وی به عنوان یک نویسنده و روان‌شناس موفق شناخته می‌شود که تأثیرگذاری بزرگی در بهبود درک عمومی از مسائل انسانی و زندگی دارد. آلن دوباتن، نویسنده کتاب خودشناسی، همچنین فیلسوف و مجری تلویزیون سوئیسی که بیشتر زندگی خود را در انگلستان گذرانده است از علاقمندان فلسفه به شمار می رود و البته اصرار و تأکید دارد که فلسفه را فقط در خدمت زندگی می خواهد. کتاب خودشناسی از آلن دو باتن، برای تمام کسانی که به دنبال حل تعارضات درونی خود و یافتن آرامش فردی هستند، مناسب است.

آلن د بوتون (Alain de Botton)، نویسنده، فیلسوف، و کارآفرین بریتانیایی-سوئیسی، در تاریخ ۲۰ دسامبر ۱۹۶۹ در زوریخ، سوئیس، به دنیا آمد. وی دارای تحصیلات در رشتهٔ فلسفه از دانشگاه کمبریج و همچنین دکترای ادبیات از دانشگاه هاروارد است. فروشگاه کتاب «رابین بوک» کار خود را با هدف گسترش سرانه مطالعه در تیر ماه سال 1401 به صورت رسمی آغاز کرد. فروشگاه کتاب «رابین بوک» تنها فروشگاه کتابی است که تمام کتاب‌ها را با تخفیف در تمام ماه‌های سال ارائه می‌دهد. و این موضوع کمک کرده است که علاوه بر شکافتن لایه های شخصیتی از دید روانشناختی، از منظر فلسفه هم نیز به تجزیه و تحلیل بپردازد و منجر به جذابیت بیشتر و تمییز این اثر نسبت به سایر آثار روانشناختی شده است. وقتی خطرات ناشی از ترابرد عاطفی را درک کنیم، آنگاه در برابر آزردگی و قضاوت‌گری، همدلی و تفاهم را ترجیح خواهیم داد.

از طریق این ابتکار، او فضایی را ایجاد کرده است که در آن فلسفه، روانشناسی و خودیاری به هم نزدیک می‌شوند و به افراد کمک می‌کنند تا پیچیدگی‌های دنیای مدرن را طی کنند. او یک سخنران عمومی محبوب است که سخنرانی های جذاب و سخنرانی های TED را ارائه می دهد که میلیون ها بازدید را به خود اختصاص داده است. آثار او همچنین در مستندهای تلویزیونی اقتباس شده است و دامنه و تأثیر او را بیشتر گسترش داده است. آلن دو باتن با توانایی خود در دسترسی به فلسفه، سهم قابل توجهی در فلسفه معاصر داشته است و افراد را ترغیب می کند تا با ایده های فلسفی در زندگی روزمره خود درگیر شوند.

آلن دو باتون فیلسوف، نویسنده و روشنفکر برجسته معاصر است که به دلیل توانایی خود در پر کردن شکاف بین فلسفه و زندگی روزمره شناخته شده است. دی باتون که در سال 1969 در زوریخ سوئیس به دنیا آمد، به دلیل دیدگاه های روشنگر خود در مورد طیف گسترده ای از موضوعات، از جمله عشق، روابط، کار، هنر، معماری و موارد دیگر، شهرت جهانی به دست آورد. او استعداد منحصربه‌فردی در دستیابی به ایده‌های پیچیده فلسفی برای مخاطبان مختلف، ارائه حکمت و راهنمایی عملی برای پیمایش در پیچیدگی‌های هستی مدرن دارد. رویکرد دی بوتون به فلسفه بر ارتباط آن با زندگی روزمره تأکید می کند و به دنبال بیرون آوردن مفاهیم فلسفی از محافل آکادمیک و به قلمرو رشد و رفاه شخصی است. او کتاب‌های پرفروش متعددی از جمله «تسلیت‌های فلسفه»، «اضطراب وضعیت» و «معماری شادی» نوشته است که به دلیل سبک جذاب و محتوای تفکربرانگیزشان تحسین منتقدان را برانگیخته‌اند. د باتون علاوه بر آثار ادبی خود، مدرسه زندگی را تأسیس کرد، سازمانی که کلاس‌ها، کارگاه‌ها و رویدادهایی را با هدف ارتقای هوش هیجانی، رشد شخصی و روابط رضایت‌بخش ارائه می‌دهد.

او استدلال می‌کند که عدم قطعیت، برخلاف باور عموم، یکی از جنبه‌های حیاتی تجربه‌ی انسانی است و پتانسیل‌هایی دارد که منجر به ظهور و بروز خلاقیت، انعطاف‌پذیری و سازگاری بیشتر با چالش‌های زندگی می‌شوند. آلن دوباتن در این فصل باور رایج در ارتباط با برابری اطمینان با امنیت را به چالش می‌کشد و پایبندی سخت به باورهای ثابت را مانع رشد و نوآوری فردی می‌داند. خودشناسی چون براساس شناختی دقیق از وجود خودتان است بسیار حائز اهمیت می‌باشد، زیرا می‌توانید تصمیم‌هایی قابل اطمینان به خصوص در قلمروی زندگی شخصی و شغلی‌تان بگیرید. یکی از برجسته‌ترین مشخصه‌های ذهن انسان‌ها این است که فهم بسیار اندکی از آن دارند؛ با این که به تعبیری در وجود خودشان سکونت دارند، غالباً فقط موفق می‌شوند از بخشی از موجودیت خودشان سر در بیاورند. آلن د بوتون توانسته است با تأثیرگذاری در زمینه‌های متنوع از جمله فلسفه، روان‌شناسی، و هنر به بهبود کیفیت زندگی افراد کمک کند و در ترویج ایده‌های فلسفی و معنوی در جامعه نقش مؤثری ایفا کند.

در این مجموعه از نویسندگان و مترجمانی که مایل به همکاری با ما هستند استقبال می شود. پس از دانلود هر کتابی، فایل (pdf یا صوتی) در گوشی یا کامپیوتر شما ذخیره می شود و همیشه می توانید به صورت آفلاین مطالعه کنید و لذت ببرید. کتابی که در دست دارید ما را به سفری در ژرف ترین گوشه های وجود خودمان می برد و خوانندگان آنرا مسلح به مجموعه ای از ابزارها می کند تا بتوان ابعاد شخصیتی را به درستی شناخت. کتاب خودشناسی نوشته آلن دوباتن و ترجمه نسرین دورقی‌ زاده می‎باشد و توسط نشر آزرمیدخت به چاپ رسیده است. وقتی با یک غریبه‌ای برخورد می‌کنیم که چیزهایی دارد که ما نداریم (شغل بهتر، یار/ همسر بهتر، و غیره)، اگر درجه‌ی خویشتن‌دوستی ما پایین باشد، بلافاصله احساس بی‌ارزش بودن به ما دست می‌دهد. یا اگر درجه‌ی خویشتن‌دوستیِ ما قابل‌ملاحظه باشد، از چیزی که داریم و اینی که هستیم احساس رضایت خواهیم کرد.