نسخه‌های خیلی زیادی از این کتاب‌ها در کشورهای مختلف به فروش رسیده است. بیشاپ روی ده‌ها هزار نفر در سراسر جهان از ورزشکاران و مشاهیر گرفته تا مدیران، مادران و پدران خانه‌نشین تاثیر گذاشته است. رویکرد «فلسفه‌ی شهری» او موج جدیدی از توان‌مندی شخصی و تسلط بر زندگی را نشان می‌دهد که نتایج معجزه آسایی را در کیفیت و عملکرد زندگی مردم ایجاد کرده است.

اما راه چاره در کجاست؟ اگر شرایط اجتماعی و ساختارهای اقتصادی تغییر کرده اند پس لازم است تا ما به خوبی به خودمان شناخت پیدا کنیم. کین در بخش اول درباره تفاوت‌های برون‌گرایان و درون‌گرایان صحبت می‌کند و به نقش رسانه در معرفی برون‌گرایان به‌عنوان تیپ ایده‌آل جامعه می‌پردازد. بخش سوم این کتاب به مسئله برون‌گرایی ایده‌آل اختصاص دارد و درنهایت در بخش چهارم به همه درون‌گرایان می‌آموزد که چطور عشق بورزند، کار کنند و در زندگی امروز نقش آفرین باشند. هفت کتاب ذکرشده، الهامات ارزشمندی را برای دگرگون کردن مسیر زندگی ارائه می‌دهند. خوانندگان می‌توانند با کاوش در این جواهرات ادبی، بینش عمیقی به دست آورند، باورهای خود را به چالش بکشند، و پتانسیل عظیم درون خود را بشناسند و به کار ببرند.

او نویسنده و خبرنگاری است که به ظاهر در شغل و زندگی‌اش موفق بوده است، او بعد از هشت سال زندگی مشترک و بعد از گذراندن سی سالگی، طبق قرار قبلی با همسرش تصمیم به بچه‌دار شدن می‌گیرد. حجم قابل توجهی از جمعیت کنونی کره زمین را افراد درون‌گرا تشکیل داده‌اند، کسانی که از بیرون به شخصیت‌های منزوی، ساکت، خود بزرگ بین، کم‌حرف، بی‌نزاکت و غیر اجتماعی معروف شده‌اند. نویسنده کتاب ایگو دشمن من است معتقد است هرکسی بتواند ایگوی خود را کنترل کند، در نهایت زندگی خود را کنترل کرده است. کتاب ایگو دشمن است، ما را به این فهم می‌رساند که حتی موفق‌ترین شخصیت‌ها هم میان ایگو (نفس) و تواضع پا در هوا مانده‌اند، نویسنده به سادگی توضیح می‌دهد که به حقیقت خود تکیه کنیم و از ایگو دوری کنیم. اگر ایگو را در وجود خود یافتیم، باید با آن به گونه‌ای بجنگیم که بر آن پیروز شویم، در غیر این صورت ایگو، ما را قورت خواهد داد.

این سفر با آنچه او تصور می‌کند زمین تا آسمان تفاوت دارد چراکه مسیر پر از ناشناخته‌ها و او بسیار کم‌تجربه است. آنچه او در انتهای مسیر می‌یابد نه هدف و گنج او که خوشناسی و جهان‌بینی‌اش است. «کیمیاگر» داستان پیشنهادی ما به شماست اگر همچنان برای قدم‌گذاشتن در دل ناشناخته‌های مسیر خودشناسی‌تان تردید و ترس دارید. نویسنده این کتاب سال ها پیش که ۳۶ساله بود سفر خودشناسی خود را آغاز کرد و این کتاب حاصل سفر پرفرازونشیب اوست.

خودشناسی یعنی اینکه می‌توانیم احساسات خود را تشخیص دهیم و آن‌ها از یکدیگر تفکیک کنیم. با خودآگاهی به نیازهای شخصیتی خود بهتر آگاه می‌شویم و دیگر با خودمان وارد جنگ نمی‌شویم. خودشناسی از این نظر که موجب آگاهی افراد می‌شود کمک می‌کند روابط بهتری را نسبت به بقیه برقرار کنند و احساسات و نیاز‌های دیگران را درک کنند. این در حالی است که شما با خودشناسی بهتر از چالش‌های زندگی خود عبور کرده و با استرس‌های لحظات پر فشار راحت‌تر کنار می‌آیید. هر آدمی وقتی به درک بهتری از خود، ارزش و نگرش‌های خود برسد، اهداف آن واقعی و قابل دستیابی تعیین می‌شود.