کتاب “پیشگویی‌هایی از آخرالزمان” با ارائه تصویری جامع و دقیق از پیشگویی‌های مختلف، به درک بهتر مخاطب از این موضوع مهم و نقش آن در سرنوشت بشریت کمک می‌کند. کتاب به ترتیب ماه و روز، به پیش‌گویی رویدادهای شش ماه پیش از ظهور می‌پردازد. یکی از زمان‌های مناسب در شکل گیری سبک زندگی صحیح و ترویج آن، کودکی و دوران نوجوانی است، اما متأسفانه شاهد آن هستیم که امروز به دلیل عدم توجه به این مهم؛ در انتقال مفاهیم دینی یا سبک زندگی اهل بیت (ع) به کودکان و نوجوانان مشکل داریم. امام علی (ع) این شهر را به عنوان مقر حکومت خود برگزید و در همین شهر به شهادت رسید. کتاب حصن حصین، جدا از معرفی راه‌حل نهایی، به لحاظ ادبی نیز شیرین و گواراست و بر قلب دوست‌داران اهل‌بیت (ع) خوش می‌نشیند.

به معرفی نایبان چهارگانه حضرت حجه بن الحسن (عج) و بررسی مقام ایشان پرداخته است. نویسنده با استناد به روایات و به شیوه تاریخی – گزارشی نخست هر یک از سفیران امام را به اجمال معرفی می‏کند و وظایف آنان را شرح می‏دهد؛ سپس به طور تفصیلی به شرح حال نایبان چهارگانه می‏پردازد و توقیعات صادر شده از جانب امام زمان را در دوره نیابت هر یک از نواب نقل می‏کند. کتاب والی الله اعظم، مجموعه سخنرانی های استاد مرحوم آیت الله صائنی زنجانی است که در سال های اخیر چاپ شده است. نویسنده با گردآوری روایات متعدد از منابع شیعه و سنی، به ارائه تصویری جامع از نشانه‌های ظهور امام مهدی (عج) می‌پردازد.

ارتباط ایشان با حضرت به صورت عملی بود، ارتباط با حضرت یعنی تقرب جستن به ایشان به واسطه اعمالی که مورد رضا و موجب سرور امام زمان است. کتاب حضرت حجت، انسان را به خودسازی، تهذیب نفس و تلاش برای جلب رضایت امام زمان تشویق می‌کند. این کتاب پژوهشی درباره اثبات مهدویت، حیات ظاهری، غیبت و ظهور امام زمان (عج) است. نویسنده برای اثبات اصل مهدویت به شمه‌ای از زندگانی امام، نظرات اهل تسنن و شیعیان درباره امام مهدی (عج) و کتاب هایی که پیش از تولد امام تألیف شده، اشاره کرده است.

در این نوشتار ابتدا تاریخچه‏ای مختصر از ولادت امام زمان و اوصاف آن حضرت و شرح دوران کودکی ایشان بیان شده آنگاه به توصیف دوران غیبت و ظهور و علائم مقارن ظهور امام زمان پرداخته می‏شود. همچنین در بخش دیگری از کتاب به چگونگی شهادت امام حسن عسکری و به امامت رسیدن امام مهدی پرداخته و داستان چگونگی نماز گزاردن بر پیکر پدر بزرگوارش و نیز آغاز غیبت صغری آن امام را بیان کرده است. به گزارش مشرق، انتشارات به نشر (آستان قدس رضوی) همزمان با فرارسیدن نیمه شعبان، بسته مطالعاتی شامل ۱۰ عنوان کتاب را در دو رده سنی بزرگسال و کودک و نوجوان با موضوعاتی پیرامون مهدویت و انتظار و زندگی حضرت مهدی (عج) فراهم کرده است. انتشارات به نشر (آستان قدس رضوی) همزمان با فرارسیدن نیمه شعبان، بسته مطالعاتی شامل ۱۰ عنوان کتاب را در دو رده سنی بزرگسال و کودک و نوجوان با موضوعاتی پیرامون مهدویت و انتظار و زندگی حضرت مهدی (عج) فراهم کرده است.

