بزرگ شدن کودک با استفاده از تلفن‌های هوشمند با چهار آسیب بنیادین همراه است که سلامت روانی فرزندان ما را تهدید می‌کند. محرومیت اجتماعی، محرومیت از خواب، پراکنده‌شدن توجه و اعتیاد چهار آسیب بنیادین هستند که تلفن‌های هوشمند عامل آن است. کتاب نسل مضطرب داده‌محور است و نویسنده حقایق را بر پایه‌ی آمار و نمودارهایی که ارائه کرده، شرح می‌دهد. اصولی که در این کتاب ارائه می‌شود، ما را نسبت به آسیب‌های روانی زندگی گوشی‌محور هشیار می‌کند؛ چیزی که در جهت محافظت از خودمان و فرزندانمان نمی‌توانیم نادیده بگیریم.

هایت معتقد است با چهار تغییر بنیادی، می‌توان بخش زیادی از آسیب‌های ناشی از فناوری و بیش‌محافظتی را کم کرد و از پرورش نسل مضطرب جلوگیری کرد. اما نسل مضطرب فقط یک هشدار نیست؛ این کتاب راهکارهایی عملی در اختیار والدین و معلمان و سیاست‌گذاران می‌گذارد تا به کودکان کمک کنند در این دنیای دیجیتالی، سالم و شاد رشد کنند. نسل مضطرب نه‌تنها چشم‌های شما را به واقعیتی تلخ باز می‌کند، بلکه امید و راهکارهایی برای ساختن آینده‌ای بهتر به شما می‌دهد. ما موجوداتی درمانده نیستیم، گرچه تلفن‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی، نیروهای حاکم بر بازار و نفوذ اجتماعی دست‌دردست هم ما را به دام می‌اندازند و چنین حسی را به ما القا می‌کنند.

این کتاب به تمام کسانی که وقت زیادی از روز خود را صرف وقت گذراندن با تلفن همراه خود می‌کنند نیز پیشنهاد می‌شود. هایت در این کتاب تحلیل خود را بر اساس داده‌های محکم ارائه می‌دهد و استدلالی قوی و متقاعدکننده مطرح می‌کند. از نظر تکاملی کودکان، به سپری کردن زمانی طولانی در دوران کودکی نیاز دارند زیر در این زمان می‌توانند مهارت‌های جدیدی یاد بگیرند و تجربیات جدیدی داشته باشند. کودکان به بازی نیاز دارند زیرا به سلامت اجتماعی، شناختی و عاطفی آن‌ها کمک می‌کند. باید توجه داشته باشیم که برخی مطالعات نتوانسته‌اند شواهدی مبنی بر وجود آسیب بیابند؛ مثلاً پژوهشی مشهور گزارش داد که رابطۀ میان استفاده از رسانه‌های دیجیتال و پیامدهای روان‌شناختیِ زیان‌بار نزدیک به صفر است. این پژوهش چنین ارتباطی را تقریباً معادل رابطۀ “خوردن سیب‌زمینی” با زیان‌های روان‌شناختی توصیف کرده است.

در سال ۲۰۱۰، نوجوانان، والدین، مدارس و حتی شرکت‌های فناوری از اثرات زیان‌بار تلفن‌های هوشمند و رسانه‌های اجتماعی مطلع نبودند، اما حالا مطلع‌اند. در سال ۲۰۱۰، نشانه‌های اندکی از بحران سلامت روان به چشم می‌خورد، اما الان در دل بحران قرار داریم. شیوۀ جدید تربیتی در دنیای مدرن باعث شده کودکان کمتر در فضای واقعی بدون نظارت بازی کنند و بیشتر در دنیای مجازی غوطه‌ور شوند. کودکان برای رشد نیاز دارند در حالت کشف باشند، جایی که بتوانند به‌طور مستقل یاد بگیرند و رشد کنند.

هایت با تحلیلی عمیق و داده هایی دقیق نشان می دهد چگونه فناوری های نوین،شبکه های اجتماعی و تغییرات فرهنگی،مغز و رفتار نسل جدید را دگرگون کرده اند. ۳۵۵,۰۰۰ تومان قیمت اصلی ۳۵۵,۰۰۰ تومان بود.۳۱۹,۵۰۰ تومانقیمت فعلی ۳۱۹,۵۰۰ تومان است. او هشدار می دهد که این تغییرات موجی از اضطراب،افسردگی و انزوای اجتماعی را در میان جوانان به راه انداخته است. زمان ارسالشون مثل همونی بود که توی سایت گفته بودند و پشیتبانیشون عالی بود همچنین کیفیت بسته بندی ام حرف نداشت و کتاب بدون هیچ مشکلی به دستم رسید. ۳۱۰,۰۰۰ تومان قیمت اصلی ۳۱۰,۰۰۰ تومان بود.۲۷۹,۰۰۰ تومانقیمت فعلی ۲۷۹,۰۰۰ تومان است.