در این مقاله به بررسی لیست قیمت فلزیاب، لیست قیمت گنجیاب و لیست قیمت طلایاب پرداختیم. با توجه به تنوع مدل‌ها و قیمت‌ها، انتخاب دستگاه مناسب بستگی به نیازها و بودجه شما دارد. با استفاده از فلزیاب‌های پالایشگاهی کارخانجات و پالایشگاه‌ها قادرند محصولات خود را با دقت بیشتری تولید کنند و از مواد اولیه با کیفیت بالا استفاده کنند. همچنین، این دستگاه‌ها در مطالعات علمی و پژوهشی نیز کاربرد دارند و به دانشمندان و محققان کمک می‌کنند تا در مورد خواص و ویژگی‌های فلزات مختلف بیشتر بدانند.

این روش می‌ تواند برای کشف طلا و سایر فلزات در اعماق مختلف زمین استفاده شود. با رعایت این نکات و انجام تحقیقات دقیق، می‌توانید دستگاه فلزیاب مناسبی را برای نیازهای خود انتخاب کنید. به گفته جمالی، قیمت کرایه این دستگاه‌ها بستگی به نوع و کاربرد آن دارد. جستجوگران وضعیت قیمت‌ها را در بازار با توجه به نیازشان ارزیابی کرده و بعد تصمیم به اجاره آن می‌گیرند، چراکه نوسان قیمت‌ها به دلیل افزایش قیمت دستگاه‌ها باعث عدم تثبیت قیمت‌ها شده است. «دستگاه اکسترا پرونیز» یکی از وسایل مورد نیاز و پُرطرفدار در بین جستجوگران گنج است که بین ۳۳ تا ۴۰ میلیون به فروش می‌رسد. قیمت گنج یاب لیزری ۱۶ سنسور نیز بین ۴۴ تا ۵۳ میلیون تومان در بازار طرفداران خود را دارد.

با تشخیص هدف خوب (پذیرفته شده)، فلزیاب پاسخی شنیداری مانند بوق یا تغییر در لحن ایجاد می کند. بسیاری از آشکارسازهای Minelab همچنین یک نمایش بصری از اطلاعات هدف مانند شماره شناسه یا نمایش 2 بعدی را ارائه می دهند. در این مقاله به‌صورت جامع به بررسی انواع فلزیاب، کاربردهای مختلف آن، نحوه تنظیم و استفاده بهینه از این دستگاه و نکات کلیدی در خرید و نگهداری آن خواهیم پرداخت. فلزیاب، گنج‌یاب و طلایاب از وسایلی هستند که در پیدا کردن فلز و گنج و طلا از آنها استفاده می‌شود. اولین فلزیاب ها به دستور موسولینی و در ایتالیا توسط دریاسالار Richard Byrd جهت اهداف نظامی به کار گرفته شدند.

اگر قرار باشد فلزیاب اهداف ناخواسته را رد کند، برای این اهداف پاسخ هدف ایجاد نمی شود. در این مثال، هدف شناسایی شده گنج است، که یک هدف خوب (پذیرفته شده) است. مناطقی که سابقه تاریخی دارند یا در نزدیکی سایت‌های باستانی قرار دارند، معمولاً بهترین مکان‌ها برای جستجو هستند. در حال حاضرمعیار تعیین این قیمت‌ها دلار است چراکه بخش زیادی از قطعات این دستگاه‌ها وارداتی است و بخش دیگری از این دستگا‌ه‌ها هم از بازار خارج از کشور برای تامین نیاز داخل وارد می شود. از این رو قیمت این دستگا‌ه‌ها نیز نوسان قیمت داشته و از سال ۱۴۰۲ تا امروز نوسان‌های قیمتی را تجربه کرده است.

در این رده از فلزیاب‌ها، می‌توان به فلزیاب‌های الکترومغناطیسی و جذب مغناطیسی اشاره کرد. فلزیاب‌های الکترومغناطیسی با استفاده از امواج الکترومغناطیسی تشخیص ردیابی معادن، مهمترین ترکیبات فلزی و نقاطی که محتوای فلزی دارند را فراهم می‌کنند. در مقابل فلزیاب‌های جذب مغناطیسی با استفاده از قدرت مغناطیس، امواج را ارسال می‌کنند تا مواد فلزی را اشتاگر کنند.