این واقعیت که قهرمان داستان، برابری ، هنگامی که شروع به کشف فردیت خود می‌کند، شروع به استفاده از “من” برای توصیف خود می‌کند، اهمیت مفهوم خود را در کتاب برجسته می‌کند. «فلسفۀ من، در اصل، مفهوم انسان به‌مثابه موجودی قهرمان است، با شادی‌هایش به‌مثابه هدف اخلاقی زندگی، با دستاوردهای پربارش به‌مثابه بهترین فعالیت، و با خرد به‌مثابه تنها مطلق موجود» (آین رند، اطلس شورید). آین رَند رمان‌نویس، فیلسوف، نمایشنامه‌نویس و فیلم‌نامه‌نویس روسی-آمریکایی بود که به دلیل فلسفۀ «عینیت‌گرایی» که مروج آن بود و رمان‌های پرفروش‌اش «سرچشمه» و «اطلس شورید» معروف است. این رمان‌ها مضامینی فلسفی و عناصری علمی–تخیلی و رمانتیک دارند. آین رند در هنر مروج واقع‌گرایی رمانتیک بود و به جز ارسطو و برخی ارسطوگرایان و لیبرال‌های کلاسیک، سرسختانه با بیشتر فیلسوفان و سنت‌های فلسفی مخالفت می‌کرد.

این رمان همچنین به دلیل کاوش در قدرت ذهن انسان قابل توجه است. آین رند معتقد بود که ذهن انسان قدرتمندترین ابزار پیشرفت و موفقیت انسان است و عقل و تفکر عقلانی برای شکوفایی انسان ضروری است. در «سرود»، قهرمان داستان، برابری ، قدرت ذهن خود را کشف می‌کند و شروع به استفاده از عقل و تفکر منطقی برای غلبه بر موانعی می‌کند که با آن روبروست. یکی دیگر از جنبه‌های جالب «سرود»، شیوه‌ای است که در آن ایده‌ی آرمان‌شهر‌های جمع‌گرایانه نقد می‌شود.

نوع‌دوستی باور دارد که انسان هیچ حقی ندارد که به خاطر خودش وجود داشته باشد، که خدمت به دیگران تنها توجیه اخلاقی وجود او است، و اینکه خودقربانگری (8) والاترین وظیفه اخلاقی او است. نویسندگان، هنرمندان و مفسران زیادی خود را متاثر از رند می‌دانند. راش لیمباگ، شخصیت رادیویی، تا به حال بارها در برنامه خود به آثار رند ارجاع داده است. پن جیلت شعبده‌باز و کمدین معروف نیز خود را تحت تاثیر وی می‌داند.

برخی از فیلسوفان آکادمیک به خاطر آنچه که فقدان دقت و فهم محدود رند از مسائل فلسفی نامیده‌اند، به وی حمله کرده‌اند. دفاع موکد وی از سرمایه‌داری- که بر اعتقاد به خودخواهی به عنوان یک فضیلت متکی است- باعث شده که رند بین کسانی که جزو جریان اصلی فکری به شمار نمی‌آیند، شخصیت منفوری باشد. بسیاری از طرفداران و معتقدان به فلسفه قاره‌ای به خاطر تعلق خاطر وی به پیگیری منافع شخصی بر او خرده گرفته و در نتیجه کارهای او را نادیده می‌گیرند. برخی فیلسوفان آکادمیک کتاب Atlas Shrugged را «نارس، موعظه‌آمیز و غیراصیل» می‌دانند و فلسفه وی را به حاشیه رانده‌اند.

این رمان همچنین به دلیل استفاده از نمادگرایی قابل توجه است. نام شخصیت‌ها، مانند «برابری» و «آزادی» نمادی از ارزش‌هایی هستند که آین رند معتقد بود برای شکوفایی انسان ضروری است. استفاده از تصاویر روشنایی و تاریکی در سراسر کتاب، مضامین فردگرایی و عقل و همچنین مبارزه با جهل و ظلم را تقویت می‌کند. رمانی مهیج و درخشان از یکی از اصلی‌ترین مدافعان خودگرایی در دوران معاصر… کتاب کایرا یکی از مهم‌ترین نوشته‌های آین رند، نویسنده و فیلسوف برجسته‌ی آمریکایی – روسی است.

او در این اثر داستان زنان و مردانی را پیش چشمانمان قرار می‌دهد که فارغ از تمام «زنده باد و مرده بادها» باید برای زنده‌ ماندن خود بجنگند. او به ما نشان می‌دهد که همه‌ی این شعارها چه تأثیری بر روح انسان می‌گذارد و جای مخالفان، یاغیان و تسلیم‌شدگان در این زمین بازی کجاست… در نتیجه عینیت گرایی objectivism این موضوع را که بشر قربانی عواملی خارج از توان و کنترل خودش است رد می کند.

کتابراه مرجع قانونی دانلود کتاب الکترونیکی و دانلود کتاب صوتی است که امکان دسترسی به هزاران کتاب، رمان، مجله و کتاب صوتی و همچنین خرید کتاب الکترونیک از طریق موبایل تبلت و رایانه برای شما فراهم می‌کند. شما با استفاده از کتابراه همیشه و همه جا به کتاب‌ها و کتابخانه خود دسترسی دارید و می‌توانید به سادگی از هر فرصتی برای مطالعه استفاده کنید. در کتابراه برای همه سلیقه‌ها از داستان، رمان و شعر تا روانشناسی، تاریخی، علمی، موفقیت و… همچنین در کتابراه هزاران کتاب رایگان نیز قابل دانلود است. اپلیکیشن کتابخوان کتابراه برای اندروید، IOS و ویندوز در دسترس است.

آین رند یکی از مخالفان سرسخت این ایدئولوژی‌ها بود که معتقد بود بر اساس ایده جمع گرایی و سرکوب فردگرایی است. در «سرود» جامعه اساساً یک مدینه فاضله سوسیالیستی/کمونیستی است که در رسیدن به اهداف خود ناکام بوده و جامعه‌ای سرکوبگر و راکد به وجود آورده است. «سرود» کتابی نسبتاً کوتاه است، اما مضامین و اندیشه‌های فلسفی فراوانی دارد. آین رند به خاطر حمایت از عینیت گرایی، فلسفه‌ای که بر فردگرایی، عقل و سرمایه‌داری تأکید دارد، شهرت داشت. رند اولین بار برای نمایشنامه «شب شانزدهم ژانویه» مورد توجه قرار گرفت.