او اکنون چهار سال پیاپی با نقشه‌های ولدمورت دست‌وپنجه نرم کرده و شاهد یک قتل آشکار بوده است. هری در ۱۵ سالگی وارد مبارزه‌ای جدی علیه ولدمورت و مرگ‌خوارها می‌شود. پس از حوادث «جام آتش»، هاگوارتز نیز دستخوش تغییراتی می‌شود؛ از جمله معرفی دولورس آمبریج که شاید منفورترین شخصیت کتاب باشد. وزارت سحر و جادو، هری را به خاطر انتشار آنچه در نظر آن‌ها «دروغ» است، زیر فشار می‌گذارد. «محفل ققنوس» نقطه عطفی است که در آن، رویدادهای هاگوارتز بیش از پیش با دنیای جادوگری بیرون در هم می‌آمیزد. هری در این کتاب دومین فقدان بزرگ زندگی‌اش را تجربه می‌کند که او را برای همیشه تغییر می‌دهد.

«جام آتش» شخصیت‌هایی نظیر «مَد-آی مودی»، «سدریک دیگوری» و «چو چَنگ» را وارد داستان می‌کند. در کنار دست و پا زدن هری در مسائل عاطفی، اولین مرگ جدی نیز در این کتاب رخ می‌دهد و زمینه‌ساز وقایع تاریک‌تر بعدی می‌شود. سبک داستان نویسی او ادبیات کودک و نوجوان و داستان جنایی است. کتاب‌های هری پاتر و فیلم‌هایی که بر اساس آن ساخته شد سبب شد این نویسنده زن به ثروت زیادی دست یابد و در بین ۱۳ زن پولدار جهان قرار گیرد. علاوه بر این وی در سال ۲۰۰۷ به عنوان دومین شخصیت تأثیرگذار سال انتخاب شد.

متن این کتاب کامله و هیچ دخل و تصرفی در اون نشده، چه از روی سهل‌انگاری، چه از روی عمد. کتاب پنج مرحله‌ی ترجمه، ویرایش اولیه، ویرایش تطبیقی، نمونه‌خوانی و ویرایش نهایی رو گذرونده تا کتاب بدون دخل و تصرف و اشتباهات ترجمه باشه. همچنین به دلیل نوع انتشار کتاب، ترجمه از فیلتری رد نشده که دستخوش دخل و تصرف اجباری بشه. همچنین بخش دیگر کتاب به اخراج شدن روبیوس هاگرید از مدرسه می‌پردازد.

مبارزه با جادوی سیاه جان دوستان هری و اعضا محفل ققنوس را به خطر می‌اندازد. شرکت در مسابقات بزرگترین جادوگر قرن چیزی نیست که هری انتظارش را داشت اما باید توانایی خود را محک بزند. نبرد با بی رحم‌ترین جادوگر تاریخ این‌بار در حفره اسرارآمیز رقم می‌خورد.

برای خرید اینترنتی کتاب Harry Potter and the Prisoner of Azkaban  با تخفیف ویژه، از مطالعه این رمان هیجان انگیز لذت ببرید. ووی آلن نویسنده، بازیگر، کارگردان و آهنگساز آمریکایی در دهه‌ی هفتاد ضمن فعالیت در عرصه‌ی سینما، برای مطبوعات هم مطالبِ طنز می‌نوشت. مجموعه‌ی این مطالب در سه کتابِ تسویه حساب، بی‌بال و پر و عوارضِ جانبی گردآمده و مرگ در نمی‌زند گزیده‌ای از آن سه کتاب است. «بالاخره يه روزي قشنگ حرف مي‌زنم» يکي از پرفروش‌ترين کتاب‌های سال ۲۰۰۰ امريکا شد. سداريس به خاطر اين کتاب جايزه‌ی «ثربر» برای طنز امريکايي را برد و مجله‌ی «تايمز» او را طنزنويس سال نامید. سداریس در دسامبر سال ۲۰۰۸ از دانشگاه بيرمنگام دکترای افتخاری دريافت کرد.