رولینگ، دیوید بووی، نیکول کیدمن، و لیدی گاگا، به داشتن کمرویی و اضطراب اجتماعی معروف هستند و حتی بعضی از آن‌ها به تأثیر این اضطراب بر حرفه‌شان اذعان داشته‌اند. این موضوع نشان می‌دهد که خجالت و ترس می‌تواند در هر کسی وجود داشته باشد، حتی در چهره‌های سرشناس. همچنین نشان‌دهنده‌ی پیچیدگی و گستردگی اضطراب اجتماعی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت. مثلاً یک نوازنده‌ی موسیقی می‌تواند در برابر جمعی از تماشاگران اجرا کند یا یک بازیگر تئاتر می‌تواند به راحتی جلوی تماشاگران بازی کند، ولی خارج از نقش خود، اعتمادبه‌نفسش را از دست می‌دهد و دچار اضطراب می‌شود. روانپزشکان و روانشناسان برای درمان این موضوع راه‌های مختلفی از جمله درمان دارویی، روانکاوی، و مشاوره را پیشنهاد می‌دهند.

نویسنده معتقد است که افراد ابتدا باید الگو‌های خجالتی بودن مربوط به خودشان را کشف کنند تا با به‌کارگیری روش‌هایی این مشکل را برطرف کنند. در ادامه نویسنده روش‌هایی برای مقابله با افکار منفی را به خوانندگان آموزش می‌دهد و معتقد است یکی از راه‌حل‌های اصلی برطرف کردن خجالتی بودن به چالش کشیدن آن‌ها است. افراد باید با باور‌های محدودکننده خود آشنا شوند و آنها را با افکار مثبت جایگزین کنند. از دیگر نکات مهم و کلیدی کتاب می‌توان به توسعه مهارت‌های اجتماعی، تکنیک‌های ذهن آگاهی و آرامش، ایجاد روابط سالم و همچنین راهکار‌های غلبه بر ترس و سخنرانی در جمع اشاره کرد. مارتین معتقد است با ایجاد روابط سالم و معنادار و گسترش تدریجی آن‌ها می‌توان به موضوع خجالتی بودن چیره شد و در گذر زمان آن را بهبود بخشید. یکی دیگر از مشکلات اکثر افراد سخنرانی در میان جمعیت است که در این کتاب با بهره‌مندی از توصیه‌های عملی و کاربری روش‌هایی برای غلبه بر اضطراب و مدیریت انرژی در جهت سخنرانی بهتر ارائه می‌کند.

یکی از عوامل اصلی اضطراب اجتماعی در محیط کار، ناتوانی در مدیریت مؤثر زمان است. وقتی فرد نتواند وظایف خود را به‌موقع انجام دهد، این امر می‌تواند به اضطراب و استرس بیشتر منجر شود. ترس از انتقاد و بازخورد منفی یکی از عوامل اصلی اضطراب اجتماعی در محیط کار است. با ایجاد فرهنگی که بازخورد سازنده را تشویق می‌کند، می‌توان این ترس‌ها را کاهش داد و به تقویت ارتباطات و بهبود عملکرد کمک کرد. تعارضات میان‌فردی یکی از دلایل اصلی اضطراب در محیط کار است.

و دیگر اینکه فوبیای اجتماعی بسیار پیچیده و گسترده است و نمی‌توان آن را ساده گرفت! برای مثال یک موسیقی‌دان می‌تواند جلوی جمع اجرا کند یا بازیگر تئاتر به‌راحتی قادر است در برابر تماشاگران بازی کند ولی در خارج از قالب نوازنده و بازیگر، اعتمادبه‌نفسش را از دست می‌دهد و مضطرب می‌شود. روانپزشکان و روانشناسان برای حل این مسأله راه‌حل‌های مختلفی را پیشنهاد می‌دهند؛ از درمان‌های دارویی تا روانکاوی و مشاوره.

برای مثال، بعضی بازیگران در جمع‌های اجتماعی احساس ناراحتی می‌کنند ولی جلوی دوربین به‌راحتی نقش خود را ایفا می‌کنند. اما دسته‌ای دیگر از افراد همیشه این نگرانی شدید را با خود حمل می‌کنند. یکی از منابع ارزشمند در این زمینه، کتاب “غلبه بر کمرویی و اضطراب اجتماعی” نوشته‌ی مارتین ام. این کتاب به بررسی این اختلال‌ها، تعریف آن‌ها، و نشانه‌های مربوط به آن‌ها پرداخته و همچنین به ریشه‌های روان‌شناختی این اضطراب‌ها اشاره می‌کند و توضیح می‌دهد که این اضطراب‌ها از چه چیزی ناشی می‌شوند. این کتاب با ارائه 10 راهکار اصلی سعی می‌کند تا مشکل این دسته از مخاطبان را ریشه‌یابی و برطرف کند، یکی از مباحث اصلی کتاب شناسایی و درک ریشه کمرویی است.