بندگان همواره در برهه‌های مختلف زندگی، تحت تاثیر آزمایش‌های الهی، درجه خلوص بندگی و پاکی خود را به اثبات رسانده‌اند. غیبتی که هر فردی در اعتقاد به آن ثابت نمی‌ماند، مگر افرادی که خداوند قلب آنها را با ایمان مورد آزمایش قرار داده است. اما آیا ما می‌توانیم یک‌شبه خودمان را مهیا و آماده پذیرش ظهور نمائیم؟ ما اگر قبل از ظهور آماده نباشیم، ضرر می‌کنیم و از خیل عظیم یاران حضرت جا می‌مانیم. از آنجایی که از شرط این است که حضرت یاران جان برکف و مجریان توانمند داشته باشد، پس از وظایف ماست تا بدانیم با چگونه عمل کردن می‌توانیم حضرت را چه در دوران غیبت و چه در عصر زیبای ظهور یاری کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «توقف ممنوع» نوشته حسن محمودی با موضوع انتظار ظهور امام زمان (عج) به‌تازگی توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر و راهی بازار نشر شده است. کتاب داستان‌ هایی از امام زمان (عج) اثر حسن ارشاد، مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه و جذاب را در وصف کرامات، عنایات و ملاقات‌های مردمی با امام عصر (عج) به تصویر می‌کشد. این اثر، دریچه‌ای به سوی دنیای پر رمز و راز یوسف زهرا (ع) گشوده و خواننده را با جلوه‌هایی از الطاف خفیه و یاری‌های غیبی آن حضرت آشنا می‌کند.

رمان «کبوتر کاغذی» نوشته لیلا مدرس پور ماجرای نامه‌ای کوچک به اسم نامک است که توسط دختری به اسم نرگس که در یک روستای کویری زندگی می‌کند نوشته شده است. نرگس برای مرد بارانی نوشته که به روستای آنها بیاید تا خشکسالی تمام شود و روستایشان دوباره سرسبز شود و اهالی که به خاطر خشکسالی از روستای آنها رفته‌اند دوباره به روستا برگردند. اولین بحث پیرامون کتاب «دادگستر جهان» این سوال است که عقیده به مهدویت از کی آغاز شده است آیا این عقده اسلامی است یا برگرفه از فرهنگ‌های هم جوار مسلمانان است. ماجراهایی این کتاب در قالب رمان نوجوانان، فضای سراسر اختناقی که در آن زمان وجود داشته است و امام در پادگان نظامی سامرا تحت کنترل حکام عباسی بودند آشنا می‌کند. او می‌داند به خاطر شکافی که مذهب بین او و معشوقه‌اش به وجود آورده است، هرگز امکان رسیدن به ریحانه برایش وجود ندارد و از دو طرف با مخالفت مواجه می‌شود، به همین خاطر جرأت ابراز عشق خود را ندارد. ماجراهای عاشقانه میان دو جوان که به تحول زندگی هاشم منجر می‌شود، بستر اصلی داستان را تشکیل می‌دهد.

کتاب «سفیر دوازدهم» نوشته زینب امامی نیا توسط انتشارات کتاب جمکران عرضه شده است. نزدیک شدن به نیمه شعبان، میلاد مهدی موعود، امام زمان (عج) بهانه‌ای شد تا 6 کتاب برتر درباره امام زمان (عج) را به شما معرفی کنیم؛ کتاب‌هایی که چالش‌ها و پرسش‌های ذهنی بسیاری را بی‌پاسخ نخواهد گذاشت، با ما همراه باشید. «جهانی شدن فرهنگ مهدوی» اثر زینب متقی زاده تلاش می کند  ارتباط میان دو مقوله بسیار مهم و حساس، فرهنگ مهدوی و جهانی شدن را بیان کند.بی گمان امروزه تبیین زوایای حکومت جهانی حضرت می تواند جذابیت های خاص خود را برای علاقه مندان به مباحث نو داشته باشد.

«کمی دیرتر»، داستانی مذهبی با موضوع انتظار در جامعه کنونی است که نگاهی منتقدانه به مدعیان انتظار ظهور امام زمان دارد. «کمی دیرتر» با نثری روان و ساده و به دور از پیچیدگی برای همه افراد نوشته شده و به ترتیب در چهار بخش؛ زمستان، پاییز، تابستان و بهار تنظیم شده است. در این مقاله گفتیم که امام زمان کیست و برای شناخت، درک موقعیت ایشان و مسئله ظهور می‌توان به مواردی از جمله حفظ سلامت جان امام زمان، جلوگیری از عدم بیعت ایشان با حکومت طاغوت و آزمایش الهی اشاره کرد.