این تکنیکها مبتنی بر تحقیقات علمی هستند و به شکلی کاربردی ارائه میشوند. نویسندگان توضیح میدهند که چگونه بازسازی شناختی، فرآیندی برای شناسایی و به چالش کشیدن الگوهای تفکر منفی هستند. این فرایند میتواند برای مبارزه با تفکر کمالگرا استفاده شود.
نویسنده در بخش زیادی از این کتاب به تمرینات و راهکارهای عملی کنترل، اصلاح و رهایی از کمال خواهی با استفاده از روشهای شناختی – رفتاری پرداخته است. در این بخش شما با کمال خواهی آشنا خواهید شد و اینکه کمال خواهی ممکن است چه مشکلاتی برایتان به وجود آورد و یا اینکه اصلا چرا تبدیل به یک فرد کمال خواه میشوید. در بخش دوم کتاب نویسنده شما را با راههای تغییر کمال خواهی آشنا میکند. برای ما بسیار اهمیت دارد که تفاوت کمال خواهی و پیشرفت طلبی را به طور واضحی مشخص کنیم.
کنار گذاشتن بار کمال خواهی میتواند تا حد زیادی سطح استرسی را که روزانه حس میکنید کاهش دهد. رز شافران در کتاب غلبه بر کمال خواهی که در سال 2019 برای اولین بار منتشر شد به شما یاد میدهد تا با روشهای شناختی-رفتاری بر کمالگرایی غلبه کنید. بخش قابل توجهی از کتاب غلبه بر کمال خواهی به تمرینات عملی و ابزارهای خودارزیابی اختصاص دارد.
کمالخواهی عبارت است از تعیین معیارهای بسیار سخت و تلاش شدید برای دست یابی به آن ها، با وجود مشکلاتی که برای فرد ایجاد میکنند. فرد کمالخواه احساس ارزشمندی خود را تقریباً فقط بر اساس میزان دستیابی به این معیارها تعیین میکند. در این بخش یاد میگیرید که کمالخواهی چیست، چه مشکلاتی میتواند ایجاد کند و چرا ایجاد میشود و تداوم مییابد.
این هدف واقعبینانه نیست.مشخص است که شما احتمالاً یک دوره از زندگیتان را به این صدای انتقادگر گوش کردهاید. همچنین، بسیار مهم است که بفهمید همۀ افراد چنین صدای انتقادگری دارند. فقط این که اکثر آنها در بیشتر مواقع تصمیم نمیگیرند که به آن گوش دهند یا پیامهایش را از صمیم قلب بپذیرند. سفارشهای ثبت شده در روزهای کاری تا قبل از ساعت 11 صبح، همان روز تحویل اداره پست یا تیپاکس (به انتخاب خریدار) خواهد شد.
ثبت ديدگاه