برخی آن را دخل و تصرف رئیس روزنامه می‌دانستند و برخی دیگر می‌گفتند که این تغییرات با تایید خود صادق هدایت انجام شده است. در نهایت روزنامه ایران تصمیم گرفت این مجموعه را به صورت کتاب چاپ کند و قبل از چاپ خود صادق هدایت آن را بازنویسی کرد. به همین خاطر این نسخه با آنچه که در بمبئ و در پاورقی‌های روزنامه چاپ شده بود متفاوت بود اما آن را معتبرترین چاپ کتاب بوف کور می‌دانند. کتاب بوف کور اولین رمان مدرن ایرانی بود که به زبان‌های مختلف ترجمه شد و در سراسر دنیا با استقبال مواجه شد. همان‌طور که در ابتدا اشاره شد، مکتب فراواقعیت‌گرایی با علم روانکاوی پیوند خورده است و در بررسی‌ آثار این گونه‌ی ادبی می‌توان ردپای دیگر ویژگی‌های این علم را نیز مشاهده کرد.

یکی از کارهای باارزش او جمع‌آوری ادبیات عامه‌ی ایران است. داستان‌های کوتاه او از جمله «زنده به گور»، «سه قطره خون» و «سگ ولگرد» با نگاهی به ویژگی‌های زمانه‌ی خود نوشته شده و از  مضمون‌هایی مثل محرومیت، تاریکی، پوچی، اضطراب و ناامیدی تشکیل شده است. صادق هدایت در داستان‌هایش با نوشتن از این معضلات و علت‌های شکل‌گیری آن‌ها تلاش می‌کند ذهن خواننده را بیدار و توجهش را به مسائلی جلب کند که کمتر کسی جرئت بیانش را دارد.

تمام این ویژگی‌ها به روشنی در این داستان قابل لمس است. در سایت طاقچه می‌توانید درباره زندگی و آثار صادق هدایت بیشتر بخوانید و درصورت تمایل کتاب‌های او را خرید و دانلود کنید. در این کتاب با درهم آمیختن واقعیت و تخیل بدون در نظر گرفتن روش‌های مرسوم و کلیشه‌ای، رعایت قوانین رایج فیزیکی و حتی قواعد حاکم بر رمان گام مهم در ادبیات مدرن برداشته است.

سلام این کتاب به صورت رایگان تو اپلیکشن طاقچه قرار داره میتونید بخونید. در ادامه راوی بر اثر استعمال تریاک به حالت خلسه می‌رود و در عالم رؤیا به گذشته باز می‌گردد و خود را در محیطی جدید می‌یابد که علی‌ رغم جدید بودن برایش کاملاً آشناست. شرح حال من هیچ نکتهٔ برجسته‌ای در برندارد نه پیش آمد قابل توجهی در آن رخ داده نه عنوانی داشته‌ام نه دیپلم مهمی در دست دارم و نه در مدرسه شاگرد درخشانی بوده‌ام بلکه بر عکس همیشه با عدم موفقیت روبه‌رو شده‌ام. سلام موافقملطف میکنید برای شروع کتاب هایی که مدنظر دارید پیشنهاد بدهید. تمامی رمان از زاویه دید اول شخص روایت می‌شود و از دو بخش نسبتاً جدا از هم ساخته شده‌است. این دو بخش گاه با استفاده از شباهت توصیف‌ها و اشاره‌ها به هم مربوط می‌شوند.

این کتاب به شکل قانونی چاپ نمی شود و احتمال اینکه در بازار هم موجود نباشد وجود دارد. ما در وب‌سایت معرفی کتاب کافه‌بوک اعتقاد داریم که باید کتاب خوب خواند و به همین خاطر در انتخاب آن به شما کمک می‌کنیم. سلام – اگر کامنت شما خلاف قوانین سایت باشد منتشر نمی‌شه دوست عزیز.

