یک فلزیاب یا دستگاه شناسایی فلزات در واقع یک ابزار بسیار مفید برای کشف و تشخیص فلزات مختلف است. این ابزار معمولاً در علوم مهندسی، کشاورزی و حفاری استفاده می شود. در این روش آموزش، قصد داریم نحوه ساخت یک فلزیاب ساده و کارآمد با استفاده از گوشی همراه خود را برای شما توضیح دهیم. فلزیاب هوشمند با قابلیت تشخیص خودکار بین انواع فلزات، با استفاده از فن آوری های هوشمند، می تواند فلزات مختلف را با دقت و سرعت بالا تشخیص داده و اطلاعات لازم را برای کاربر ارائه دهد. سنسور های حساس و صفحه نمایش لمسی، یکی از ویژگی های دستگاه های فلزیاب هوشمند است.
لوازم مورد نیاز هر کدام ساده است و از هر جایی میتوانید پیدا کنید با ما همراه باشید. در روش دوم ما به ساخت یک فلزیاب ساده با استفاده از یک رادیو و ماشین حساب ساده می پردازیم. در این روش ما به یک رادیو AM نیاز داریم (مدل آن مهم نیست چه چیزی باشد)، اما برای کاهش وزن، یک رادیو کوچک انتخاب کنید.
این صدا معمولا به شکل ضربه یا تق تق است و با اندازه شیء فلزی ارتباط دارد. هدفون را در گوش قرار دهید و آنتن را بر روی سطح یا زمینی که فکر میکنید فلز در آن پنهان است به آرامی حرکت دهید. ۲٫ یک سر مقاومت ۲۲۰ اهم را به پایه بلند LED، یعنی آند، لحیم کنید. ۴٫ حالا باتری ۹ ولت را با استفاده از کابل به مدار متصل کنید.
ابتدا دستگاههای آردوینو و LM339 را سوار کرده و از آنها برای قرار دادن قطعات استفاده کنید تا بتوانید تخته vero را بیرون بیاورید. ابتدا سه قطعه برش دهید مانند تصویر زیر که به یک دسته ختم می شود. با آرزوی موفقیت برای شما عزیزان، منتظر تجربیات و نظراتتان هستیم.
کار کردن با فلزیاب و پیدا کردن وسابل فلزی با ارزش همیشه مهیج و سرگرم کننده بوده است و برای سالیان متمادی مورد علاقه افراد در هر سن و پیشینه ای بوده است. نرمافزارهای مخصوصی برای تبدیل موبایل به فلزیاب وجود دارد. این نرمافزارها از سنسور مغناطیسی موبایل برای تشخیص تغییرات میدان مغناطیسی استفاده میکنند.
فلزیاب هوشمند، به دلیل قابلیت تشخیص دقیق و سرعت بالا، بسیار سودمند در صنایع مختلفی از جمله معدنکاری، حمل و نقل، تعمیر و نگهداری و سایر صنایع است. اما در این روزها با گسترش تکنولوژی، قابلیت های دستگاه فلزیاب نیز به طور چشمگیری افزایش یافته است. حالا با یک گوشی همراه و اپلیکیشن های مناسب، می توانید تمامی قابلیت های یک دستگاه فلزیاب را در گوشی خود داشته باشید.
در کل، به کمک راه اندازی فلزیاب ساخته شده با گوشی هوشمند در میدان، می توان به صورت دقیق و سریع آندوگراند فلزی را شناسایی کرد. به دلیل ویژگی های ویژه این روش، برخی از کاربران آن را یک روش اقتصادی و قابل اعتماد می دانند. راه اندازی فلزیاب با استفاده از گوشی در میدان یک تکنولوژی نوین و کارآمد است که به صورت اختصاصی جهت شناسایی آندوگراند های فلزی طراحی شده است. این روش شامل استفاده از نرم افزار و دوربین گوشی هوشمند به عنوان ماژول اصلی فلزیاب است. این روش به دلیل وزن سبک و بی هزینه محبوبیت بالایی بین کاربران به دست آورده است.
با سیم پیچ عرض 90 میلی متر، حدود 250 دور سیم پیچ و با قطر سیم پیچ 70 میلی متر 290 دور نیاز است که القاء می تواند 10 mH باشد. ما در این سه روش، تلاش کردیم با ساده ترین مواد و ابزار به شما ساخت فلزیاب را آموزش دهیم. فراموش نکنید که تمرین و تجربه، کلید موفقیت در کار با فلزیاب است. برای این که فلزیاب نهایی ما زیباتر بنظز برسد ما از چند قطعه مقوا یا کارتن قسمت هایی را درست می کنیم تا هم دسته باشه و هم جای باتری، جای سوئیچ، مدار و هم سیم پیچ را نگه دارد. طرز ساخت دستگاه طلایاب بسیار ساده است و تنها باید تمام نکاتی که در ادامه به آنها اشاره شده است را در ساخت طلایاب رعایت کنید.
تلفن همراه هوشمند یه وسیله الکترونیکیه که میتونه میدان مغناطیسی ایجاد کنه. نرم افزارهایی وجود داره که به شما این اجازه رو میده که از این میدان مغناطیسی استفاده کنید. نرم افزاری به اسم Metal detector این کار رو براتون انجام میده.
قطب مثبت باتری به سیمی که به بدنه LNB وصل است و قطب منفی به سیم ورودی LNB متصل می شود. دستگاه بر روی ھدف و فلز , ھشدارھای صوتی از اسپیکر منتشر می شود و از این طریق به وجود ھدف پی میبرید . در صورتی که فاصله کویل از مدار زیاد باشد می توان با استفاده از کابل RG59 می توان این مشکل را بر طرف کرد . و سیم لاکی ۰.۲ میلی را به تعداد ۲۹۰ الی ۳۰۰ بار به دور دایره بپیچید . خازن 10 میکروفارادی نیز نقش مهمی در فیلتر کردن نویز و پایدارسازی عملکرد مدار دارد. برای محافظت از مدار و نصب قطعات، یک جعبه یا قاب پلاستیکی مناسب تهیه کنید.
ثبت ديدگاه