کتاب بیشعوری با ترجمه محمود فرجامی در کابل توسط نشر زریاب و در لندن توسط نشر اچ اند اس مدیا نیز بهطور جداگانه به چاپ رسیدهاست. بیشعورها انکار را نوعی هنر می دانند و حتی بعضی وقت ها به انکار به مثابه ی دین و آیین می نگرند. میکروکتاب های سبکتو در حقیقت چکیده ای مهم از کتاب ها هستند که شما بتوانید آن ها را در زمانی معقول بخوانید.
متن کتاب بیشعوری جلد اول و دوم به صورت pdf و بدون سانسور برای دانلود رایگان با لینک مستقیم در دسترس کاربران قرار گرفته است. همچنین در ویدیو زیر امکان گوش دادن و دانلود کتاب صوتی بیشعوری نیز دسترسی خواهید داشت. مجموعه کتابهای بیشعوری شامل چهار جلد است و خاویر کرمنت جلد اول این کتابها را در سال ۱۹۹۰ منتشر کرد. پس از آن جلد دوم کتاب در سال ۱۹۹۱ و جلد سوم آن در سال ۱۹۹۴ منتشر شد.
اما وقتی پای یک بیشعور به این ماجرا باز میشود، تمام معادلهها بر هم میریزد. چون آن بیشعور که حالا قدرت را در دست گرفته و حرف اول را در شرکت یا سازمانش میزند اصلا به این چیزها توجه ندارد. تنها هدف او کلهپا کردن بیشعورهای دیگر و گرفتن جای آنها است. بیشعورهای تاجر، اعتقادی به بهینه کردن محصولات بیخاصیت یا ارزشمندتر کردن خدماتی که ارائه میدهند ندارند.
اما اکنون، بچه ای که از دوره اول مدرسه اش فارغ التحصیل می شود نه توانایی خواندن و نوشتن دارد و نه دیگر اعصابی برایش باقی مانده که بخواهد اینها را در ادامه دوران تحصیلش بیاموزد. آن ها حتی در سازمان آموزش و پرورش هم رخنه کرده اند و کتاب های آموزشی بی سروته را برای تدریس تنظیم می کنند. «خاویر کرمنت» در این کتاب با زبان طنز آمیز و در قالب یک پزشک، تعاریف خاص خودش را از بیماری مهلک «بیشعوری» ارائه می دهد. او معتقد است که بیشعوری یکی از انواع اعتیاد بوده و قابل درمان است. بیشعوری کتابی است برای کمک به افرادی که خود یا اطرافیانشان، به این بیماری مهلک گرفتار شده اند.
بیشعوری یک بیماری است که وقتی کسی گرفتارش میشود رفتار مردم ستیزانه ای در پیش میگیرد. اکنون میتوانم در گذشته ام نظر کنم و به وضوح خودم را ببینم که چطور سال های سال با بیشعوری زندگی کرده ام. من هم مثل هرکسی در تمام زندگی ام با بیشعورها سروکار داشته ام. مراحل درمان بی شعوری شامل پذیرفتن بی شعوری، مرحله پشیمانی و مرحله یادگیری صفات خوب که فرد بی شعور تاکنون در خود نداشته است می باشد.
با گذشت چندسال، سرانجام در سال ۱۳۹۳ توسط انتشارات تیسا در ۲۳۲ صفحه منتشر شد و تصویر روی جلد کتاب اثر معروف نقاشی «ادوارد مونک» نروژی از نقاشان سبک پست امپرسیونیسم با نام «جیغ» است. مونک یکی از منتقدان اخلاقی انسان نوین نیز به شمار میرود و موضوعات مهم آثارش عبارتند از رنج، مرگ و عشق فاسد؛ موضوعاتی که ارتباط مستقیم با بیشعوری دارند. عاشق قدرت هستند و حاضرند برای حفظ قدرتشان از جان دیگران و نه خودشان مایه بگذارند.
نابغههایی خودخواه، مردمآزار و با اعتمادبهنفسی کاذب که تصور میکنند فقط خودشان خوبند. این افراد با منفعتطلبیهایشان به خود و افراد جامعه ضرر میرسانند. خاویر کرمنت در این کتاب انواع بیشعورها را به ۵ دسته کلی تقسیم میکند که هر کدام از آنها شامل چندین بخش دیگر میشوند و در هر بخش ویژگیهای بیشعوری، انواع بیشعوری، و راه نجات از بیشعوری را مورد بررسی قرار میدهد. چگونه بیشعوری خودمان را درمان کنیم؟ مهمترین و بزرگترین قدمی که باید برای درمان بیشعوری خودمان برداریم این است که بپذیریم بیشعور هستیم.
ثبت ديدگاه