زرتشت به این فکر می‌افتد که مانند مسیح برای خود حواریونی برگزیند تا بتواند گفتارهای خود را که رد کردن آرمان‌ها و ارزش‌های کهنه است در کتابی مقدس بیان کند و این اثر همان کتاب است. کتاب چنین گفت زرتشت اثری ارزشمند و جاودانه از فریدریش نیچه می باشد. این اثر با ترجمۀ شیوایی از داریوش آشوری در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است. یک نکته که برای خوانندگان ایرانی این کتاب کنجکاوی برانگیز است، وجود نام «زرتشت» بر این کتاب است. چگونگی نسبت “زرتشت” نیچه با زرتشتِ ایرانی را باید روشن کرد.زرتشت در این کتاب یک شخصیت نمادین است که نیچه از زبان او، که زبانشاعرانه و پیامبرانه و حکیمانه است، معنا و ماهیتِ هستی و نسبتِ انسان را با آن از دیدگاه خود باز می گوید. زرتشت پس از تلاش ناموفق برای بیدار کردن مردم، به دور از شهر، در جایگاه خود، حواریون خود را جمع می‌کند.

این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم. اطلاعات شخصی شما برای پردازش سفارش شما استفاده می‌شود، و پشتیبانی از تجربه شما در این وبسایت، و برای اهداف دیگری که در سیاست حفظ حریم خصوصی توضیح داده شده است. هنوز احساسی از بزرگواری در تو هست، و مردم هنوز به رغم آنکه تو را خوش ندارند و بدخواهِ تو هستند، نکویت می‌دارند.

در این کتاب مفاهیمی چون «ابرانسان» و «بازگشت جاودانه» بیان می‌شود. کتاب thus spoke zarathustra «چنین گفت زرتشت» مشهورترین و بحث‌برانگیزترین اثر فریدریش نیچه، فیلسوف آلمانی است. چنین‌گفت زرتشت داستانی شاعرانه و فلسفی از نیچه است که شخصیت اصلی داستان آن هم‌نام یا خود «زرتشت» پیامبر است. کتاب «چنین گفت زرتشت» یکی از معروف‌ترین و تأثیرگذارترین آثار فلسفی فریدریش نیچه است که در آن او عقاید خود را درباره انسان، خدا، اخلاق، فرهنگ و تاریخ از زبان شخصیتی به نام زرتشت بیان می‌کند. این کتاب به سبک شعرانه و تمثیلی نوشته شده است و دارای چهار بخش و چندین گفتار است. کتاب چنین گفت زرتشت، اثری فلسفی نوشته ی فردریش نیچه است که نخستین بار در سال 1891 به انتشار رسید.

۳۵۰,۰۰۰ تومان قیمت اصلی ۳۵۰,۰۰۰ تومان بود.۳۱۵,۰۰۰ تومانقیمت فعلی ۳۱۵,۰۰۰ تومان است. برای دریافت استعلام دقیق قیمت و موجودی محصول، فرم زیر را بنویسید و ارسال کنید. آفریننده از خودش روی برگرداند و جهان را ساخت تا خودش را فراموش کند.

کتاب چنین گفت زرتشت (کتابی برای همه و هیچ کس) یک اثر جسورانه و دلرباست که روح آدم رو به پرواز در میاره. کی از کهن‌ترینادیان بشر دین زرتشت، پیامبر ایرانیان عصر باستان است. هرچند در خصوص مکان و زمان زایش و دوره‌ی تبلیغ دین جدید توسط زرتشت میان مورخان و دین‌پژوهان اختلاف‌نظر است اما تردیدی نیست که دین زرتشتی که پیروان آن تا به امروز نیز در ایران و برخی دیگر کشورها حضور دارند، تا پیش از ورود اسلام به ایران، دین غالب مردم این سرزمین بوده است. نویسنده‌ی کتاب، دین زرتشت را از لحاظ قدمت از دین یهود نیز کهن‌تر می‌داند.

هرگاه که دردمندی را هنگام درد کشیدن دیده‌ام، از شرمش شرمسار شده‌ام، زیرا به یاری برخاستنم غرورش را پایمال کرده است. به دنیا آمده‌اید تا خود را به‌دیگران هدیه دهید و خود را دریابید. هر جسمی که به آن بیش از حد اهمیت دهید و معنای زیادی برایش قائل شوید، شما را به برتری و افتخار می‌اندازد.

نیچه، یکی از جریان سازترین و نوآورترین متفکرین فلسفه ی غرب بود و کتاب چنین گفت زرتشت، هنوز هم به عنوان شناخته شده ترین و تأثیرگذارترین اثر او در نظر گرفته می شود. نیچه در این کتاب توضیح می دهد که چگونه زرتشت، پیامبری کهن از دیار پارس، از خلوتکده ی خود در کوهستان پایین می آید تا خبری را به مردم اعلام کند و بگوید که ابَرانسان، یا انسانی که تجلی الوهیت است، جانشین خلف و ادامه دهنده ی راه او خواهد بود. اندیشه های نیچه، همچون نظریه ی ابَرانسان و میل به قدرت، سال ها بعد توسط برخی متفکران از جمله اندیشمندان نازی مورد تحریف قرار گرفتند. این فیلسوف بزرگ آلمانی با نثری فوق العاده درخشان و شاعرانه استدلال می کند که معنای هستی از طریق تفکرات پیشین و اطاعت صرف از قدرت ها یافت نخواهد شد بلکه آن را می توان در زندگی ای پرشور، آشوبناک و آزادانه پیدا کرد.

تاملات او درباب انسان، خرد و ایمان و اخلاقیات آغازگر اندیشه‌های فلسفی مهمی برای فلاسفه‌ی بعدی بود. از نیچه آثاری چون «غروب بت‌ها»، «انسانی بیش از حد انسانی»، «حکمت شادان»، «فراسوی نیک و بد» و… چنین سخن گفت زرتشت به عنوان یکی از آثار مهم نیچه شناخته می‌شود که در آن مفاهیمی پیچیده و عمیق برای بررسی فلسفی ارائه می‌دهد. کتاب به صورت پنج قسمت تقسیم شده است، هر قسمت تا حدی به تفکرات نیچه درباره‌ی ارزش‌های معنوی، ارتقاء فردی و مسیر زندگی انسان می‌پردازد.

به همین دلیل است که شما باید بتوانید خودتان را برتر از هر چیز دیگر ببینید، برتر از آفتاب و ستارگان، برتر از خورشید و قمر. چون شما خوب و زیبا هستید و همه چیز در این دنیا برایتان خلق شده است. شما قدرت و توانایی‌های بی‌نهایتی دارید و تنها باید آن‌ها را بیدار کنید و درخشان کنید. هر چه خود را بیشتر بشناسید، ارتباط بهتری با دیگران برقرار خواهید کرد و به سمت رشد و پیشرفت خواهید رفت.