«گزارشها» (۱۳۲۵)، «حزب توده سر دو راه» (۱۳۲۶)، «هفت مقاله» (۱۳۳۲)، «غرب زدگی» (۱۳۴۱)، «کارنامه سه ساله» (۱۳۴۱)، «ارزیابی شتابزده» (۱۳۴۳)، «یک چاه و دو چاله» (۱۳۵۶)، «در خدمت و خیانت روشنفکران» (۱۳۵۶)، «اسرائیل، عامل امپریالیسم» و… این کالا فعلا موجود نیست اما میتوانید زنگوله را بزنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.
همچنین او جامعۀ ادبیات ایران را با نویسندگان بین الملل آشنا کرد و آثار افرادی همچون «آندره ژید» و «ژان پل سارتر» را به فارسی ترجمه و معرفی کرد.او در طول زندگی نسبتاً کوتاه خود تحولات فکری، مذهبی و سیاسی فراوانی را تجربه کرد. جلال آل احمد در ۱۸ شهریورماه ۱۳۴۸ در ۴۵ سالگی در اَسالِم گیلان درگذشت. پس از مرگ ناگهانی جلال، پیکر وی به سرعت تشییع و به خاک سپرده شد که باعث شائبه هایی پیرامون علت و چگونگی فوتش شد. پنج داستان (۱۳۵۰)، نفرین زمین (۱۳۴۶)، سنگی بر گوری (نوشتهٔ ۱۳۴۲، چاپ ۱۳۶۰)، نون والقلم (۱۳۴۰)، مدیر مدرسه (۱۳۳۷)، سرگذشت کندوها (۱۳۳۷)، زن زیادی (۱۳۳۱)، سه تار (۱۳۲۷)، از رنجی که میبریم (۱۳۲۶)، دید و بازدید (۱۳۲۴) و… این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان کوتاه پیشنهاد میکنیم. اگر دنبال یه کتاب عالی و تاثیرگذار هستید که از خواب غفلت بیدارتون کنه، حتما این اثر بینظیر رو بخونید.
آل احمد از پیشتازان حمایت از جریان های نوگرایانۀ ادبی داخلی و معرفی نمونه های خارجی آن از طریق ترجمه بود و از مؤسسان تشکل ادبی صنفی «کانون نویسندگان ایران» به شمار می رفت. استفاده از مطالب فروشگاه اینترنتی دیجیکالا فقط برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع بلامانع است. کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت نوآوران فن آوازه (فروشگاه آنلاین دیجیکالا) میباشد. آقای اردوئی یک ماجراجوست که از زندگی آرام به شدت بیزار است. به همین خاطر خانه و همسر را ترک کرده و در جستجوی خطر به هر آب و آتشی میزند. راوی داستان که با اتوبوس عازم چالوس است و با آقای اردوئی همسفر است، نسبت به این مسئله کنجکاو شده و میکوشد تا از طریق به حرف در آوردن او علت این تمایلات مرموز و غیر عادی را کشف کند.
دانشآموختهٔ رشتهٔ زبان و ادبیات فارسی در دانشسرای عالی تهران بود. تحصیل را تا دورهٔ دکترای ادبیات فارسی ادامه داد، اما سرانجام از ادامهٔ آن صرفنظر کرد. در جوانی (با حفظ گرایشهای مذهبی)، بهنوعی به روحانیت پشت کرد و نیز به جریان توده پیوست. تأثیری گسترده بر جریان روشنفکری دوران خود داشت و افزون بر نگارش داستان، به نوشتن مقالات اجتماعی، پژوهشهای مردمشناسی، سفرنامهها و ترجمههای متعدد میپرداخت. میتوان مهمترین ویژگی ادبی آلاحمد را نثر او دانست؛ نثری فشرده، موجز و درعینحال عصبی و پرخاشگر که نمونههای خوب آن را در سفرنامههای «خسی در میقات» یا ناداستان «سنگی بر گوری» میتوان دید و خواند. جلال آل احمد ادامه دهندهٔ راهی بود که محمد علی جمال زاده و صادق هدایت در ساده نویسی و استفاده از زبان و لحن عموم مردم در محاورات آغاز کرده بودند.
کتاب از رنجی که میبریم دومین مجموعه داستانی است که از جلال آلاحمد در سالهای ۱۳۲۶ به چاپ رسید و با ۷داستان کوتاه، تصویری از اوضاع سیاسی و اجتماعی ایران در آن دوره را طراحی نمود که به خوبی اوضاع زندانیان سیاسی را آشکار میساخت. اگرچه ماجرای هر فصل و هر داستان تصویرگر زندگی یک نفر است اما نقطه اتصال زیبایی در فصل پایانی انتظار خوانندگان کتاب را خواهد کشید. “از رنجی که میبریم” دومین مجموعه داستانی است که از جلال آلاحمد در سالهای ۱۳۲۶ به چاپ رسید و با ۷داستان کوتاه، تصویری از اوضاع سیاسی و اجتماعی ایران در آن دوره را طراحی نمود که به خوبی اوضاع زندانیان سیاسی را آشکار میساخت. کتاب از رنجی که می بریم به قلم جلال آل احمد در سال ۱۳۲۶ منتشر شد . او دارای تفکرات سیاسی نوین بود و یک روشنفکر سوسیالیست به حساب می آمد.
این اثر، انعکاسی از دردها و رنجهای جامعه ایران در آن زمان است و با لحنی انتقادی و گاه طنزآمیز به مسائلی مانند فقر، بیعدالتی و عقبماندگی میپردازد. کتاب از رنجی که می بریم حاوی یک مجموعه داستان کوتاه و معاصر و ایرانی است. هفت داستان به قلم جلال آل احمد در این اثر قرار گرفته است. عنوان این داستانها عبارت است از «درهٔ خزانزده»، «زیرابیها»، «در راه چالوس»، «محیط تنگ»، «اعتراف»، «آبروی ازدسترفته» و «روزهای خوش». داستان های او به نوعی منبعی برای تحقیق درباره دوران قدیم و معاصر ایران می باشد .کتاب از رنجی که می بریم شامل هفت داستان به نام دره خزان زده . در داستان هایی چون دره خزان زده روایت گروه های سیاسی است و در داستان در راه چالوس روایت وضعیت اجتماعی ایران است .
ثبت ديدگاه