این رمان فلسفی و روانشناختی، داستانی تخیلی از چالش‌های وجودی و جستجوی معنا در زندگی را به تصویر می‌کشد. با قلم نبوغ‌آمیز یالوم، شما به سفری در دنیای فلسفه و روانشناسی می‌روید که هر صفحه‌اش شما را به تفکر و تأمل وا می‌دارد. کتاب وقتی نیچه گریست روایتگر رابطه‌ی میان دکتر یوزف بروئر، پزشک و روانشناس معروف و محترم در وین، و فریدریش نیچه، فیلسوف بزرگ و محبوب در اروپا، را بازگو می‌کند. رابطه‌ی این دو در سال ۱۸۸۲ آغاز می‌شود، زمانی که نیچه به دلایل شخصی و حرفه‌ای به شدت افسرده است و به دنبال طبیبی ماهر می‌گردد. دکتر برویر مردی است که حدود چهل سال سن دارد و در قرن نوزدهم میلادی زندگی می کند. او یک روان ‌شناس است که  عاشق همسر خودش می‌باشد و فرزندانی سالم دارد و از زندگی خود راضی است.

یالوم رمان When Nietzsche Wept را که یکی از بهترین رمان‌های روان‌شناسی به شمار می‌آید، در سال 1992 منتشر کرد. این در حالی است که وقایع رمان «وقتی نیچه گریست» در سال 1882 در شهر وینِ اتریش رخ می‌دهند. در ابتدا بروئر نیچه جوان را نمی‌شناخت، ولی او توسط زنی به نام «لوسالومه» که عشق فاجعه آمیزی با نیچه داشت، با فیلسوف آلمانی آشنا می‌شود. سالومه برای ترس از خودکشی نیچه به بروئر التماس می‌کند تا او را درمان کند. بروئر موافقت می‌کند، زیرا او به خوبی درباره ترس عشق و تنش‌های بعد از آن آگاهی دارد.بروئر مدام تلاش می‌کند تا نیچه را به جلسات معاینه پزشکی خود بکشاند، ولی نیچه هرگونه تلاش او را برای ایجاد مکالمات شخصی نمی‌پذیرد.

260,000 تومان قیمت اصلی 260,000 تومان بود.130,000 تومانقیمت فعلی 130,000 تومان است. چنانچه بسته ارسالی در زمان تحویل دارای ایراد یا عیوب عرفا و نوعا قابل تشخیص بوده یا شواهدی از وقوع آسیب، عیب یا ضربه روی آن وجود داشته باشد، خریدار باید از تحویل گرفتن بسته خودداری کند و با مامور ارسال صورتجلسه کند تا مشکل از طریق بیمه مرسوله رسیدگی شود. والدین او از اروپای شرقی به آمریکا مهاجرت کرده بودند و در فقر زندگی می‌کردند. یالوم در کودکی علاقه زیادی به خواندن و نوشتن داشت ولی بعدها تحصیلات پزشکی را انتخاب کرد. این کتاب با عنوان « وقتی نیچه گریست » نیز توسط نشر قطره منتشر شده است.

بروئر با همسر خود صلح می‌کند و زندگی خانوادگی خود را بهبود می‌بخشد. نیچه هم با لو سالومه، رابطه‌ای عاطفی برقرار کرده و به سفر می‌رود. یالوم» در رمان انگلیسی When Nietzsche Wept با بررسی‌های موشکافانه پیرامون وسواس فکری، سبکی جدید و متفاوت از روان‌کاوی را با عنوان «گفت‌وگو درمانی» با بیانی شیوا و عامه‌پسند به خوبی تشریح کرده است.

یالوم در کتاب آموزشیِ «وقتی نیچه گریست» با زبانی ساده و قابل فهم، وسواس فکریِ شخصیت‌های اصلی داستان یعنی «فریدریش نیچه» فیلسوف آلمانی و «یوزف بُرویِر» از پزشکان برجسته‌ی اتریشی را روایت می‌کند. یالوم در این رمان جذاب و خواندنی، داستانی خیالی از ملاقات‌های متعدد نیچه و دکتر برویر را به تصویر می‌کشد که سرشار از گفت‌وگوهای بی‌نظیر فلسفی، معمایی و هیجان‌انگیز بر پایه‌ی آموزه‌های روان‌شناسی (روان‌شناختی) است. به عبارتی نیز می‌توان گفت که گفتمان بین نیچه و دکتر برویر، گفت‌وگوی فرد با خویشتن است. جدا از اینکه هنوز انسان‌هایی وجود دارند که احساس می‌کنند فقط «دیوانه‌ها» هستند که به روان‌شناس مراجعه می‌کنند، انسان‌هایی هم هستند که در ارتباط ساده و عادی با دیگران مشکل دارند.

یالوم» استاد روان‌پزشکی در دانشگاه استنفورد و نویسنده‌ی آمریکایی ، تا کنون کتاب های دانشگاهی و روانشناسی زیادی نوشته است ، وی در زمینه رمان های روانشاختی بسیار حرفه ای عمل کرده و آثار او طرفدار های زیادی را به خود جذب کرده است . در این بین دکتر برویر خود نیز با مشکلات و چالش‌های ذهنی‌اش دست و پنجه نرم می‌کند و از قبولِ درمان نیچه سر باز می‌زند (خودداری می‌کند). ولی در نهایت پس از اصرارهای بیش از حد سالومه و توانایی فوق‌العاده‌ی‌ او در مجاب کردن، دکتر برویر می‌پذیرد تا با نیچه ملاقات و او را درمان کند. وقتی نیچه گریست یکی از نامدار ترین رمان ‌های روان ‌شناختی اروین د.

اما او بیشتر به‌ عنوان نویسنده‌ی رمان‌های روان‌شناختی، آن هم به زبان ساده و قابل فهم برای همگان و در قالب داستان‌ها و ماجراهای خواندنی و جذاب در حوزه‌ی علم روان‌شناسی، شهرت جهانی دارد. رمان «وقتی نیچه گریست» را می‌توان به عنوان مشهورترین آثار او به شمار آورد. وقتی نیچه گریست شاید برای برخی از خواننده‌های امروزی در دستهٔ اولین کتاب‌های خوانده شده قرار داشته باشد.