او با روایت‌هایی پیچیده و تأثیرگذار، مخاطب را به دنیایی می‌برد که در آن قصه‌ها فراتر از روایت‌هایی ساده‌اند و بازتابی از آرزوها و ترس‌های انسانی به شمار می‌آیند. لوسمی (سرطان خون) برای نخستین‌بار از سوی رودلف ویرشو دیده شد و فرانتس ارنست نویمان محل آسیب‌شناسی آن را مغز استخوان معرفی کرد. سیدنی فاربر از مولکول‌هایی که از سوی یلاپراگادا سوبارو تهیه شده بودند برای متوقف کردن این آنزیم و از بین بردن سلول‌های سرطان خون سود برد و بهبودی‌های موقتی را برای بیماران خود به وجود آورد.

ما در این راهنما سعی کردیم آثار مشهور و معروفی را نام ببریم، مانند “پزشکی شدن جامعه” اثری از پیتر کنراد، این کتاب به عنوان نقدی بر وضعیت فعلی پزشکی و تأثیرات روزافزون آن بر جوامع امروزی می‌باشد. نویسنده در این کتاب با طرح سوالات تفکر انگیز، خوانندگان را به فکر کردن در مورد وضعیت فعلی پزشکی وادار می‌کند و ارتباط بین اتفاقات مختلف را بر آنان آشکار می‌سازد. همچنین، کتاب “تاریخ پزشکی” از لیزا یونت نیز می‌تواند یک گزینه عالی برای هدیه به پزشکان باشد.

کتاب “امپراتور همه بیماری‌ها” نوشته سیدارتا موکرجی، یک اثر شگفت‌انگیز و جامع درباره سرطان است که به بررسی تاریخچه، درمان‌ها و تجربیات شخصی مرتبط با این بیماری می‌پردازد. موکرجی، پزشک و پژوهشگر، با نثری زیبا و علمی، داستان سرطان را از ابتدای تاریخ تا کنون روایت می‌کند و به تحلیل عمیق‌تری از این بیماری پیچیده و چالش‌های آن می‌پردازد. پرچین، فوری و شگفت‌انگیز، امپراطور همه بیماری‌ها نگاهی اجمالی به آینده درمان‌های سرطان ارائه می‌کند. این کتاب روشنگری است که امید و وضوح را برای کسانی که به دنبال ابهام زدایی از سرطان هستند فراهم می کند. اگر برایتان سوال پیش آمده است که در گذشته انسان‌ها با بیماری‌های مختلف چگونه مواجهه می‌شدند و چه درمان‌هایی را به کار می‌بردند، حتما مطالعه این اثر را در برنامه خود قرار دهید. لیزا یونت نویسنده کتاب «تاریخ پزشکی»، برای تمام پزشکان امروزی از تاریخچه علم پزشکی سخن گفته است.

پیش از این از طریق نبردهای حماسی در قرن بیستم برای درمان، کنترل و تسخیر آن به درک جدیدی رادیکال از ماهیت آن. بسیاری از افراد تمایل دارند برای تشکر از زحمات پزشکان به آنان هدیه‌ای تقدیم کنند. کتاب شاید برای چنین افرادی بهترین هدیه به شمار رود، زیرا اکثر پزشکان عاشق مطالعه و کسب اطلاعات جدید هستند و چه بهتر کتابی هدیه بدهید که در حوزه کاریشان باشد.

در صورت بروز هر گونه مشکل در فرآیند تأمین و ارسال، به مشتری اطلاع رسانی خواهد شد و مبلغ پرداخت شده به مشتری ، عودت خواهد شد.

دکتر دنیل اوفری، بر طبق مطالعات علمی خود و داستان‌هایی واقعی از زندگی سایر پزشکان، تاثیر احساسات بر نحوه درمان بیماران را ذکر کرده است. علاوه بر این، نویسنده از ترس پزشک می‌گوید که همیشه در حین درمان بیمار با او همراه است که مبادا بیمار را بِکُشد. همچنین، در مورد پزشکانی نوشته است که بعد از مرگ نوزادی در آغوششان با شکایت روبرو شده‌اند. در مورد پزشکی می‌گوید که به خاطر فراموش کردن ناراحتی‌های بخش اورژانس از نوشیدن یک لیوان شراب شروع کرد تا به اعتیاد همیشگی رسید. این کتاب شامل فصل‌های گوناگون بوده که هر فصل به چالش‌های مختلفی می‌پردازد. شاید با خواندن این کتاب دید بهتری به پزشکان و احساسات عاطفی آنان پیدا کنید، پس برای درک این موضوع که پزشکان نیز همانند مردم عادی از احساس و عطوفت برخوردارند، حتما آن را مطالعه بفرمایید.

او در این کتاب، به پاسخ بیشتر سوالاتی که ممکن بوده ذهن یک فرد را مشغول کرده باشد، پرداخته است. متن کتاب در مورد راه‌های درمان، نوع پیشگیری از بیماری‌ها و اولین پزشکانی که توانستند بیماری‌ها را شکست دهند، می‌باشد. حتی اگر دوست دارید، بدانید اولین جراحی‌ها چگونه انجام می‌شده است، می‌توانید این کتاب جامع و کامل را از طریق کتابخوان الکترونیک مطالعه بفرمایید.

پادشاه همه بیماری‌ها آخرین پیشرفت‌ها و درمان‌ها مانند جراحی و مشکلات آن (مانند بیهوشی و عفونت)، شیمی‌درمانی، پرتودرمانی و درمان‌های هدفمند را با دقت شرح می‌دهد. بنابراین اغلب نویسندگان پزشک سعی می کنند با ظرافت از بیماران خود به عنوان آینه ای برای انسانیت خود استفاده کنند. کتاب او برای نشان دادن دکتر خوبی که با تصمیمات سخت دست و پنجه نرم می کند ساخته نشده است، بلکه خودمان را نشان دهد. بر پایه پادشاه همه بیماری‌ها سرطان برای نزدیک به ۲۰۰۰ سال تا سال ۴۴۰ (پیش از میلاد) در خاموشی بود. تا آن هنگام که هرودوت، مورخ یونانی داستان آتوسا ملکهٔ ایرانی و دختر کورش بزرگ را بیان می‌کند که متوجه توده‌ای در پستان خود می‌شود و برده‌ای یونانی به نام دموسدس آن را خارج می‌کند. کارتر در مجموعه داستان تالار خونین و داستان‌های دیگر، با نگاهی نو و جسورانه، مفاهیمی همچون هویت، سرکوب و آزادی را مورد کندوکاو قرار می‌دهد.

در سده ۱۹ (میلادی) روش‌های جراحی برای مقابله با تومورها پیشرفت کردند. ویلیام استوارت هالستد روشی تهاجمی و بدریخت‌کن را برای سرطان پستان ابداع کرد که طی آن نه تنها سلول‌های سرطانی موجود را خارج می‌کرد بلکه مکان‌هایی را که ممکن بود سلول‌های سرطانی به آن‌ها گسترش یابند برمی‌داشت. بیشتر افراد تمایل دارند تا مانع از رسیدن به لحظه مرگ شوند و همیشه از صحبت در مورد آن فرار می‌کنند. زیرا اعتقاد دارند اگر در موردش صحبت شود، مرگ را تشویق به آمدن کرده‌ایم.