عصر مدرن است که علاوه بر کاهش شدید بازده عملکردی و اجتماعی او، موجب ایجاد بسیاری از مشکلات شخصی و ذهنی نیز میشود و کیفیت زندگی فرا را به شدت پایین میآورد. استفان گایز نویسنده ای برجسته و کارآفرینی موفق در سطح بین المللی است که با آثار معروفش از جمله “خرده عادت ها” و “عادت های انعطاف پذیر” شناخته می شود. او به عنوان یک بلاگر برتر، توانست در مدت کوتاهی شهرت زیادی به دست آورد و مخاطبان بسیاری از سراسر جهان را به خود جذب کند. بسیاری از کتاب های گایز به زبان های مختلف ترجمه شده و در فهرست پر فروش های معتبر، از جمله روزنامه نیویورک تایمز قرار گرفته اند.
او در این کتاب به شما نشان میدهد چطور عادتهای خود را تغییر دهید تا بتوانید بیشتر با زندگی سازگار شوید.• از ذهنت بیرون بیا و زندگی کن اثر استیون هیز روانشناس تأثیرگذار و مشهور آمریکایی است. او در این کتاب به شما میآموزد که چطور باید با رنجها و سختیهای زندگی کنار بیایید تا در نهایت به موفقیتهای بزرگ دست یابید. او درا ین کتاب به شما نشان میدهد که ذهن چطور کار میکند و چطور میتوان با چند تمرین ساده ذهن را کنترل کرد تا دیگر به دام تلههای ذهنیتان نیفتید.• اضطراب موقعیت اثر آلن دوباتن نویسنده و فیلسوف بریتانیایی سوئیسی تبار است که برندهٔ جایزهٔ سالانهٔ نویسندگان ملبورن شد.
به همین خاطر چنین تفکری یک باور ناسالم در نظر گرفته میشود و روانشناسان میگویند که عموم کمال خواهان احساس ناسازگاری و ناراضی بودن از زندگی را تجربه میکنند. این کتابها قدرت اقدامات کوچک و مداوم را بررسی میکنند و ابزارهای عملی برای ایجاد عادتهای مثبت و ایجاد تغییرات پایدار در زندگی را در اختیار خوانندگان قرار میدهند. آثار استفان گایز به خوانندگانی که به دنبال راهبردهای عملی برای غلبه بر باورهای محدودکنندهی خود و رسیدن به اهدافاند، مشاورهای تاثیرگذار میدهد. در این کتاب، نویسنده تلاش کرده است تا با استفاده از منابع معتبر و تجربۀ علمی و اجتماعی خود، چارچوبهای فکری کمالگرایانه را برای مخاطبین خود بشکند.
هر کتابی که نیاز دارید و به ذهن شما خطور میکند را میتوانید از فروشگاه کتاب جم با تخفیف ویژه بخرید. کتاب جم به عنوان یکی از قدیمی ترین فروشندگان کتاب در زمینه کتب کمک آموزشی و فیلم های آموزشی، کمک درسی و کنکور، کتب عمومی، کتب کودک و بازی های فکری با نزدیک به دو دهه فعالیت تاسیس گردیده است. به محض ورود به سایت کتاب جم با دنیایی از کتاب ها و فیلم های آموزشی روبرو میشوید و میتوانید با بالاترین تخفیف اقدام به خرید محصولات نمایید. استفان گیز نویسنده، وبلاگ نویس و کارآفرین بین المللی پرفروش است. او بهخاطر ارائه استراتژیهای تغییر رفتار بسیار کاربردی و در سطح جهانی در قالبی طنزآمیز مشهور است. کمال خواهی از موضوعات بسیار مطرح و اساسی در روانشناسی است، در روانشناسی کمال خواهی باوری است مبنی بر اینکه میتوان و باید به یک حالت کامل و بدون عیب دست یافت، به عبارت دیگر، کمال خواهی اعتقاد یا باور به این موضوع است که کار یا بازده هر چیزی که کامل نیست، غیر قابل قبول است.
استفان گایز، نویسندهٔ کتاب چگونه کمالگرا نباشیم؟ چگونه کمالگرا نباشیم؟ چگونه کمالگرا نباشیم؟ ، از مسیری که برای مقابله با کمال گرایی طی کرده میگوید و تجربیات خود را با ما به اشتراک میگذارد. استفان گایز در کتاب چگونه کمال گرا نباشیم اثرات خسارتبار کمال گرایی را به چالش کشیده و به خوانندگان نقشه راهی برای پذیرش وجود نقایص و دستیابی به رشد فردی ارائه میدهد. استفان گایز نویسنده، وبلاگ نویس و علاقه مند به حوزه خودیاری و توسعه فردی است.
کمال گرایی، هر چند در ظاهر به نظر می رسد که می تواند شما را به موفقیت نزدیک کند، اما در واقع مانع بزرگی برای بهره وری و رشد است. این نوع تفکر، معمولاً به تعویق انداختن کارها، استرس بیش از حد و حتی افسردگی منجر می شود. کتاب چگونه کمال گرا نباشیم ، به بررسی عمیق این پدیده می پردازد و نشان می دهد که چگونه می توانید از انتظارات غیر منطقی رهایی یابید و با پذیرش نقص ها و اشتباهات خود، به سوی موفقیت واقعی گام بردارید.
ثبت ديدگاه