بعدها با خواندن آثار نویسندگان دیگر، دنیاهای جدیدی بر من مکشوف شد؛ چه نویسندگان داخلی و چه نویسندگان خارجی. هریک از آنان بیشک به نوعی بر نوشتن من تأثیرگذار بودهاند. کتاب نسل میانی (The Generation Between) در سال 1915 منتشر شد و دارای افکار برابریخواهانه میان زن و مرد است.
شارلوت مری ماتیسن در 8 آوریل 1937 بر اثر ابتلا به بیماری سرطان سینه از دنیا رفت. آرامگاه او در کلیسای کوچک سنت کلمب در کورنوال قرار دارد. دانلود رایگان کتاب موروناي سبزپوش نوشته شارلوت مري ماتيسن را در سایت ما دانلود کنید کتاب موروناي سبزپوش توسط نویسنده شارلوت مري ماتيسن نوشته شده .
او به هیچ چیزی فکر نمیکند، اما درست در همین هنگام پسری ثروتمند از اهالی دهکده شیفتهاش میشود. مورونا علاقهای به پسر ندارد و افکارش در سمت و سویی دیگر سیر میکند. پسر ثروتمند دهکده عاشق مورونا میشود اما دختر هیچ حسی به او ندارد و به چیز دیگری فکر می کند. این کتاب روایت عاشقانهای با خود دارد و سعی میکند احساسات خواننده را با خودش همراه کند.
در سال 1918 ولیعهد جرج پنجم پادشاه انگلستان او را به سِمت میرآخور خود در ایالت «کورن وال» منصوب ساخت. خانم ماتیسن پس از مدتى از این شغل کنارهگیری کرد و به «پرنس تاون» در ایالت «دون» رفت. روی هم رفته شش کتاب از این نویسنده بین سالهاى 1915 تا 1930 چاپ گردیده است که از میان آنها «موروناى سبزپوش» و «پر» مشهورترین آنان محسوب میشوند. من با داستانهای کوتاه و رمانهایی که در سالهای اخیر خواندهام، به روند داستاننویسی در ایران بسیار خوشبین هستم. نسل جوان زبان میداند و اینترنت دسترسی او را به جدیدترین و تازهترین دستاوردهای علمی، فرهنگی و پژوهشی و نقد مدرن و فیلم و موسیقی و…فراهم کرده است.
این کتاب داستان زندگی مورونا است که در خانوادهای ثروتمند به دنیا آمده است؛ هرچند حالا به جز یک عکس، چیزی از آن ثروت باقی نمانده است. نویسنده مورونای سبزپوش خانم شارلوت مری ماتیس انگلیسی است که بهعلت ظرافت روح و انتقادهای واضحی که از اجتماع خود میکرد نتوانست روح خونسرد اهالی کشورش را بهخود جلب کند. اطلاعات مختصری که درباره زندگی او بهدست آوردهام پس از خواندن دهها کتاب و روزنامه ادبی است که در سالهای ۱۹۱۵ تا ۱۹۳۰ منتشر گردیده است. روی هم رفته شش کتاب از شارلوت مری ماتیسن بین سالهاى 1915 تا 1930 چاپ گردیده است که از میان آنها «موروناى سبزپوش» و «پر» مشهورترین آنان محسوب میشوند. هیسکات در سال 1929 فیلمی با اقتباس از کتاب پر نوشتهی شارلوت مری ماتیسن ساخت.
خانم ماتیس پس از مدتی از این شغل کنار گرفت و به «پرنس تاون» در ایالت «دون» رفت. از این زمان بهبعد پردهای از ابهام زندگی او را در خود میگیرد. نویسنده در کتاب مورونای سبزپوش، شوق، امید، غرور، حماقت و وسوسههای آدم را به تصویر میکشد و قلم نسبتا قویای هم دارد. برای مورونا از تمام آن ثروت با شکوه خانوادگی تنها قاب عکسی کوچک بجا مانده است.
ساعات گرم آهسته آهسته خاطرات مورونا را بیدار می کردند. خاطرات به خواب رفته و فراموش شده بعدازظهرهای تیره در کنار آتش، بعدازظهرهای تنها در چمنزار، بعدازظهرهای پر غمی که در بسترش دراز می کشید و بن را در کنار خود می دید که خوابیده. دوست داشت بخوابد، چون در خواب کسی را نمی شود دید، جایی نمی شود رفت، برای اینکه در خواب خاطرات فراموش می شوند. زن پرستار خود نیز در سر میز حاضر بود و حتی در بالای میز نشسته انواع اغذیه را تعارف می نمود و به دادن اخبار این گوشه کوچک دنیا و دادن تذکرات مختصر به بچه مشغول بود. هرچند مورونا را به ندرت و مستقیما مخاطب خود قرار می داد، ولی نگاه های سریع و فراوانش او را مجبور به استماع می کرد. در تمام مدت مورونا گوش می کرد و جون جواب می گفت.
شارلوت مری ماتیسن یکی از نویسندگان معاصر انگلستان است که با نوشتن کتابهای بسیار از جمله کتاب «پر» و «مورونای سبزپوش» معروف شده است. او از نویسندگان شجاعی است که عقاید و دیدگاههای نوین و برابریخواهانهای را در داستانهایش مطرح میکرد. نویسنده کتاب مورونای سبزپوش خانم شارلوت مری ماتیس انگلیسی است که به علت ظرافت روح و انتقادهای واضحی که از اجتماع خود میکرد نتوانست روح خونسرد اهالی کشورش را بهخود جلب کند. از این گذشته خود نیز همواره کوشیده است تا گمنام بماند. تاریخ تولد او معلوم نیست و هیچکس نمیداند که آیا اکنون زنده است یا نه.
نهایتاً زمانی که بنا به گردآوری و انتشار مجموعه داستان شد، کارهای یکی دو ساله را مجدداً میخوانم و امتیاز میدهم. کارهایی را که امتیاز قابل قبولی بیاورند برای مجموعه انتخاب می کنم و بقیه کنار میگذارم. شارلوت مری ماتیسن در حوالى قصبه «لیس کرد» متولد شده و با وجود زیبایى و ظرافت هرگز ازدواج نکرد. در سال 1915 کشاورزى را پیشه خود ساخت و در کالج «اسپارت شولت» شهر «وینچستر» تعلیمات لازم را در این باره فرا گرفت. در زمان جنگ جهانى اول به عضویت سازمان زنان براى کمک به کشاورزان درآمد و سپس در مزرعهاى نمونه استخدام شد.
ثبت ديدگاه