یکی از مهمترین مزایای این دستگاهها توانایی آنها در کار در شرایط محیطی دشوار است. روسیه با توجه به گستردگی جغرافیایی و شرایط اقلیمی سخت، به ویژه در مناطق سرد و برفی، فلزیابهایی تولید کرده که توانایی عملکرد در این شرایط را دارند. این دستگاهها معمولاً به گونهای طراحی شدهاند که در دماهای پایین، برف، یخ و زمینهای منجمد نیز بهطور مؤثر کار کنند، در حالی که بسیاری از فلزیابهای اروپایی ممکن است در این شرایط عملکرد مناسبی نداشته باشند. علاوه بر این، فلزیابهای روسی معمولاً از مواد و ساختارهایی استفاده میکنند که مقاومت بالاتری در برابر ضربه و شرایط سخت محیطی دارند، که این ویژگی آنها را برای استفاده در مناطق پرخطر یا صنعتی مناسبتر میسازد.
البته که صرفا برند نمی تواند تعیین کننده همه چیز باشد، بهترین گزینه این است که دستگاه توسط شما، شخص آشنا به این سیستم ها و همین طور فروشنده تست شود. به علت قدرت بالای این زالوتا از این دستگاه بیشتر در صنایع بزرگ راه سازی معادن استفاده می شود . در کشور ما هم شرکت آسیا مدرن تنها نمایندگی رسمی دستگاه فلزیاب زالوتا روسیه Zalotta russian در ایران با ضمانت و خدمات پس از فروش شرکت آسیا مدرن می باشد . این دستگاه قدرتمند دقت بسیار دقیقی در مشخص نمودن عمق اشیاء در زمین را دارا می باشد. دستگاه فلزیاب یا مین یاب zalot در سال 1939 الی 1940 در بحران جنگ جهانی دوم توسط اتحاد جماهیر شوروی ساخته و تولید شد.
مین یاب zalot در سال 1939 الی 1940 در بحران جنگ جهانی دوم توسط اتحاد جماهیر شوروی ساخته و تولید شد. این دستگاه صرفا جهت یافتن فلزات مین های سطحی تا عمق 30 سانتی متر کاربرد داشت و کلا 1000 عدد از این دستگاه توسط وزارت دفاع وقت روسیه تولید گردید که البته کارایی خوبی نسبت به رقبای آلمانی خود نداشت و به کلی تولید آن متوقف شد. در سال های اخیر شرکتی در روسیه از نام Zalot سوء استفاده کرده و نام شرکت خود را “Zalotta” گذاشته است. (به حرف t توجه کنید!) این دستگاه از نظر کارایی جزو دستگاه های GPR بحساب می اید که فقط برای زمین شناسی و ژئوفیزیک کاربرد دارد و دستگاهی تحت عنوان فلزیاب زالوتا وجود ندارد. فلزیاب کبری نیز یک دستگاه GPR ساخت شرکت سوئدی RadarTeam است و کاربرد گنج یابی نداشته و اصلا روسی نیست.
این شرکت بیشتر به جهت ساخت فلزیاب های دستی بسیار با کیفیت شناخته شده است. جدیدترین توسعه Sphinx، سیستم کنترل بازرسی Sphinx OKO است که مشابه آن در هیچ فلزیاب دیگری وجود ندارد. این کمپانی دارای شبکه گسترده ای از نمایندگی ها و توزیع کنندگان در بسیاری از شهرهای روسیه و کشورهای مشترک المنافع است. همچنین قابلیت سفارش آنلاین از سایر نقاط جهان نیز از دیگر خدمات ارائه شده توسط این کمپانی است. تاریخچه ساخت فلزیاب در روسیه به دوران پس از جنگ جهانی دوم بازمیگردد، زمانی که اتحاد جماهیر شوروی به شدت به فناوریهای جدید برای افزایش تواناییهای نظامی و صنعتی خود نیاز داشت. در این دوره، توسعه فناوریهای تشخیص فلزات در محیطهای نظامی، مانند مینیابی و شناسایی مواد منفجره، به یکی از اولویتهای دولت شوروی تبدیل شد.
دستگاه زالوت، یک مین یاب قدیمی ساخت شوروی است که دیگر تولید نمیشود و هیچ کاربردی در گنج یابی ندارد. تجهیزات جدید شرکت Zalotta نیز صرفاً برای زمین شناسی و ژئوفیزیک طراحی شدهاند و ارتباطی با گنج یابی ندارند. اما در میان مدل های متنوع مدل Z16V200 یک نمونه فوق العاده حرفه ایی و پرقدرت است . این گنج یاب حرفه ایی داده ها و اطلاعات اسکن شده را به صورت بی سیم به کامپیوتر انتقال می دهد . در دهههای 1960 و 1970، روسیه توانست به پیشرفتهای چشمگیری در طراحی فلزیابهای صنعتی و مینیابها دست یابد.
ثبت ديدگاه