برخی از منتقدان ادبی نیز این کتاب را سرآغاز داستان‌نویسی نوین در ایران می‌دانند، زیرا شیوه‌ی روایت نویسنده در این کتاب متفاوت‌تر با آثار پیشین خود است. این کتاب به‌دلیل وجود نمادها و فضای فراواقعی آن که در اصطلاح ادبی به آن سوررئال می‌گویند، از منظرهای مختلفی همچون روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و… نیز مورد بررسی و واکاوی قرار گرفته است. بوف کور شاهکار ادبیات ایران است که صادق هدایت آن را به قلم تحریر درآورده است. بسیاری این اثر هدایت را به مسخ کافکا ربط دادند، چرا که هر دو کتاب در سبک رئالیسم جادویی نوشته شده است. ما امروز در مجله ادبی روزانه بریده‌هایی از این کتاب شاهکار را جمع‌آوری کرده‌ایم که مطمئنیم از خواندن آن‌ها نهایت لذت را خواهید برد.

ما بچه‌ی مرگ هستیم و مرگ است که ما را از فریب‌های زندگی نجات می‌دهد، و در ته زندگی اوست که ما را صدا می‌زند و به سوی خودش می‌خواند. زیرا در طی تجربیات زندگی به این مطلب برخوردم که چه ورطه‌ی هولناکی میان من و دیگران وجود دارد. و فهمیدم که تا ممکن است باید خاموش شد، تا ممکن است باید افکار خودم را برای خودم نگه دارم و اگر حالا تصمیم گرفتم که بنویسم فقط برای این است که خودم را به سایه‌ام معرفی بکنم. بعد از آنکه آن دو چشم را دیدم، بعد از آنکه او را دیدم، اصلاً معنی، مفهوم و ارزش هر جنبش و حرکتی از نظرم افتاد. از این حالت جدید خودم کیف می‌کردم و در چشم‌هایم غبار مرگ را دیده بودم، دیده بودم که باید بروم. در هوای بارانی که از زنندگی رنگ‌ها و بی‌حیایی خطوط اشیاء می‌کاهد، من یک نوع آزادی و راحتی حس می‌کردم و مثل این بود که باران افکار تاریکِ مرا می‌شست.

دربخش هایی از کتاب آقای هدایت بسیار زیبا به تصویر کشیده..اما درجاهایی هم خواننده رو سردرگم کرده..شاید بارها باید این کتاب راخواند تادرک کامل رسید…. چرا وقتی به اون آدمای خشک دست می زده سر شون از تن شون جدا می شده و می افتاده زمین. با وجود این که ناکامی جنسی راوی و ازدواج ناموفقش خیلی جلو چشم بود اصلا توجهم رو جلب نکرد.

در هر دو رمان، با راوی‌ای طرف هستیم که در دنیایی سرگیجه‌آور، خیالی و پرتکرار به سر می‌برد و زاویه دید داستان به صورت پیوسته تغییر می‌کند. تجزیه و تحلیل «بوف کور» به عنوان یک رمان مدرنیست، خواننده را به چند نتیجه واضح می‌رساند. اما هنگام تحلیل پیام این کتاب، خواننده با مشکلاتی مواجه می‌شود. به عبارت دیگر، برای تشخیص پیام کتاب، به بررسی عمیق درونمایه آن و همچنین تصویر مرکزی کتاب نیاز است.

هدایت نویسنده‌ای روشنفکر بود که جهان داستانی متفاوتی خلق می‌کرد. راوی فردی منزوی است که نسبت به مردم عادی احساس بیگانگی می‌کند. در بخش اول، او یک جوان نقاش است که تنها زندگی می‌کند و علاقه‌ای به زنان دارد. در بخش دوم، او یک نویسنده است که همسر دارد و تصور می‌کند که همسرش به او خیانت می‌کند. زن راوی در حال حاضر مخالف نزدیک شدن به او است و با دیگر مردان رابطه برقرار می‌کند. در نهایت، با یک ضربه به زنش نزدیک‌تر می‌شود، و در ادامه داستان، سپس در هیئت پیرمرد خنزرپنزی قرار می‌گیرد.