اگر زمانی برای مطالعه کامل ندارید، اما به موضوع کتاب علاقه‌مند هستید، استفاده از خلاصه‌ها می‌تواند شروع خوبی باشد و شما را به مطالعه بیشتر ترغیب کند. خلاصه‌نویسی به مهارت‌هایی مانند تشخیص ایده‌های اصلی، توانایی تفکیک اطلاعات مهم از اطلاعات جزئی و بیان مختصر و واضح نیاز دارد. هنگام خلاصه‌نویسی باید دقت کرد که به اصل پیام و ایده‌های اساسی کتاب وفادار ماند و از تحریف یا ساده‌سازی بیش از حد پرهیز کرد. شما می‌توانید از روش جایگزین (واریز وجه از طریق کارت به کارت) عضویت الماسی خودتان را تهیه کنید. برای این کار به صفحه شماره حساب‌ها مراجعه کنید و بعد از پرداخت، با استفاده از صفحه تماس با ما این نکته را با همکاران ما در میان بگذارید. شما می‌توانید به بخش دایره‌المعارف‌های اورجینال مراجعه کنید.

پولدارها هم پولدارتر میشن چون پول بقیه رو تصاحب میکنن، ازشون بیگاری میکشن و حقوق کمی بهشون میدن. اما این حرف از اساس غلطه و فقط ظاهرش قشنگه. دلیل پولدار شدن آدم‌ها (حداقل اون اولش)، اینه که برای دیگران ارزش خلق میکنن. نویسنده این کتاب، پیتر شیف، جزو معدود کسانی هست که تونسته بود فروپاشی اقتصادی سال 2008 آمریکا رو حدس بزنه.

حال فرض کنید که همین عرضه‌کننده از یکی از مشتریانش سفارش خرید ۱۰۰ واحد کالا به ازای هر واحد ۸ دلار دریافت کند. آیا باید این سفارش را قبول کند؟ اگر سفارش را قبول کند درآمد کل آن بابت با ۱۰۰ واحد کالای ۸ دلاری، ۸۰۰ دلار می‌شود و عایدی جدید از ۳۰۰۰ دلار به ۳۸۰۰ دلار افزایش خواهد داد. هزینه کل برای تولید ۴۰۰ واحد کالا ۲۸۰۰ دلار است. بنابراین سود کلِ این عرضه‌کننده عبارت است از، ۳۸۰۰ دلار درآمد کل منهای ۲۸۰۰ دلار هزینه کل که می‌شود ۱۰۰۰ دلار. دولت چیکار کرد؟ به جای اینکه اجازه بده اقتصاد اصلاح بشه، همچنان تاکیدش رو روی خرید خونه گذاشت.

نتیجه چنین وضعی به‌هم خوردن هماهنگی میان عرضه و تقاضاست که موجب می‌شود گاهی کمبود عرضه پیش بیاید و گاه دیگر مازاد عرضه. همونطور که دیدید، این داستن ساده به ما نشون میده که چطور دولت‌های امروزی به جای اینکه روی افزایش تولید سرمایه‌گذاری کنن، دارن روی جهت‌گیری‌های سیاسی سرمایه‌گذاری میکنن، اونم با پولی که ندارن. در نتیجه، نه تنها اقتصاد رشد نمیکنه، بلکه بدهی مردم هم روز به روز بیشتر میشه. اما اگر  همه ما آگاهی اقتصادی خودمون رو افزایش بدیم، شاید راه نجاتی وجود داشته باشه.

در واقع با موفقیت، بهره‌وری خودش رو افزایش داده و میتونه بیشتر از نیازش تولید کنه. و به لطف تولید بیشتر، مزایای اقتصادی مختلفی هم ایجاد میشه. از این به بعد، میتونه هر 2 روز یکبار بیاد ماهیگیری، یک ماهی رو پس انداز کنه. (دقت هم کنید که ماهی های داستان ما فاسد نمیشن) و در نتیجه یک روز وقت خالی برای کارهای دیگه داشته باشه. ◄شما عزیزان می توانید فایل خلاصه کتاب کلیات علم اقتصاد همراه با نمونه سوال را از وب سایت جزوه درسی دانلود کنید. پژوهش‌های روال- تالبوت، شرحی است بر این موضوع که مردم در جایی سرمایه‌گذاری و کار و مصرف می‌کنند که موانع قانونی کسب‌وکار کمتر باشد، و مهم‌تر از آن، از حقوق مالکیت به‌خوبی پاسداری شود.

این کتاب تاریخچه‌ای است از علم اقتصاد است که به پرسش‌های مهم اقتصاددانان از زمان ارسطو تا توماس پیکتی می‌پردازد. مسائلی مانند نابرابری، خودخواهی و نقش دولت در اقتصاد، همواره ذهن افراد مختلف را به خود مشغول کرده است. در این کتاب می‌بینیم که در دوران مختلف، چه نظراتی در مورد این مسائل مطرح شد. جوامعی که حقوق مالکیت روشن دارند و مبادله کالاها و خدمات در آنها با محدودیت‌های کمتری مواجه است، ثروتمندتر از جوامعی هستند که حقوق مالکیت آنها ناشفاف است و مبادله در آنها با موانعی مواجه است. – وقتی ارزش سهام یک شرکت مدام و بدون نوسان و توقف رشد می‌کند، مراقب باشید که زیر کاسه نیم‌کاسه‌ای نباشد. سرانجامِ چنین وضعی، افتادن شرکت به سراشیبی و انتشار صورت‌های مالی متقلبانه است.