بسیاری از بهترین فیلم‌های هپبورن، مانند تعطیلات رُمی، سابرینا، صبحانه در تیفانی و معما، در ژانر کمدی عاشقانه بوده‌اند. او با هنرنمایی در این چهار فیلم، در فاصلهٔ سال‌های ۱۹۵۳ تا ۱۹۶۳، ستاره شد. این فیلم‌ها تماشاگران زیادی را به خود جذب کردند و جوایزی برای آدری به همراه داشتند و به‌روشنی مسیری برای رسیدن به شهرت و ثروت بیشتر بودند. آدری هپبورن در ابتدای مسیر شغلی خود قرار دارد و می‌خواهد بفهمد چطور از زمانش استفاده کند.

در این کتاب، کلیر از تجربیات شخصی خود و مطالعات علمی برای بررسی عواملی که در رسیدن به موفقیت و یا برخورد با شکست نقش دارند، استفاده می‌کند. کتاب قدرت شروع ناقص از جیمز کلیر یک راهنمای ملهم و الهام‌بخش است که به شما نشان می‌دهد چگونه با آغاز کردن ناقص و ایده‌آلیسم نبودن، موفقیت‌های بزرگی را برای خود رقم بزنید. این کتاب ایده‌ها و استراتژی‌هایی را ارائه می‌دهد که به شما کمک می‌کند تا از نقاط ضعف و ترس‌های خود عبور کنید و به سمت رشد و پیشرفت بروید. کتاب قدرت شروع ناقص نوشته‌ی جیمز کلیر با ترجمه‌ی سیدایوب کوکبی و فرزانه حاج‌خلیلی در انتشارات میلکان چاپ شده است.

جیمز کلییر، نویسنده پرفروش کتاب عادت‌های اتمی، در وبلاگ خود مقاله‌ای با عنوان «قدرت شروع‌ ناقص» منتشر کرد. این مقاله کوتاه اما پرمحتوا، نگاهی تازه به موانع آغاز مسیرهای جدید در زندگی و کسب و کار می‌اندازد. این مقاله بعدها به کتاب قدرت شروع ناقص (The Power of Imperfect Starts) تبدیل شد. کتاب قدرت شروع ناقص با ارائه راهکارها و راهبردهایی برای مواجهه با شکست‌ها و بهره‌برداری از آن‌ها به عنوان فرصت‌هایی برای رشد و توسعه شخصی، یکی از کتاب‌های الهام‌بخش و موثر در زمینه‌ی توسعه شخصی و رشد فردی است.

وقتی هدفی داشته باشید، خواه راه‌اندازی کسب‌و‌کار باشد یا داشتن رژیم غذایی سالم یا سفر به دور دنیا، یافتن کسی که قبلاً به آن هدف دست یافته باشد و مهندسی معکوس استراتژی او کار ساده و البته بسیار مفیدی است. چیزی که امروز برای آن‌ها بهینه است لزوماً همان چیزی نیست که شما هم برای شروع به آن نیاز دارید. کتاب «قدرت شروع ناقص» نوشته جیمز کلیر، اثری الهام‌بخش است که به چالش‌های مربوط به کمال‌گرایی، تعلل، و ترس از شکست می‌پردازد. این کتاب به شما می‌آموزد که نیازی نیست شرایط ایده‌آل یا برنامه‌ای کامل داشته باشید تا بتوانید حرکت کنید؛ بلکه حتی کوچک‌ترین اقدامات ناقص نیز می‌توانند مسیر شما را هموار کنند و به موفقیت‌های بزرگ منجر شوند.

همۀ افراد در زندگی هدف مشخصی ندارند اما برخی از کسانی هم که هدفی دارند ممکن است به آن نرسند و مجبور باشند تنها شاهد موفقیت افراد دیگر باشند، اما چرا؟ چون می‌خواهند استراتژی‌ها و عادت‌های افراد موفق را تقلید کنند. ممکن است این نقشۀ چندان بدی نباشد اما همیشه آن‌قدر که به نظر می‌رسد ایدۀ هوشمندانه‌ای نیست. در برخی موارد انجام چنین کاری و استفاده از تجربیات موفق دیگران مفید است اما یادگیری با مقایسه خیلی فرق دارد.

کلیر در متن کتاب شروع ناقص با ارائه مثال‌های متعدد از زندگی واقعی، نشان می‌دهد که چگونه بسیاری از افراد به‌دلیل ترس از شکست یا عدم آمادگی، از شروع کارهای جدید خودداری می‌کنند. او همچنین توضیح می‌دهد که چگونه می‌توان با تغییر باورهای خود درباره یک شروع خوب، بر این موانع غلبه کرد و به اهداف خود دست یافت. کتاب قدرت شروع ناقص اثر جیمز کلییر، مجموعه‌ای از جستارهاست که به بررسی روش‌های بهبود عملکرد فردی و حرفه‌ای می‌پردازد.

اما این راه، ملاحظاتی هم دارد و الگوگرفتن نباید با مقایسه اشتباه گرفت. مثلا اگر در ابتدای شروع مسیری هستید، نباید خودتان را با فردی که به انتهای آن مسیر رسیده است، مقایسه کنید. اگر بخواهیم بیاموزیم چگونه در طول روز تصمیم بگیریم و عمل کنیم باید این را در خاطر داشته باشیم. مثلاً کار آلبرت اینیشتین را ملاحظه کنید او در طول ده سال از ۱۹۰۵ تا ۱۹۱۵ نظریه ی نسبیت عام را ارائه کرد که یکی از مهمترین نظریه‌ها در فیزیک مدرن محسوب می شود.

این کتاب به ما یادآوری می‌کند که چگونه می‌توانیم با ارتقاء روحیه و انعطاف‌پذیری، بهره‌وری بیشتری از شکست‌ها کرده. او از طریق مثال‌های متنوع، از جمله داستان‌های شخصی و مواقع زندگی و شغلی، به خوانندگان نشان می‌دهد. اگر بتوان از آن درسی گرفت و با انعطاف‌پذیری و تصمیم قوی به سمت موفقیت حرکت کرد. و نشان می‌دهد چگونه می‌توان از شکست‌ها به عنوان یک فرصت برای رشد و پیشرفت استفاده کرد. جیمز کلییر نویسنده، سخنران و کارآفرین آمریکایی است که به خاطر تخصص خود در زمینه عادت‌ها و تغییر رفتار شناخته می‌شود.

این راهبرد در تمرین به روش معکوس ریشهٔ بسیاری از مشکلات را به شما نشان می‌دهد. ممکن است بخش عمدهٔ شکایات شما از تعداد اندکی از مشتریان سختگیرتان باشد. در چنین وضعیتی، پیشنهاد قانون بیست‌هشتاد حذف این دسته از مشتریان و خلاصی از خواسته‌های بی‌پایان آن‌ها است. کتاب هفت عادت مردمان موثر نوشته استفان کاوی با ترجمه زهرا آلوشی و چاپ نشر نیک فرجام، راهنمایی عملی برای توسعه فردی و موفقیت پایدار در زندگی و روابط است. چگونه می‌خواهید به ‌بهترین ‌شکل از آن استفاده کنید؟ اساتید بهره‌وری اغلب پیشنهاد می‌کنند به جای کارایی بر اثربخشی تمرکز کنید، یعنی کار درست را انجام دهید نه کار بیشتر.