برای کسی که اطلاعات روانشناسی داشته باشه کتاب براش تکرار مکررات میشه و درواقع کتاب مبتدی ای است برای افرادی که هنوز تازه میخوان وارد مسائل خودشناسی و مطالعه زندگی و … ترجیحا اول یک نگاه به پی دی اف کتاب بندازین بعدش تصمیم بگیرید که بخرید یا نه چون همین هزینه میشه دوتا کتاب بهتر خرید . در مسیر خود به رابطه با دیگری و چالشهای آن از جمله مسئلهٔ صمیمیت میپردازد و در نهایت به مفهوم تنهایی میرسد؛ یگانه مفهومی که چه بخواهیم چه نخواهیم، همۀ ما با آن در زندگی آشنا میشویم. موضوع اصلی کتاب شناخت خود است؛ یعنی با واقعنگری خود را بشناسید، خود را بپذیرید و سپس به آرامش در زندگی برسید. برای علاقه مندان به مطالعه این کتاب، فایل PDF کتاب «تکه هایی از یک کل منسجم» در دسترس است.
تاکنون تنها کتاب منتشر شده از پونه مقیمی، کتاب تکه هایی از یک کل منسجم است، اما همانطور که پیشتر نیز اشاره شد، او به نویسندگی آنلاین و تولید متن در فضای مجازی میپردازد. او بلاگری است که با پیوند روانشناسی و قصهگویی تولید محتوا میکند و این موضوع برای کسانی که میخواهند از او بیشتر بخوانند، خبر خوبی است. جهت خرید کتاب روانشناسی به دستهبندی کتاب روانشناسی بوک لند مراجعه کنید. از ابتدای پایهگذاری علم روانشناسی اتفاقات اتاق درمان برای همه جذاب بوده است. از دیگر تغییرات علم روانشناسی این بود که با گذر زمان از درمان صرف بیماریهای حاد روانی گذر کرد و به کنکاش در دنیای درونی و ارائهی دیدگاهها و رهنمونهایی برای زندگی بهتر و شناخت عمیقتر درون انسان پرداخت.
کتاب تکه هایی از یک کل منسجم، دربرگیرندهی مفاهیم اصلی صمیمیت در روابط است. در کتاب از این صحبت میشود که چطور در مسیر اتفاقات زندگی و تلخیها میتوانیم معناهای جدیدی را در مورد خودمان و درونمان کشف کنیم. میتوان گفت این اثر از کتابهای خودیاری همچون کتاب «شفای زندگی» لوئیز هی، «پروژهی شادی» گریچن رابین و همچنین از دو اثر مشهور رولف دوبلی، یعنی «هنر خوبزندگیکردن» و «هنر شفاف اندیشیدن» الهام زیادی گرفته است. درون همه ما میل به حرکت کردن وجود دارد، چون در همین بهجلو رفتنها دردها را تجربه کردهایم و گذر کردن را آموختهایم. در چه خاطره سختی گیر کردهاید؟ در کجای داستانتان خود را دربند و گیرافتاده احساس میکنید؟ خاطره را پیدا کنید، مربوط به چند سال پیش است؟ چند وقت پیش؟ خاطره را یکبار دیگر بادقت مرور کنید و اجازه دهید احساسهایتان بالا بیایند و بعد خداحافظی کنید. به محض اینکه لذت حرکت همچون بادی در موهایتان بپیچد، شما متوجه بخشی خواهید شد که بیشتر و قویتر در درونتان به شما افتخار میکند.
نمیتوانیم توقع زیادی داشته باشیم و متوجه خواهیم شد که ذرهبین ما حتی وقتی کاملاً بر روی دیگران متمرکز است بیشتر واقعیتهای درونی خودِ ما را به ما نشان میدهد و میتواند ربطی به تصویر واقعی آنها نداشته باشد. چرا که هر کسی که فردیت و عزت نفس خود را بشناسد به خوبی می تواند با این مشکلات مقابله کند. در واقع آنچه که نویسنده به آن تاکید دارد این است که زندگی یک فرایند انعطاف پذیر است و شما در مقابل هر چیز جدیدی را که به دست می آورید باید چیز هایی را از دست بدهید. به طور کلی کتاب تکه هایی از یک کل منسجم در قالب یادداشت هایی تالیف شده است که تنها هدف آن آگاهی بخشی از چیستی زندگی و شیوه درست زندگی کردن می باشد.
و تکههایی که همه جا حضور دارند و فقط کافی است ما در مسیرشان قرار بگیریم، آنوقت اگر هشیار باشیم، شاید بخشهایی از خودمان را ببینیم. کتاب تکه هایی از یک کل منسجم با وجود این که اولین تجربه نویسندگی پونه مقیمی محسوب می شود، اما با استقبال و بازخورد خوبی از جانب مخاطبین و خوانندگان مواجه شد. این کتاب در سال ۱۴۰۰ پرفروش ترین کتاب در ایران بود و از مهمترین افتخاراتش این است که تاکنون به زبان های مختلف از جمله زبان انگلیسی ترجمه و چاپ شده است. جالب است بدانید که او در زمینه نویسندگی و انتشار مطالب انگیزشی در شبکه های اجتماعی نیز بسیار پرکار و فعال است. چرا که او همواره یادداشت های مختلفی را همانند آن چه که در کتاب او می خوانیم به صورت پست و هایلایت در پیج اینستاگرامش به اشتراک می گذارد. حتی بخش هایی از کتاب بخش هایی از کتاب تکه هایی از یک کل منسجم نیز در این شبکه منتشر کرده است.
مقصود این ارکستر رسیدن به خودشناسی است و به این موضوع از روزنه رابطههایی که هر شخص در زندگی تجربه میکند و اتفاقهایی که برایش رخ میدهد نگاه میکند. فصل اول کتاب به واقعیتهای زندگی میپردازد، فصلهای بعدی حول محور روابط، چالشها و تعارضهای احتمالی در روابط انسانی پیش میرود و فصل آخر به مفهوم تنهایی اختصاص دارد. لابهلای کتاب متنهایی با عنوان «مکث» و «نامه» نیز به چشم میخورند. این متنها خواننده را به سکوت و تفکر دعوت میکنند، تفکر درباره خودش و مسیری که تا امروز در زندگی طی کرده است. خواننده میتواند با نامهها به درونش سفر کند و با مکثها کمی در جاده خواندن توقف کند و به جریان زندگی اطرافش توجه کند. بخش اول کتاب انسان در جستجوی معنا، بر اساس تجربیات او در اردوگاه کار اجباری نوشته است.
ثبت ديدگاه