بر اساس ماده واحده مصوب سال 1379 مجلس شورای اسلامی و آیین نامه اجرایی آن در سال 1382، هر گونه خرید، فروش، حمل، نگهداری و استفاده از فلزیاب بدون مجوز سازمان میراث فرهنگی ممنوع و غیر قانونی است. یگان حفاظت میراث فرهنگی تمامی تبلیغاتی را که در فضای مجازی و حقیقی برای خرید و فروش این دستگاهها میشود، تحتنظر دارد و با افرادی که بهصورت غیرقانونی اقدام به خرید و فروش کنند، برخورد میکند. برای انجام هرگونه فعالیت مرتبط با فلزیاب، از جمله خرید، فروش، حمل و نگهداری، باید مجوز قانونی از سازمان میراث فرهنگی دریافت شود. بدون این مجوز، هرگونه اقدام در این زمینه به عنوان جرم تلقی میشود و فرد متخلف به مجازات قانونی محکوم خواهد شد. ماده ۸ ـ تمام دستگاههای فلزیاب که به علت تخلف از مفاد قانون یا این آییننامه از سوی مراجع ذیصلاح ضبط شده یا میشوند، در اختیار سازمان میراث فرهنگی کشور قرار میگیرد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیدا کردن گنج و دستیابی به سکه طلا برای همه خوشایند است، به همین دلیل گاهی اوقات افراد به فکر پیدا کردن گنج میافتند و در اولین اقدام دستگاه گنج یاب را خریداری میکنند، اما همین دستگاه گنج یاب و استفاده از آن ممکن است سبب مجازات افراد شود. شما می توانید با مراجعه به سایت فروشگاه، از بین انواع دستگاه فلزیاب موجود، محصول مورد نظر خود را انتخاب کرده و آن را به سبد خرید خود اضافه کنید. تعهد بر کیفیت ، اصالت و سلامت محصول شعار ما نیست بلکه مسئولیتیست که قبل و بعد فروش کالا به آن پایبندیم. فروشگاه اینترنتی یکتایاب در زمینه واردات و عرضه انواع سیستم های فلزیاب و طلایاب های حرفه ای و نیمه حرفه ای بسته به نیاز های مختلف مشتریان فعالیت میکند.
هر نوع استفاده و نگهداری از این دستگاه باید با مجوز صورت بگیرد، در غیر این صورت شخص مرتکب، قابل مجازات خواهد بود. در نهایت، برای هر کسی که قصد استفاده از سیستم های کاوش را دارد، توصیه میشود که ابتدا مجوزهای لازم را از مراجع قانونی دریافت کرده و از استفاده غیر مجاز و غیر قانونی آن اجتناب کند. در صورتی که فرد قصد دارد سیستم را برای اهداف باستان شناسی استفاده کند، نیاز به هماهنگی با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دارد. این وزارتخانه شرایط خاصی برای جستجوی آثار تاریخی و باستانی وضع کرده است که تحت هیچ شرایطی نباید بدون هماهنگی قبلی انجام شود. به گزارش خبرنگار اجتماعی برگزاری تسنیم، تبلیغات فروش “فلزیاب” یا “طلایاب” در فضای مجازی افراد بسیاری را با وسوسه پیداکردن گنج و طلا بهسمت خود میکشد. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، تبلیغات فروش “فلزیاب” یا “طلایاب” در فضای مجازی افراد بسیاری را با وسوسه پیداکردن گنج و طلا بهسمت خود میکشد.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به موسسه حقوقی نوران وکیل میباشد. موفقیت در کاوش اتفاقی نیست ، برای رسیدن به موفقیت باید انتخاب درستی داشته باشید و برای آن تلاش کنید. امیدواریم که بتوانیم با مشاوره صحیح و انتقال تجربیات خود در کنار محصولات کارامد و با کیفیت ، سهم کوچکی در موفقیت شما عزیزان داشته باشیم. ماموریت ما؛ ارائه خدمات حقوقی با صرفه در خصوص انواع لایحه دفاعیه و هدف ما؛ پایان دادن به دفاع شفاهی در فرایند دادرسی است. ما همیشه در دسترس شما خواهیم بود تا در سریعترین زمان ممکن از خدمات حقوقی کامل و دقیق برخوردار شوید.
در این حالت آنها باید با مراجعه به سازمان میراث فرهنگی برای حمل این دستگاه و نگهداری آن مجوز دریافت کنند. متخلفان از مفاد این قانون به ضبط و مصادره دستگاه مذکور محکوم میشوند و چنانچه این دستگاه در حفاری غیرمجاز به قصد کشف اموال فرهنگی – تاریخی مورد استفاده قرار گیرد علاوه بر مجازات فوق، مرتکب به یک سال تا سه سال حبس محکوم میشود. هرگونه استفاده، حمل و نگهداری غیرمجاز دستگاه می تواند پیامد های قانونی سنگینی به دنبال داشته باشد.
فروشندگان فلزیاب نیز ملزم هستند که فقط به افراد دارای مجوز، این دستگاه را بفروشند. آنها باید مشخصات کامل خریدار و مشخصات فنی فلزیاب را به سازمان میراث فرهنگی ارائه دهند. این تدابیر قانونی به منظور حفاظت از محوطههای تاریخی و جلوگیری از کاوشهای غیرمجاز در این مناطق ضروری است و برای حفظ میراث فرهنگی کشور مهم هستند.
مطابق تبصره ماده 19 قانون مجازات اسلامی، درجه هفت تلقی و رسیدگی به این جرم در صلاحیت مستقیم دادگاه کیفری دو است و دادگاه کیفری دو پس از رسیدگی، حکم به مجازات متهم به ضبط فلزیاب را صادر میکند. یکی از پرسش های رایج در خصوص دستگاه فلزیاب، مبنی بر این است که مجازات حمل و نگهداری فلزیاب در قانون چیست؟ برای پاسخ به این پرسش، باید تبصره 2 ماده واحده “قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب” را مورد بررسی قرار داد. برای پاسخ به این پرسش که آیا حمل و نگهداری فلزیاب جرم است؟ باید به “قانون ضرورت اخذ مجوز برای ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از دستگاه فلزیاب”، مصوب سال 1379، مراجعه کرد و ماده واحده قانون مذکور و تبصره های آن را مورد بررسی قرار داد. ماده واحده – ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از هر گونه دستگاه فلزیاب و همچنین ورود آن به کشور، منوط به اخذ مجوز از سازمان میراث فرهنگی کشور میباشد.
ثبت ديدگاه