مولانا جلال‌الدین محمد بلخی شاعر و عارف نام‌آوازه و مشهور ایرانی است که همواره طی تاریخ، مایه فخر و مباهات و افتخار ما ایرانیان و پارسی‌زبانان بوده است. از او شش کتاب به نام‌های مثنوی‌ معنوی، دیوان شمس، فیه ما فیه، مکتوبات و مجالس سبعه به جا مانده‌است. در ایران او به او مولوی یا مولانا می‌گویند و غربی‌ها و ترک‌ها از نام رومی برایش استفاده می‌کنند.

با باز شدن پای اشعار عرفانی مولانا به غرب بازار انتشار کتاب‌هایی برای تفسیر آثار و معرفی او داغ شد. این موج در ایران، با شدت بیشتری شکل گرفت و خوانندگان بسیاری هم پیدا کرد. در ادامه به معرفی برخی از مهم‌ترین کتاب‌های نوشته شده درباره‌ی مولانا پرداخته‌ایم. کتابراه مرجع قانونی دانلود کتاب الکترونیکی و دانلود کتاب صوتی است که امکان دسترسی به هزاران کتاب، رمان، مجله و کتاب صوتی و همچنین خرید کتاب الکترونیک از طریق موبایل تبلت و رایانه برای شما فراهم می‌کند.

وی به قصد حج، به بغداد و سپس مکه و پس از انجام مناسک حج به شام رفت. سپس با دعوت علاءالدین کیقباد سلجوقی به قونیه رهسپار شد و تا اواخر عمر همان‌جا ماندگار شد. سلطان‌ العلما در حدود سال ۶۲۸ قمری جان سپرد و در همان قونیه به خاک سپرده شد. در آن هنگام مولانا جلال‌ الدین ۲۴ سال داشت که مریدان از او خواستند که جای پدرش را پر کند.

پدر او مولانا محمد بن حسین خطیبی معروف به بهاءالدین ولد و سلطان‌العلما، از بزرگان صوفیه و مردی عارف بود و نسبت خرقهٔ او به احمد غزالی می‌ پیوست. وی در عرفان و سلوک سابقه‌ای دیرین داشت و چون اهل بحث و جدال نبود و دانش و معرفت حقیقی را در سلوک باطنی می‌دانست نه در مباحثات و مناقشات کلامی و لفظی؛ پرچم‌داران کلام و جدال با او مخالفت کردند. از جمله فخرالدین رازی که استاد سلطان محمد خوارزمشاه بود و بیش از دیگران شاه را علیه او برانگیخت. سلطان‌ العلما احتمالاً در سال ۶۱۰ قمری، هم‌زمان با هجوم چنگیزخان از بلخ کوچ کرد و سوگند یاد کرد که تا محمد خوارزمشاه بر تخت نشسته، به شهر خویش بازنگردد. روایت شده‌است که در مسیر سفر با فریدالدین عطار نیشابوری نیز ملاقات داشت و عطار، مولانا را ستود و کتاب اسرارنامه خود را به او هدیه داد.

نفس روحانیان که جلال‌الدین شش ساله آن‌ها را به چشم می‌دید، دنیا را از نفحه‌ای الهی پر کرده بود. صدای هیجان زدۀ یک کودک همسایه که با سماجت شیطنت‌آمیزی اصرار می‌کرد از بام خانۀ ولد به بام خانۀ همسایه خیز بردارند در کودکان دیگر هیچ شوق و علاقه‌ای برنینگیخت. اما خداوندگار، که این پیشنهاد را یک بازیچۀ آسان و بی‌اهمیت تلقی می‌کرد، بناگاه و در یک لمحۀ کوتاه از بین همبازی‌های خویش ناپدید شد. سرانجام، بعد از مدت زیادی بی‌خبری و بی‌تابی، خبر درگذشت شمس تبریزی به مولوی رسید.

مولانا از آن دسته از انسان‌هایی بود که معنی واقعی کلمه با عشق حقیقی ارتباط پیدا کرد و در این راه همه چیز خود را فدا کرد. کتاب مثنوی معنوی یکی از معدود کتاب‌هایی است که انسان را به خداوند نزدیک می‌کند. فروشگاه کتاب مولانا مفتخر است سال ها در حوزه ‌عرفان و سیر و سلوک با ارائه کمیاب ترین کتاب ها در حال خدمت رسانی به شما عزیزان گرامی می‌باشد.